Αλέξανδρε συγχαρητήρια για το χρόνο που αφιέρωσες για την παρουσίαση που σε κάποια πράγματα συμφωνώ απόλυτα αλλά σε κάποια όχι μιας και το ωραίο στη ζωή είναι ότι δεν έχουμε όλοι την ίδια γνώμη
Καταρχήν θα συμφωνήσω για το κρύσταλλο και το bezel αλλά όπως προαναφέρθηκε πλέον έχει αλλάξει οπότε με την τότε τιμή δεν βρίσκω κάποια υπερβολή συν ότι πλέον είναι upgraded σε αυτούς τους τομείς.
Τώρα για το bracelet εμένα προσωπικά δεν με κέρδισε ίσως κάποιον άλλον ναι αλλά και πάλι υπάρχει λύση πολύ ποιοτική από τη strapcode(το δικό μου hexagon
)
Για το service είναι μια χαζοθεωρία που υπάρχει λύση στην Ευρώπη και κατ'εμέ καλύτερα από πολλούς Έλληνες τσαρλατάνο-μάστορες από αυτά που ακούγονται πάντα..
Η 8L35 δεν χρειάζεται συστάσεις για ποιότητα κύλισης-χρονομετρία-αξιοπιστία και ότι είναι ο μόνος seiko μηχανισμός που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της GS...
Τέλος δεν συμφωνώ με το "αγοράζω ρολόϊ για να φαίνεται-μαι κλπ" αλλά πάνω απ'όλα να ικανοποιήσει εμένα και όχι τους άλλους..αν με ενδιέφεραν οι άλλοι θα έκανα το σκ@τό μου λιαστό για καιρό ωστε να πάρω ένα nautilus που σχεδιαστικά μου είναι παντελώς αδιάφορο.
Συγνώμη εάν σε κάποια σημεία ήμουν καυστικός αλλά αυτή είναι η γνώμη μου ξεκάθαρα για αυτό το ρολόϊ.
Οπότε ξανά καλοφόρετο Αλέξανδρε και είναι ένα ρολόϊ που εκτός ότι αφού το ευχαριστηθείς αν σκεφτείς να το δώσεις θα φύγει αέρα..με τίμια μεταπώληση !
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk