Εν κατακλείδι.
Τo mm300, σταμάτησε να πουλιέται στα 2500 ευρώ. Αυτη ειναι η κατηγορία που πρεπει να συγκρίνω το ρολόι για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα.
Κάτι γνωμες,subkiller, κτλ ειναι τουλαχιστον αστείες και αδικούν αυτο το ρολόι. Δεν ειναι αξίες σχολιασμού.
Το συγκρινα λοιπον με Tag Heuer Aquaracer, με Oris, το συγκρινα με Tudor BB, το συγκρινα με όλη την αφρόκρεμα της κατηγορίας και λιγο πιο ψηλά.
Είναι καλύτερο ρολόι απο ολα στην κατηγορία τού, σαν όργανο και σαν ρολόι, ειναι ομως χειρότερο από όλα σαν καθημερινό αντικείμενο πολυτελείας.
Οταν φορας τέτοιας αξίας ρολόι, θες να το δείχνει, δεν ειναι κατι παράλογο, είμαστε ανθρώπινα όντα και θέλουμε η και αναζητάμε την ωρολογιακή καταξίωση και πολυτέλεια.
Υστερεί όμως.
Σε έναν κατασταλαγμενο αγοραστή με πολλά και ακριβά ρολόγια να αλλάζει, ειναι το τέλειο καθημερινό ρολόι. Ή για απλα έναν κατασταλαγμενο αγοραστή.
Για όλους τους υπόλοιπους όμως,όχι .
Οσο αφορα εμένα. Η Σέικο με αυτο το ρολόι, ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ, να υποκλιθω στην κατασκευαστικη της δύναμη και στην αγάπη της στο αντικείμενο.
Χαίρομαι, οσο λίγες φορές, που ειναι στην κατοχή μου και όσοι με ξέρετε καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό.
Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk