Τέλος καλό νομίζω! Καλύτερα να πει ο Γρηγόρης αν θέλει φυσικά.
Εγώ θα επιμείνω σε αυτό που είπα χθες, ως γενική πληροφορία που πιστεύω μπορεί να είναι χρήσιμη σε κάποιους.
Υπάρχουν κάποια μοντέλα που οι εταιρίες επιλέγουν, για οικονομικούς λόγους, να τα βγάλουν σε πολύ περιορισμένο εύρος μεγεθών.
Εκεί λοιπόν, βάσει προδιαγραφών που δίνει η εταιρία, ένα μέσο μέγεθος καλύπτει πολλά ύψη... άρα σε κάποιους δεν είναι και ότι καλύτερο.
Ένας πιο λίγο πιο απαιτητικός χρήστης θα πρέπει να προσέξει να να επιλέξει κάποιο μοντέλο που βγαίνει σε μεγαλύτερο εύρος μεγεθών (π.χ. νούμερα ανά 2 εκ.... 45,47,49,51,53,55), αντί για ένα μοντέλο που βγάζει 3 νούμερα όλα κι' όλα (π.χ. ανά 5 εκ. 42,47,52).
Για τα συγκεκριμένα μοντέλα, θεωρώ ότι η ευθύνη είναι διπλή. Πρώτον της εταιρίας που κάνει τσιγκουνιές για εμπορικούς λόγους, αλλά και του καταστήματος που προτείνει λάθος ποδήλατο (και όχι λάθος μέγεθος).
Όσο και να μη έχω σε εκτίμηση τους περισσότερους Έλληνες εμπόρους ποδηλάτων, σε καμία περίπτωση δεν μπορώ ελαφρά τη καρδία να κατηγορήσω κάποιον για απάτη, πριν δω τι έχει γίνει.