Αποστολέας Θέμα: Panerai vs the others  (Αναγνώστηκε 32605 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
Απ: Panerai vs the others
« Απάντηση #30 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 20:40:30 μμ »

Λάθος και στα δύο!

Φίλε Νίκο

1. Κάποιος που κάνει κριτική σε κάτι πιθανότατα το κάνει γιατι κάτι δεν του αρέσει, ή δεν του αρέσει αρκετά
2. Είναι πιθανότερο αυτός ο κάποιος αφού δεν του αρέσει αρκετά ένα αντικείμενο να ΜΗΝ προχωρήσει στην αγορά του, απο ότι κάποιος που του αρέσει αυτο το κάτι
3. Το ότι γνωριζεις κάποιους που δεν εμπίπτουν σε αυτόν τον κανόνα δεν σημαίνει οτι αποτελούν την πλειοψηφία.

που είναι λοιπόν το λάθος; (και με θαυμαστικό!)

Υπάρχει καποια μάρκα luxury ρολογιών, ή άλλων αντικειμένων τα κριτήρια επιλογής των οποίων είναι σε μεγάλο βαθμό βασισμένα στην αισθητική, στην οποία την σκληρότερη αρνητική κριτική την κάνουν οι ιδιοκτήτες τους; Αν ναι ποια είναι αυτή;

Γενικότερα για όλους: εγώ είμαι νέος σε αυτό το forum δεν έχω φίλους εδώ, ούτε έχω εντρυφήσει στην "κουλτούρα" του. Όμως επειδή έχω 10ετή εμπειρία σε administration φόρουμ σχετικό με το Heavy Metal αυτό που έχω να κάνω σαν γενικότερη παρατήρηση είναι ότι ο οπάδισμός μπορεί να κάνει ένα φόρουμ απίστευτα ανούσιο (όσο ανούσια είναι μια συζήτηση ενός φανατικού Ολυμπιακού και ενός φανατικού Παναθηναικού για το ποδσόσφαιρο) ένα φόρουμ γίνεται πολυτιμότερο όταν τα μέλη του εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους χωρίς να διστάζουν. Φυσικά οι αγενείς απομακρύνονται. Μέχρι στιγμής βλέπω ότι οι moderators σε μεγάλο βαθμό το έχουν επιτύχει και μπράβο τους.
Καλώς η κακώς η εμπορική επιτυχία/δόξα φέρνει και περισσότερη κριτική, λογικό είναι. Εγώ που ο αγαπημένος μου κατaσκευαστής (απο αυτους που μπορώ να φτάσω οικονομικά) είναι η Rolex κι αν ακούω κριτική (σε μεγάλο βαθμό διακιολογημένη, το 90% κατόχων μάλλον δεν το έχει αγοράσει για τους "σωστους" λόγους, για να μην μιλήσω για τα χρυσά, διαμάντι και leopard). Δεν μπορεί να συμφωνούμε όλοι και να είμαστε Politically correct, πόσο βαρετό θα ήταν να ανταλασσουμε μόνο συγχαρητήρια ο ένας στις φωτογραφίες του άλλου. Προτιμώ τη διαφωνία αποφεύγοντας να είμαι απόλυτος, ειρωνικός η επιθετικός, που ξέρεις μπορεί στο τέλος να μου αλλάξει κάποιος γνώμη με τα επιχειρήματα του, αλλά ακόμα και αν όχι σίγουρα κάτι θα μάθω.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #31 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 20:48:03 μμ »
Όμως επειδή έχω 10ετή εμπειρία σε administration φόρουμ σχετικό με το Heavy Metal

Σε ποιο Θέμη?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 20:49:12 μμ »
Έχεις pm Νικόλα!  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• Co-Founder
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 20:50:15 μμ »
Theminio νομιζω οτι δεν υπηρξε καποια προθεση απο τον omegasnik να σε θιξει ή να ειναι επιθετικος απεναντι σου.
Θα ηταν καλο να το επιβεβαιωσει ο ιδιος.

Νομιζω οτι δεν πρεπει να υπαρχουν εντασεις και παρεξηγησεις λογω του γραπτου λογου. Ας δειξουμε λιγη κατανοηση...

Δεν εχουμε να μοιρασουμε κατι 8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 20:56:09 μμ »
Theminio νομιζω οτι δεν υπηρξε καποια προθεση απο τον omegasnik να σε θιξει ή να ειναι επιθετικος απεναντι σου.
Θα ηταν καλο να το επιβεβαιωσει ο ιδιος.

Νομιζω οτι δεν πρεπει να υπαρχουν εντασεις και παρεξηγησεις λογω του γραπτου λογου. Ας δειξουμε λιγη κατανοηση...

Δεν εχουμε να μοιρασουμε κατι 8)

Δημήτρη, στο δεύτερο μέρος του post μου ΔΕΝ αναφερόμουν στον omegasnik, και σίγουρα σε καμμία περίπτωση δεν θίγομαι όταν κάποιος πιστευει οτι κάνω λάθος. Το σχόλιο ήταν γενικότερο επείδη σε άλλα topic έχω διακρίνει κάποιες ειρωνίες και λόγω εμπειρίας απο άλλα φορουμ. Δέν χρειάζεται αν επιβεβαιώσει τίποτα ο omegasnik. Ισως έπρεπε να το είχα κάνει ξεχωριστό Post αυτό το σχόλιο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• Co-Founder
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 23:31:53 μμ »
Ολα καλα! 8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 23:46:07 μμ »

OK!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 23:46:33 μμ »
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 23, 2011, 23:48:06 μμ από Elio5 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• Co-Founder
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 23:47:23 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 23:50:00 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Νοέμβριος 24, 2011, 00:06:35 πμ »

2. Κάποιοι αν και τους αρέσουν ΔΕ μπορούν να τα πάρουν ... μπορούν όμως να τα κατηγορούν για να αυτο-πείθονται ότι δεν είναι καλά!!!

Μ αρέσουν αλλά ΔΕ μπορώ να τα πάρω...τα κατηγορώ όμως γιατί δε τα θεωρώ καλά για τα λεφτά τους!
Καλά για τα λεφτά τους είναι τα Ανάντα!
Χώρια που το κόλλημα που διακρίνω δεν είναι ως προς το ρολόι αλλά ως προς το Συννεφάκι*, τα βαριέστε εύκολα, ψάχνεται κάτι σχεδόν παρόμοιο που να είναι όμως μέσα στο Συννεφάκι*, τους αλλάζετε κ πολλά κουστουμάκια μπας και...

* τα αποτελέσματα του τμήματος μάρκετινγκ της πανεράι

υγ. ^5000 για μια ουνίτας;;;;  εντάξει τα δώσατε αλλά ποτέ δεν είναι αργά να το σώσετε!!!  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• Co-Founder
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Νοέμβριος 24, 2011, 00:11:38 πμ »

2. Κάποιοι αν και τους αρέσουν ΔΕ μπορούν να τα πάρουν ... μπορούν όμως να τα κατηγορούν για να αυτο-πείθονται ότι δεν είναι καλά!!!

Μ αρέσουν αλλά ΔΕ μπορώ να τα πάρω...τα κατηγορώ όμως γιατί δε τα θεωρώ καλά για τα λεφτά τους!
Καλά για τα λεφτά τους είναι τα Ανάντα!
Χώρια που το κόλλημα που διακρίνω δεν είναι ως προς το ρολόι αλλά ως προς το Συννεφάκι*, τα βαριέστε εύκολα, ψάχνεται κάτι σχεδόν παρόμοιο που να είναι όμως μέσα στο Συννεφάκι*, τους αλλάζετε κ πολλά κουστουμάκια μπας και...

* τα αποτελέσματα του τμήματος μάρκετινγκ της πανεράι

υγ. ^5000 για μια ουνίτας;;;;  εντάξει τα δώσατε αλλά ποτέ δεν είναι αργά να το σώσετε!!!  :D

Ποιος ερωτευτηκε μια γυναικα επειδη ηταν απλα politically correct?
ελαχιστοι...ποσοι ερωτευτηκαν μια γυναικα γιατι οταν την ειδαν τους ετρεξαν τα σαλια...απειροι...
 8)

Συμφωνω οτι δεν ειναι λογικο μια unitas cosc να πωλειται 3500€ που εχει το 005....αλλα πλεον τι ρολοι παιρνεις κατω απο 4000€ που κραταει την αξια του και ποιο απο αυτα δεν ειναι απο γραμμη παραγωγης μερικων χιλιαδων?

Οσο για την μηχανη, δειτε απλα ποσο πουλαει η stowa και η archimede τους πιλοτους με την top edition unitas και ξανασκεφτειτε το.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Νοέμβριος 24, 2011, 00:15:08 πμ »
4000 για τη "κάψα";;;
παρτουζιάρες πάντως μας βγήκαν γιατί οι τράμπες τους πάνε κ ρχονται..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Νοέμβριος 24, 2011, 00:18:16 πμ »
δε ξέρω για σας παιδιά αλλά εγώ προτίμησα το 312 που έχει inhouse ...
@DragonAce
δικαίωμά σου είναι να μην τα θεωρείς καλά για τα λεφτά τους και να μην τα πάρεις ... αλλά αν δε μπορείς έτσι κι αλλιώς δεν έχεις πρόβλημα οπότε δεν αγχώνεσαι ...
επίσης ξέρω πόσο καλά είναι τα Ananta γιατί μπορώ να τα συγκρίνω με τα Ω και τα υπόλοιπα "παιδιά μου" όχι θεωρητικά αλλά από κοντά ως ιδιοκτήτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• Co-Founder
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Νοέμβριος 24, 2011, 00:19:38 πμ »
4000 για τη "κάψα";;;
παρτουζιάρες πάντως μας βγήκαν γιατί οι τράμπες τους πάνε κ ρχονται..

Σπυρο, θελω να παρω ενα παμ005...εχω ερωτα...
Πες μου σε παρακαλω πιο αλλο ρολοι θα επαιρνες μεχρι 3500€ που θα αξιζε να το εχεις για μια ζωη και ηταν του 'βελινεκους' της Πανεραι.
Βγαλε με απο το αδιεξοδο...λαμβανοντας ομως υπ οψιν οτι δε θελω toolwatch... :)

Δεν κανω πλακα...σοβαρα...βρες μου αντιπαλο και με επιχειρηματα παρακαλω... ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions