Αποστολέας Θέμα: Ρολόι για τα 200 χρόνια  (Αναγνώστηκε 11534 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Ρολόι για τα 200 χρόνια
« Απάντηση #105 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 18:00:34 μμ »
Αλέξανδρε εγώ απέχω από αυτό που λες.

Απλά αναφέρθηκα σε αυτό που ειπώθηκε ότι αφήνει λεφτά στην Ελλάδα.

Και μετά από πόσες σελίδες δεν έχω πάρει απάντηση αν μιλάμε αποκλειστικά για το Άβυσσος ή και για κάτι άλλο από εκείνον. (Αν υπάρχει δεν γνωρίζω)

Γιατί το Άβυσσος μου φαίνεται πολύ μεγάλο και μάλλον είναι ο μόνος λόγος που θα με απέτρεπε από το να συμμετέχω.

Παναγιώτη, στην επίσημη σελίδα της εταιρίας έχει μόνο το Άβυσσος..;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 18:01:44 μμ »
Σου φαίνεται μεγάλο το άβυσσος....?!!!!!

Τι να πω...?!
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...
 :D

Αν δεν απατώμαι 54 lug to lug έχει ή κάτι παρόμοιο. Και κρατήθηκα ου είπα μεγάλο.

Αν δεν κάνει κόπο ας μας διαφωτίσει κάποιος εκ των δύο κατόχων.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 18:07:33 μμ »
Αν δεν απατώμαι 54 lug to lug έχει ή κάτι παρόμοιο. Και κρατήθηκα ου είπα μεγάλο.

Αν δεν κάνει κόπο ας μας διαφωτίσει κάποιος εκ των δύο κατόχων.
Χαβαλέ κάνω...! Καθένας μας έχει διαφορετικά μέτρα και σταθμά...! Έχω δει από κοντά του Παναγιώτη...  φοριέται πολύ εύκολα και σε καμία περίπτωση δεν το λες μεγάλο κατά τη γνώμη μου..!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 18:09:38 μμ »
Ένα κακό έχει το συγκεκριμένο ρολόι...  είναι κουρδιστό...!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #109 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 18:15:42 μμ »
Ένα κακό έχει το συγκεκριμένο ρολόι...  είναι κουρδιστό...!
Γιατι ρε;

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 18:20:16 μμ »
Γιατι ρε;

Αλεξ πόσες φορές τον χρόνο πρέπει να βιδώνεις και να ξεβιδώνεις αν το φοράς...?! Για υπολόγισε...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #111 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 18:27:12 μμ »
Αλεξ πόσες φορές τον χρόνο πρέπει να βιδώνεις και να ξεβιδώνεις αν το φοράς...?! Για υπολόγισε...
Έλα ρε Φάνη σιγά...με το rotation που κάνουμε στα ρολόγια μας,ούτε καν το σκέφτομαι πλέον.
Πάνω από τα μισά μου ρολόγια, κουρδιστα ήταν.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 18:32:36 μμ »
Πάντως... ειλικρινά με θλίβει το γεγονός ότι ένας Έλληνας ή Κύπριος (αλήθεια αυτό έχει διαφορά;) δέχεται τόσες μομφές -στα καλά καθούμενα μάλιστα- όσες δεν έχει δεχτεί κανένας ιδιοκτήτης άλλης εταιρείας. Και συμβαίνει δεύτερη φορά μέσα σε 2 μήνες.
Πρόσφερε και μια έκπτωση εδώ στο Ελληνικό φόρουμ και πιο ήταν το ηθικό αντάλλαγμα; Έχετε σκεφτεί ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να διαβάζει; Μάλλον όχι... ή μήπως στα απ' αυτά σας;

Ότι για το συγκεκριμένο ρολόι ασχολήθηκαν κάποιοι άνθρωποι μέσα από το forum, ήρθαν σε επαφή με τον άνθρωπο ανταλλάξαν 5 κουβέντες έχει καμιά σημασία για εσάς; (αναφέρομαι και κατά τις διαδικασίες του Δ.Χ.). Έστω και ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ οφείλετε να σέβεστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τους συναδέλφους σας ώστε να μην εκτίθενται.
Το αίσθημα του μηδενισμού που μεταφέρετε το αντιλαμβάνεστε; Αν παρεξηγηθήκατε... απλά κάντε μια δεύτερη σκέψη πριν ξαναγράψετε. Και αν θέλετε και μια συμβουλή... γράψτε αύριο, εγώ έτσι κάνω όταν διαβάζω κοτσάνες για να μη γράψω κι εγώ κοτσάνες μέσα στον εκνευρισμό μου.

Δε χάνεται ευκαιρία να απαξιώνεται το εταιρικό δημιούργημα που φέρει Ελληνικά στοιχεία ενώ εσείς θέλετε να αποδώσετε φόρο τιμής των 200χρόνων πάνω σε μια Κινεζιά... (και μάλιστα Κινεζιά με τη βούλα). Να το πω όσο πιο απλά γίνεται; Πάτε καλά;

Μήπως, μήπως λέω... για το τρόπο που σκέπτεστε ευθύνονται 400 χρόνια σκλαβιάς; Εσείς θα το απαντήσετε αυτό μόνοι σας...

