Καλοριζικα, ειναι τοπ η Huawei!
Στα κινητα στα νιατα μου -μετα την 90ς-00ς εποχη της κυριαρχιας των Νοκια, ερικσον- ημουν παντα φαν της LG.
Tο παρατησε το σπορ και επρεπε να βρω νεα εταιρεια, δοκιμασα σαμσουνγκ για καποια χρονια.
Σχετικα ικανοποιημενος μεχρι που χρειαστηκε επισκευη ολοκαινουριο flagship τους τοτε, γιατι καηκαν πιξελ στην οθονη.
Αρνηθηκαν επισκευη ισχυριζομενοι οτι ειχα σπασει την οθονη , τη στιγμη που το κινητο ηταν 10/10, σε θηκη και ακομη και το σερβις τους θεσσαλονικη τους εστειλε μεμο οτι ουτε με λουπα δεν εβλεπαν την παραμικρη γρατζουνια και δεν επαιζε τετοιο ενδεχομενο.
Μετα απο διαμαχες εβδομαδων με το εδω σερβις, τα κεντρικα, τα social media etc ακρη δε βρηκα, επαιζαν το απ τον Αννα στον Καϊαφα, και απλα το παρατησα κι εριξα μαυρο στη σαμσουνγκ εκτοτε.
Απο σποντα ειπα να δοκιμασω την τοτε πρωτη κινηταρα που εβγαλε η Huawei, mate 10 pro. Επαθα πλακα : απιστευτες καμερες, μπαταρια 2 ημερων, οθοναρα κτλ.
Απο κει που αλλαζα κινητο καθε χρονο (ειμαι γκατζετακιας, τι να κανω!) , το εχω 5 χρονια απροβληματιστο!! Ακομα τοσα χρονια μετα η καμερα του ειναι σουπερ, η μπαταρια πλεον ειναι στη 1 μερα με φουλ χρηση - που ναι ομως κατι που ισχυει για καινουρια κινητα anyway, κι αντε να χε σκαλωσει 1-2 φορες στα 5 χρονια χρησης.
Αν δεν υπηρχε το ban στη Huawei για google services θα χα παρει καποιο νεοτερο, προτιμω να μην παιξω με sideloading κτλ. ΑΛλωστε και αυτοι κανουν τη Honor τη νεα Huawei σιγα σιγα για τη δυση (θυγατρικη που ψευτοαυτονομηθηκε για να μην ισχυει γι αυτη το ban) και θα παω εκει.
Και παροτι ρολογακιας, το καλοκαιρι ενα smartwatch μου χρειαζεται για τη δουλεια, οποτε μαλλον θα παρω και το κτηνακι της.....