0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μολις μου ηρθαν, 2 θηκες για να παιρνω τα λατρεμενα κοντα μου........ πολυ ωραιες, μαλακο δερμα. https://www.etsy.com/listing/900885675/genuine-leather-natural-dark-brown-10?transaction_id=3559196043&campaign_label=delivery_confirmation_subjectline_exp_treatment&utm_source=transactional&utm_campaign=delivery_confirmation_subjectline_exp_treatment_010170_418532352360_0_0&utm_medium=email&utm_content=&email_sent=1685585925&euid=DBIluJLjuh8RBnQq7rssWmLTQ8pd&eaid=1166398204223&x_eaid=dadfef3d0b
Το κλειδί του παραδείσου?..
Για τους νάνους ναι Είναι ρεπλικα από την ταινία Hobbit του άρχοντα των δαχτυλιδιών. Το κλειδί και ο χάρτης για το βασίλειο του Ερεμπορ.Το χαμένο βασίλειο των νάνων.Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία, εκεί θα πάμε για καφέ την επόμενη φορά παιδιά.
Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μη το γελάς, μπορεί να πέφτει λίγο μακριά αλλά εκεί θα βρούμε να παρκάρουμε τουλάχιστον...
Θα έχει απλα να παρκάρεις γιατί μέσα στο βουνό είναι ο δράκος και δεν πλησιάζει ψυχή για 100 χιλιόμετρα Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να πας να παρκάρεις κ να βγει ο Gandalf κ να σου πει none shall paaaas.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.