Αποστολέας Θέμα: Ποδήλατο - Χαλαρή κουβέντα και φωτογραφίες (με ή χωρίς ρολόι)  (Αναγνώστηκε 88731 φορές)

0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
Επίσης, αν έχεις τη δυνατότητα κάποια στιγμή να μετρήσεις το μήκος της πορτοκαλί γραμμής που έχω σημειώσει στη φωτογραφία...

50 εκατοστά η πορτοκαλί γραμμή,65 η πράσινη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Taylor 1981

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
Τι νόημα έχει η μέτρηση αυτή;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Γρήγορη, η πράσινη ήταν απλά για να βρεις τη νοητή ευθεία. Η πορτοκαλί είναι το , effective top tube και είναι αυτό που θεωρώ εγώ σημαντικό στο μέγεθος. Νομίζω 50 είναι μικρό δυστυχώς.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος pasas21

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Αυτό που συμβαίνει στα ποδηλαταδικα κ όχι μόνο είναι ότι χρησιμοποιουν απλούς πωλητές δίχως γνώση για το αντικείμενο που πωλούν.
Σπάνια να βρείς κάποιον που αγαπάει αυτό που κάνει. Ένα παράδειγμα είναι κ αυτό με το ποδήλατο του Γρηγόρη. Ο τύπος που του το πούλησε μπορεί πρίν να ήταν πωλητής ξηρών καρπών. Τι να μάθει για ποδήλατα μέσα σε μια βδομάδα; Μπορεί όμως να είναι κ σχετικός ο πωλητής κ το "διώξιμο" ενός λάθος νουμερου να είναι πολιτική της εταιρείας.
Ευτυχώς εγώ έχω βρεί το μαγαζί που μου κάνει κ ο φίλος μου που δουλεύει εκεί μέσα είναι κ αυτός ποδηλάτης με αγάπη για το αντικείμενο.

Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πως να αγαπήσει ο πωλητής με 600 ευρώ μισθό. Ειδικότερα στα ποδήλατα που είναι μόδα και πουλάνε σα ζεστό ψωμί σιγά μην ασχοληθούν
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
Πως να αγαπήσει ο πωλητής με 600 ευρώ μισθό. Ειδικότερα στα ποδήλατα που είναι μόδα και πουλάνε σα ζεστό ψωμί σιγά μην ασχοληθούν
Άσχετο με τα ποδήλατα αλλά αυτό που γράφεις έχει και άλλη ανάγνωση.....
Εάν δεν είσαι καλός στη δουλειά σου χάνεις και τα 600 ευρώ και τα παίρνει ο επόμενος που περιμένει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Τέλος καλό νομίζω! Καλύτερα να πει ο Γρηγόρης αν θέλει φυσικά.
Εγώ θα επιμείνω σε αυτό που είπα χθες, ως γενική πληροφορία που πιστεύω μπορεί να είναι χρήσιμη σε κάποιους.
Υπάρχουν κάποια μοντέλα που οι εταιρίες επιλέγουν, για οικονομικούς λόγους, να τα βγάλουν σε πολύ περιορισμένο εύρος  μεγεθών.
Εκεί λοιπόν, βάσει προδιαγραφών που δίνει η εταιρία, ένα μέσο μέγεθος καλύπτει πολλά ύψη... άρα σε κάποιους δεν είναι και ότι καλύτερο.
Ένας πιο λίγο πιο απαιτητικός χρήστης θα πρέπει να προσέξει να να επιλέξει κάποιο μοντέλο που βγαίνει σε μεγαλύτερο εύρος μεγεθών (π.χ. νούμερα ανά 2 εκ.... 45,47,49,51,53,55), αντί για ένα μοντέλο που βγάζει 3 νούμερα όλα κι' όλα (π.χ. ανά 5 εκ. 42,47,52).
Για τα συγκεκριμένα μοντέλα, θεωρώ ότι η ευθύνη είναι διπλή. Πρώτον της εταιρίας που κάνει τσιγκουνιές για εμπορικούς λόγους, αλλά και του καταστήματος που προτείνει λάθος ποδήλατο (και όχι λάθος μέγεθος).
Όσο και να μη έχω σε εκτίμηση τους περισσότερους Έλληνες εμπόρους ποδηλάτων, σε καμία περίπτωση δεν μπορώ ελαφρά τη καρδία να κατηγορήσω κάποιον για απάτη, πριν δω τι έχει γίνει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
Ποδήλατο - Χαλαρή κουβέντα και φωτογραφίες (με ή χωρίς ρολόι)
« Απάντηση #606 στις: Ιανουάριος 09, 2021, 13:34:41 μμ »
Κατ’αρχην ευχαριστώ πολύ ολους για το πραγματικό ενδιαφέρον που δείξατε.
Πήγα από το κατάστημα και μίλησα με τον ιδιοκτήτη ο οποίος είναι αυτός που με εξυπηρέτησε και εχθές.Μου εξήγησε ότι το συγκεκριμένο ποδήλατο μετά από το 47 βγαίνει σε 52,το οποίο θα μου ήταν πολύ μεγάλο.Μου κατέβασε λόγο το τιμόνι και μου ανέβασε λίγο την σέλα και πλέον νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο.Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια δόλος από την μεριά τους όσο αφορά την πώληση λάθος μεγέθους ποδηλάτου.Το πρόβλημα είναι καθαρά με τον τύπο του ποδηλάτου διότι δεν έχει μεγαλύτερο εύρος μεγεθών,όπως είπε και ο Βασιλης.Πήγα και σε άλλο κατάστημα με το ποδήλατο,για να δουν πως τους φαίνεται το ποδήλατο σαν μέγεθος για εμένα και μου είπαν ότι είναι σωστό.Αν έβγαινε 49-50 πιθανόν να ήταν λίγο καλύτερο αλλά για κανέναν λόγο δεν πρέπει να πάω σε 52.Ρώτησα και ένα ακόμα κατάστημα που πουλάει το ίδιο ποδήλατο στην Θεσσαλονίκη και μου είπε και αυτός ότι το μέγεθος που δίνει για το ύψος μου σε αυτό το ποδήλατο είναι το 47.
Επειδή λοιπόν το ποδήλατο το θέλω για κοντινές βόλτες  με την οικογένεια, αποφάσισα να το κρατήσω.
Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ όλους!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
@Greg Μια χαρά!!! Πολλές βόλτες και ωραίες στιγμές εύχομαι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Κατ’αρχην ευχαριστώ πολύ ολους για το πραγματικό ενδιαφέρον που δείξατε.
Πήγα από το κατάστημα και μίλησα με τον ιδιοκτήτη ο οποίος είναι αυτός που με εξυπηρέτησε και εχθές.Μου εξήγησε ότι το συγκεκριμένο ποδήλατο μετά από το 47 βγαίνει σε 52,το οποίο θα μου ήταν πολύ μεγάλο.Μου κατέβασε λόγο το τιμόνι και μου ανέβασε λίγο την σέλα και πλέον νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο.Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια δόλος από την μεριά τους όσο αφορά την πώληση λάθος μεγέθους ποδηλάτου.Το πρόβλημα είναι καθαρά με τον τύπο του ποδηλάτου διότι δεν έχει μεγαλύτερο εύρος μεγεθών,όπως είπε και ο Βασιλης.Πήγα και σε άλλο κατάστημα με το ποδήλατο,για να δουν πως τους φαίνεται το ποδήλατο σαν μέγεθος για εμένα και μου είπαν ότι είναι σωστό.Αν έβγαινε 49-50 πιθανόν να ήταν λίγο καλύτερο αλλά για κανέναν λόγο δεν πρέπει να πάω σε 52.Ρώτησα και ένα ακόμα κατάστημα που πουλάει το ίδιο ποδήλατο στην Θεσσαλονίκη και μου είπε και αυτός ότι το μέγεθος που δίνει για το ύψος μου σε αυτό το ποδήλατο είναι το 47.
Επειδή λοιπόν το ποδήλατο το θέλω για κοντινές βόλτες  με την οικογένεια, αποφάσισα να το κρατήσω.
Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ όλους!

Το κύριο θέμα είναι να σε εξυπηρετεί και να το χαρείς. :)

Εφόσον τακτοποιήθηκε, .......καλές βόλτες .

@Greg
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
....και με την άδειά σας, να υπογραμμίσω την αξία αυτής της κοινότητας που την λέμε GWF, και αποδεικνύεται ότι είναι χρήσιμη και σε πολλά άλλα θέματα εκτός από το κύριο αντικείμενό της, τα ρολόγια. :)

Εύγε σε όλους.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
Όπως και να έχει είναι ένα πολύ όμορφο ποδήλατο,καλές βόλτες και μπράβο σε όλους που ασχολήθηκαν με το θέμα και μας διαφωτίσαν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Γρηγόρη, καλές και ασφαλείς διαδρομές και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούμε και στο δρόμο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Taylor 1981

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
Γελάω με αυτά που διαβάζω πραγματικά..

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
Γελάω με αυτά που διαβάζω πραγματικά..

Mε αυτά που μου είπαν στα καταστήματα εννοείς Μαριε?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Γέλα όσο θες Μάριε. Εγώ να δεις πόσες φορές γέλασα στο συγκεκριμένο νήμα με διαφορά που διάβασα για πράγματα που ξέρω αρκετά καλά, για ανταλλακτικά, σειρές, γεωμετρίες, υλικά, εταιρίες κλπ.
Απλά προτιμώ να μην γίνομαι εριστικός και να κάνω επίδειξη γνώσεων προσβάλλοντας τους φίλους εδώ μέσα. Δεν έχω κάτι να αποδείξω ούτε ανάγκη να επιβεβαιωθώ.
Συνέχισε να διασκεδάσεις λοιπόν με την αμάθεια μας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions