Λοιπόν το ρολόι του πρότζεκτ ήρθε, ειναι πανέμορφο, αλλά εγώ δεν μπορώ να το χαρώ ακόμα, εστω και με μπρασελέ γιατί θελει κόντυμα και δεν εχω σπίτι το καταλληλο εργαλείο.
Το μπρασελέ του παρόλο που δεν ειναι κακό, το αντίθετο θα ελεγα, υπάρχει ομως πολύ ατσάλι πάνω του, που δεν του δινει το χαρακτήρα εκείνο που πρέπει να εχει το ρολόι όπως το ξερουμε από το αυθεντικό. Το ρολόι θελει λουρακια για να αναδειχθεί πλήρως. Καουτσούκ/σιλικόνης κατά προτίμηση. και οι ιμάντες καλοί ειναι, και το ομορφαίνουν πολύ όπως βλέπουμε στις φωτό που ανεβαζουν τα παιδιά, αλλά εγώ θα προτιμάω πάντα τα καουτσούκ. Δεν ξερω γιατί, αλλά εχω πάντα την αισθηση ότι φορώντας ενα ρολόι με ιμάντα, κάτι θα σπάσει, κάτι θα λυθεί κλπ., παρόλο που ξερω ότι ειδικά στα ΝΑΤΟ αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Αβυσσος η ψυχή...
Λοιπόν, στα 20'αρια λουράκια που βρήκα μετά από ενδελεχή ερευνα που εκανα σε ντουλάπια, συρτάρια και ξεχασμένα χαρτόκουτα.
Κατ'αρχάς, ιμάντες πολλοί!! 20άρηδες και 22άρηδες, αλλά οι πρώτοι ενδιαφέρουν. Κυρίως, ή μάλλον μονο ΝΑΤΟ. Και ZULU. Σε διαφορα χρώματα και σχεδια, από κλασικά μαυρα, γκρι, μέχρι"James Bond" μέχρι ...."Austin Powers"
Δεν ξερω αν υπάρχει τέτοιο πράμα, εννοώ ότι τα χρώματα που εχω ειναι ακόμα και εντονα σε στυλ 70's, κόκκινα, πορτοκαλί, παπαγαλί, φλουο κλπ.
Και ειναι και καλής ποιότητας, Maratac οι περισσότεροι.
Αλλά δεν τους εχω φορέσει ποτέ!!!!
Γιατί?? Δεν ξερω, ειπαμε άβυσσος.... Μου φαινεται ότι σηκώνουν πολύ το ρολοι από τον καρπό και επειδή σφίγγει στον καρπό για να κρατιέται το ρολόι, ιδρώνει πολύ, ειδικά τωρα το καλοκαιρι