Εγώ προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα από τα δυο προβλήματα που μας παρουσίασες. Επιπλέον, επιλέγω το παλιό για το dial και μόνο..
Το dial στο παλιό ειναι πραγματικά πανέμορφο!
Εγώ ένα θα σου πω για το dial. Το Ω μου το πήραν δώρο τα πεθερικά. Όταν λοιπόν βγήκα με την σύζυγο μου προς αναζήτησή ρολογιού, οι γνώσεις μου και ενασχόληση με αυτά ήταν μηδαμινή. Είχα μόνο το Raymond Weil, δώρο κουμπαριάς και αυτό..
Αρχικώς πήγαμε στον Ιμα@@@@ου, εκεί είδα το Ω. Έπαθα με την μια πλάκα, έρωτας με την πρώτη μάτια που λέμε. Η γυναίκα μου όμως μου πρότεινε να πάμε και αλλού και συγκεκριμένα στην Rolex. Πήγαμε στην μπουτίκ που είναι στην Σταδίου. Εκεί δοκίμασα πολλά από oyster perpetual, date just και sub! Εστίασα στο sub μιας και με είχε μαγέψει το Seamaster. Έπρεπε πλέον να σκεφθώ ποιο από τα δυο θα πάρω. Στο οικονομικό δεν είχα πρόβλημα, είχαμε πάρει το ο.κ να αγοράσω ότι μου αρέσει, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισα Seamaster! Το άτιμο το dial μου είχε κολλήσει..
Ουδέποτε μετάνοιωσα για αυτήν μου την επιλογή. Το μόνο που έχω ψιλό μετανοιώσει είναι η έκπτωση που δεν πήρα από την Rolex. Ναι το 2016 κάνανε ακόμη έκπτωσεις στην κορωνάτη..
χαχαχα