Καλησπερα στην ομορφη παρεα σας,υποθετω οι περισσοτεροι απο σας σπιτι χαλαρωμα κ ανησυχια για το αυριο!!!
Στην προσπαθεια να ταξιδεψει λιγο ο εγκεφαλος μου κ να ξεφυγω απ την σκληρη πραγματικοτητα αναθερμανθηκε το παθος μου για ενα ρολοι που χρονια με καιγεεε σχεδον το βρηκα η συμφωνια χαλασε κ ξεχαστηκε μεσα μου μεχρι που ειδα το καινουργιο kermit(126610lv) κ η καψα για το πρασινο βγηκε στην επιφανεια κ με πνιξε!!
το χαλκ ηταν το παθος που ποτε δεν καταφερα να αποκτησω!!πηρα το planet ocean ειπα να παει να πνιγει η ρολεξ μετα απο λιγο καιρο παλι το θελα!!πηρα κ αλλο Ω πηρα κ το LN που βρηκα στην προηγουμενη καραντινα σε τιμη καταλογου ξεχναγα το πρασινο!!το βλεπα σε καποιον φιλο που το χει κ μου ρχοταν να δωσω ολα τα ρολογια μου κ να παω να το παρω!!το βλεπα κ στην μενεγακη καθε πρωι που το φοραγε κ εβραζα μεσα μου
!!ετσι νιωθω τωρα με το κερμιτ!!ψαχτηκα ελλαδα σε εξουσιοδοτημενα,πλεον δεν σου λενε δεν υπαρχει κ αν θελετε να μπειτε σε λιστα αναμονης αλλα πλεον σχεδον σε βριουν γιατι θες αυτο κνοχι καποιο αλλο που ισως εχουμ!!μπηκα μεσω ενος φιλου σε waiting list στο κεντ της αγγλιας κ ειμαι νουμερο 53
!!!ξερω πολυ καλα τον τροπο που λειτουργει η ρολεξ κ τον σιχαινομαι ωστοσω το πρασινο το θελω!!Μικησα μ με καποιο απο ελλαδα αλλα 17.000€ δεν τα δινω με δυο μωρακια κ με το Αυριο αβεβαιο,καλυτερα να βραζω στο ζουμι μου κ να ξερω πως μπορω να ταισω την οικογενεια χωρις προβλημα οτι κ αν γινει!!!
ολα αυτα που σας εκμυστηρευμαι δρν οδηγουν καπου απλα ηθελα να πω οσα νιωθω σε καποιους που εχουμε την ιδια τρελλα ο καθενας με διαφορετικο holy grail!!
ελπιζω να ειστε ολοι καλα ασφαλεις κ οσο καλυτερα γινεται ψυχολογικα!!
Sent from my iPhone using Tapatalk