Αποστολέας Θέμα: Νέες αφίξεις... (εκτός από ρολόγια)  (Αναγνώστηκε 222406 φορές)

0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Νέες αφίξεις... (εκτός από ρολόγια)
« Απάντηση #3630 στις: Αύγουστος 08, 2024, 01:18:59 πμ »
Πήρε θέση στην κουζίνα,για να συνηθίζει το έτερον ημισυ την παρουσία ενός rolex στο σπίτι.....

Τώρα το είδα !

Τόση υγρασία έχετε στο σπίτι, που χρειαζόσουν submariner ?  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

@μεταλας
friendly
0
funny
2
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
μεταλας,Wolf-,
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Tangerine Dream

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #3631 στις: Αύγουστος 08, 2024, 21:50:46 μμ »
Diptique items από το amenity kit QR J SIN-DOH, συν το Oud Minerale (EdP) του Tom Ford:

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Georgefosk,
No reactions

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #3632 στις: Αύγουστος 09, 2024, 12:46:38 μμ »
Δύο KAI whetstones (μία diamond flattening και μία 4000 grit)
Η πρώτη είχε χρησιμοποιηθεί σε ένα demo και νομίζω μου την έβαλαν και σε λάθος κουτί, αλλά πήρα 10% off (ζήτησα 15 αλλά εντάξει, στη Σιγκαπούρη αυτά δεν γίνονται)

€92 και για τις δύο.
Έχω μιά-δυό 400-άρες και χιλιάρες, μου έλειπε η diamond όπως επίσης και μία για ένα αξιοπρεπές τελικό φινίρισμα.

Συν τρία Muji moisturizers.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Jakis,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Georgefosk

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3633 στις: Αύγουστος 09, 2024, 13:26:06 μμ »
Diptique items από το amenity kit QR J SIN-DOH, συν το Oud Minerale (EdP) του Tom Ford:

Oud Minerale εξαιρετικό Έχει διαφορά στη Signature σειρά άραγε σε σχέση με την παλαιότερη Private Blend ;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #3634 στις: Αύγουστος 09, 2024, 15:35:25 μμ »
Oud Minerale εξαιρετικό
Έχει διαφορά στη Signature σειρά άραγε σε σχέση με την παλαιότερη Private Blend ;
Δεν έχω ιδέα...

Από τα private blend είχα 6-7 εκεί γύρω στο 2015-2016, έκτοτε σταμάτησα και στράφηκα αλλού (όχι ότι δεν ήταν ωραία βέβαια).

Τώρα είμαι στα Bulgari Le Gemme ως επί τω πλείστον, όμως στο Duty Free της DOH που πέρασα πάλι επροχθές είχα στήσει επίτηδες long layover και πραγματικά εκάθησα και μύρισα πολλά πράγματα.

Εντυπωσιάστηκα, με την έννοια πως προσωπικά με κέρδισαν τα Private της Prada, το Frenchy Lavande της Guerlain (από την εφάμιλλη σειρά που δυστυχώς είναι πολλά αριθμητικά - δείτε τη φωτό), δύο μόνο από τους L'Artisan Parfumeur ήταν ενδιαφέροντα, στα Nicolai δεν είχα εμπειρίες αλλά τα βρήκα τίμια για την τιμή τους, τα Xerjoff τα έψαξα όσο μπορούσα αλλά δεν ξέρω..., η prive' σειρά της YSL είναι πολύ μελετημένη (έχω ακόμη samples από το Dubai), υπήρχαν και Amouage όπως και Pens φυσικά αλλά είναι τόσα πολλά που θες χρόνο και αρκετές αγορές για να δεις τί από όλο τους τον κατάλογο σου ταιριάζει.

Honourable mention φυσικά τα Francis Kurkdjian, κρατήθηκα και δεν πυροβόλησα για το απίθανο 724 EdP (€400 τα 200ml) και σωστά θα έλεγα διότι έχουμε αρώματα, εντάξει ο τύπος είναι φίρμα αλλά υγεία να υπάρχει κι από τη Doha θα ξαναπεράσω...

Είδα λίγο και τα Marly, δεν ενθουσιάστηκα, αλλά βέβαια αυτά είναι συμπεράσματα που δεν πρέπει να βγαίνουν εύκολα - τέτοιου τύπου αρωματοποιίες έχουν μακρά κι ιδιαίτερα δυνατή ιστορία από πίσω τους...

Θυμάμαι στη DOH το 2010, 2011, που περνούσαμε τότε από το παλαιότερο μικρό terminal, είχε σε μία γωνία κάποια πράγματα (Amouage, Tom Ford), να φανταστείτε τότε δεν είχαν εμφανιστεί ούτε τα prive' της Armani... Τώρα υπάρχουν τα πάντα και στημένα αριστοτεχνικά και με πολυτέλεια, όχι σαν την αθλιότητα και νοοτροπία των Ευρωπαϊκών αεροδρομίων.

Γυρίζοντας πίσω στο Tom Ford Oud Minerale EdP, επειδή το είχα στη λίστα όταν θα επέστρεφα, να πούμε ότι οι DFS τιμές του ήταν οι εξής (100ml):
DOH €163 (υπήρχε promo 15% off - σημειωτέον πως η prive' σειρά της TF δεν είχε promo)
PVG €191
SIN €212

Εγώ πλήρωσα €72 διότι έβαλα Avios points από το frequent flyer program της QR.

Η μαγκιά που έχουν κάνει οι Καταριανοί είναι ότι με το που θα μπεις στο αεροπλάνο για την πτήση σου, οι πόντοι έχουν περαστεί κι είναι διαθέσιμοι.

Εγώ είχα καιρό να πετάξω με αυτούς (στο U.A.E. χρησιμοποιούσαμε ΕΚ συνεχώς) αλλά εδώ έκανα ένα leg ATH-DOH-PVG Y με την επιστροφή να αναβαθμίζω σε J (SIN-DOH-ATH) οπότε όταν πάτησα το πόδι μου στο Hamad Int'l οι πόντοι ήταν εκεί.

Προσωπικά τα επόμενα δύο που θα πάρω είναι Prada prive' (το 'Purple Rain' πραγματικά με αναστάτωσε) όπως βέβαια και το 724 MFK).

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Georgefosk

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3635 στις: Αύγουστος 09, 2024, 15:56:09 μμ »
Δεν έχω ιδέα...

Από τα private blend είχα 6-7 εκεί γύρω στο 2015-2016, έκτοτε σταμάτησα και στράφηκα αλλού (όχι ότι δεν ήταν ωραία βέβαια).

Τώρα είμαι στα Bulgari Le Gemme ως επί τω πλείστον, όμως στο Duty Free της DOH που πέρασα πάλι επροχθές είχα στήσει επίτηδες long layover και πραγματικά εκάθησα και μύρισα πολλά πράγματα.

Εντυπωσιάστηκα, με την έννοια πως προσωπικά με κέρδισαν τα Private της Prada, το Frenchy Lavande της Guerlain (από την εφάμιλλη σειρά που δυστυχώς είναι πολλά αριθμητικά - δείτε τη φωτό), δύο μόνο από τους L'Artisan Parfumeur ήταν ενδιαφέροντα, στα Nicolai δεν είχα εμπειρίες αλλά τα βρήκα τίμια για την τιμή τους, τα Xerjoff τα έψαξα όσο μπορούσα αλλά δεν ξέρω..., η prive' σειρά της YSL είναι πολύ μελετημένη (έχω ακόμη samples από το Dubai), υπήρχαν και Amouage όπως και Pens φυσικά αλλά είναι τόσα πολλά που θες χρόνο και αρκετές αγορές για να δεις τί από όλο τους τον κατάλογο σου ταιριάζει.

Honourable mention φυσικά τα Francis Kurkdjian, κρατήθηκα και δεν πυροβόλησα για το απίθανο 724 EdP (€400 τα 200ml) και σωστά θα έλεγα διότι έχουμε αρώματα, εντάξει ο τύπος είναι φίρμα αλλά υγεία να υπάρχει κι από τη Doha θα ξαναπεράσω...

Είδα λίγο και τα Marly, δεν ενθουσιάστηκα, αλλά βέβαια αυτά είναι συμπεράσματα που δεν πρέπει να βγαίνουν εύκολα - τέτοιου τύπου αρωματοποιίες έχουν μακρά κι ιδιαίτερα δυνατή ιστορία από πίσω τους...

Θυμάμαι στη DOH το 2010, 2011, που περνούσαμε τότε από το παλαιότερο μικρό terminal, είχε σε μία γωνία κάποια πράγματα (Amouage, Tom Ford), να φανταστείτε τότε δεν είχαν εμφανιστεί ούτε τα prive' της Armani... Τώρα υπάρχουν τα πάντα και στημένα αριστοτεχνικά και με πολυτέλεια, όχι σαν την αθλιότητα και νοοτροπία των Ευρωπαϊκών αεροδρομίων.

Γυρίζοντας πίσω στο Tom Ford Oud Minerale EdP, επειδή το είχα στη λίστα όταν θα επέστρεφα, να πούμε ότι οι DFS τιμές του ήταν οι εξής (100ml):
DOH €163 (υπήρχε promo 15% off - σημειωτέον πως η prive' σειρά της TF δεν είχε promo)
PVG €191
SIN €212

Εγώ πλήρωσα €72 διότι έβαλα Avios points από το frequent flyer program της QR.

Η μαγκιά που έχουν κάνει οι Καταριανοί είναι ότι με το που θα μπεις στο αεροπλάνο για την πτήση σου, οι πόντοι έχουν περαστεί κι είναι διαθέσιμοι.

Εγώ είχα καιρό να πετάξω με αυτούς (στο U.A.E. χρησιμοποιούσαμε ΕΚ συνεχώς) αλλά εδώ έκανα ένα leg ATH-DOH-PVG Y με την επιστροφή να αναβαθμίζω σε J (SIN-DOH-ATH) οπότε όταν πάτησα το πόδι μου στο Hamad Int'l οι πόντοι ήταν εκεί.

Προσωπικά τα επόμενα δύο που θα πάρω είναι Prada prive' (το 'Purple Rain' πραγματικά με αναστάτωσε) όπως βέβαια και το 724 MFK).

Prada Olfactories εξαιρετική σειρά, θυμάμαι το Cargo de Nuit που μάλλον έχει σταματήσει τώρα, να είναι πολύ ωραίο,unisex ξεκάθαρα βέβαια.
Kurkdjian εγγύηση, έχω το Aqua Universalis Forte για καλοκαίρι, για πιο επίσημες εμφανίσεις, αρωματικό λουλουδάτο. Grand Soir επίσης εξαιρετικό.
Τα Nicolai είναι πολύ καλό brand, αυτή η Patricia Nicolai είναι από το σόι του Guerlain, εγγονή, ανηψιά κάτι τέτοιο και βγάζει πολύ ποιοτικά αρώματα, ειδικά το New York Intense, που μου θυμίζει αρκετά το κλασσικό Bois du Portugal της Creed.
H Parfum De Marly έχει το Herod, στο στυλ του Tobacco Vaniile TF, γλυκό μεν αλλά ποοολύ καλό.
Xerjoff έχω το Nio και το Μefisto, έχει κάνει τρομερό hype η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, ειδικά το Naxos, την προωθεί πολύ καλά ο Ιταλός καράφλας ιδιοκτήτης, ο Sergio Momo.

Βαρέλι χωρίς πάτο και αυτή η ενασχόληση :'(
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #3636 στις: Αύγουστος 10, 2024, 12:35:14 μμ »
Στο κυνήγι των εκπτώσεων, αγροτεμάχιο για οδήγηση και βολτίτσα.  :)

Είναι τα SERENGETI WAYNE στην έκδοση με τον φοβερό (φωτοχρωμικός, spectral και πολωτικός) Drivers Gold 3/3.

Με δεδομένη την γουρουνόφατσα και την τιτανομύτη είναι γνωστό πως κανένα γυαλί δεν μου κάθεται, το συγκεκριμένο νομίζω πως αντέχεται όμως.

Για να δούμε πόσο θα επιβιώσουν.... 8)

friendly
1
funny
0
like
8
wow
0
Members reacted friendly:
Beastaras,
No reactions
Members reacted like:
Georgefosk,Beastaras,sub50,Wolf-,mic,chris70,jo.sa,xRallyArt,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • Sr. Member
  • BILLY
    • Προφίλ
« Απάντηση #3637 στις: Αύγουστος 10, 2024, 12:48:59 μμ »
Γιώργο με γειες...
Μια ερώτηση μόνο,η τιτανομυτη είναι duratect?  ;D
friendly
1
funny
1
like
0
wow
0
Dante80,
Members reacted funny:
Dante80,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #3638 στις: Αύγουστος 10, 2024, 12:58:25 μμ »
Γιώργο με γειες...
Μια ερώτηση μόνο,η τιτανομυτη είναι duratect?  ;D

Duratect MRK παρακαλώ!  :D
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Badass Gentleman,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3639 στις: Αύγουστος 10, 2024, 14:27:21 μμ »
Από τις καλύτερες,καλορίζικο
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
Dante80,
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3640 στις: Αύγουστος 10, 2024, 14:58:38 μμ »
Καλορίζικο, πολύ όμορφο!
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
Dante80,
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #3641 στις: Αύγουστος 10, 2024, 16:00:56 μμ »
Καλορίζικο Γιώργο, πολύ καλό!
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
Dante80,
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chris70

• Full Member
  • **
  • Χρήστος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3642 στις: Αύγουστος 11, 2024, 08:29:45 πμ »
Καλοφορετα Γεωργιε!

Μονο Serengeti αντε και Maui Jim...

Εδω και χρονια τα αγοραζω απο ιταλικα/ισπανικα σαιτ.
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
Dante80,
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #3643 στις: Αύγουστος 11, 2024, 11:54:29 πμ »
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια παιδιά!

Χρηστάρα, ρίξε μια φωνή για αυτά τα site, να τους ρίξουμε κι εμείς μια ματιά.  :-*
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος μεταλας

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3644 στις: Αύγουστος 12, 2024, 18:42:53 μμ »
Πολύ ξεκούραστα και ποιοτικά γυαλια της συγκεκριμένης εταιρίας.
Έχω ζευγάρι πολωτικα
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
Dante80,
No reactions