Άλλο πράγμα να αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες ενός εγχειρήματος όπως είναι η τιμή, οι δασμοί, ο μηχανισμός, το μέγεθος ή ότι άλλο σκατά θέλετε και άλλο να το απορρίπτουμε επειδή -ΚΛΑΣΣΙΚΑ- μας ενοχλεί ο Ιάκωβος που είναι Ελληνοκύπριος και έφτιαξε την επιχείρηση του στην Ελβετία και όχι στην οργανωμένη και φιλική προς τον πολίτη επιχειρηματία πατρίδα μας...

Εγώ προσωπικά έτσι και αλλιώς δε θα μπορούσα να ακολουθήσω ένα τέτοιο project και δεν έχω και κανέναν λόγο να το υπερασπιστώ, από αυτό όμως μέχρι να φθάσω κατ' ανάγκη να το απαξιώσω γιατί "σιγά το Ελληνικό ρολόι". Αστεία πράγματα.

Είπα να το σβήσω.... αλλά δε θα το σβήσω. Με την ευχή να ενόχλησα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 18:43:36 μμ »
Στέφανε, που κσι ποιος το κατασκευάζει?Ελβετία?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 18:48:04 μμ »
Στέφανε, που κσι ποιος το κατασκευάζει?Ελβετία?

Έχει καμιά σημασία; Ας το κατασκευάζει και στη Ναμίμπια. Τον λένε Ιάκωβο Χατζηδημητρίου, και αυτό από μόνο του μου αρκεί.

Ή μήπως είναι πιο φυσιολογικό να υποστηρίξω τον και τον Günter...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 18:50:30 μμ »
Πάντως... ειλικρινά με θλίβει το γεγονός ότι ένας Έλληνας ή Κύπριος (αλήθεια αυτό έχει διαφορά;) δέχεται τόσες μομφές -στα καλά καθούμενα μάλιστα- όσες δεν έχει δεχτεί κανένας ιδιοκτήτης άλλης εταιρείας. Και συμβαίνει δεύτερη φορά μέσα σε 2 μήνες.
Πρόσφερε και μια έκπτωση εδώ στο Ελληνικό φόρουμ και πιο ήταν το ηθικό αντάλλαγμα; Έχετε σκεφτεί ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να διαβάζει; Μάλλον όχι... ή μήπως στα απ' αυτά σας;

Ότι για το συγκεκριμένο ρολόι ασχολήθηκαν κάποιοι άνθρωποι μέσα από το forum, ήρθαν σε επαφή με τον άνθρωπο ανταλλάξαν 5 κουβέντες έχει καμιά σημασία για εσάς; (αναφέρομαι και κατά τις διαδικασίες του Δ.Χ.). Έστω και ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ οφείλετε να σέβεστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τους συναδέλφους σας ώστε να μην εκτίθενται.
Το αίσθημα του μηδενισμού που μεταφέρετε το αντιλαμβάνεστε; Αν παρεξηγηθήκατε... απλά κάντε μια δεύτερη σκέψη πριν ξαναγράψετε. Και αν θέλετε και μια συμβουλή... γράψτε αύριο, εγώ έτσι κάνω όταν διαβάζω κοτσάνες για να μη γράψω κι εγώ κοτσάνες μέσα στον εκνευρισμό μου.

Δε χάνεται ευκαιρία να απαξιώνεται το εταιρικό δημιούργημα που φέρει Ελληνικά στοιχεία ενώ εσείς θέλετε να αποδώσετε φόρο τιμής των 200χρόνων πάνω σε μια Κινεζιά... (και μάλιστα Κινεζιά με τη βούλα). Να το πω όσο πιο απλά γίνεται; Πάτε καλά;

Μήπως, μήπως λέω... για το τρόπο που σκέπτεστε ευθύνονται 400 χρόνια σκλαβιάς; Εσείς θα το απαντήσετε αυτό μόνοι σας...

Άλλο πράγμα να αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες ενός εγχειρήματος όπως είναι η τιμή, οι δασμοί, ο μηχανισμός, το μέγεθος ή ότι άλλο σκατά θέλετε και άλλο να το απορρίπτουμε επειδή -ΚΛΑΣΣΙΚΑ- μας ενοχλεί ο Ιάκωβος που είναι Ελληνοκύπριος και έφτιαξε την επιχείρηση του στην Ελβετία και όχι στην οργανωμένη και φιλική προς τον πολίτη επιχειρηματία πατρίδα μας...

Εγώ προσωπικά έτσι και αλλιώς δε θα μπορούσα να ακολουθήσω ένα τέτοιο project και δεν έχω και κανέναν λόγο να το υπερασπιστώ, από αυτό όμως μέχρι να φθάσω κατ' ανάγκη να το απαξιώσω γιατί "σιγά το Ελληνικό ρολόι". Αστεία πράγματα.

Είπα να το σβήσω.... αλλά δε θα το σβήσω. Με την ευχή να ενόχλησα.
+1000!!

Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 18:54:00 μμ »
Έχει καμιά σημασία; Ας το κατασκευάζει και στη Ναμίμπια. Τον λένε Ιάκωβο Χατζηδημητρίου, και αυτό από μόνο του μου αρκεί.

Ή μήπως είναι πιο φυσιολογικό να υποστηρίξω τον και τον Günter...
Κίνα, όπως η πλειοψηφία τους, δεν είναι κακό να το λεμε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 19:00:04 μμ »
Όπως τα περιέγραψα... ένα δάσος δείχνω, όχι το δάχτυλο μου.

Τώρα θα σας κλονίσω... ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων. Οι σημαίες με την γαλανόλευκη που πωλούνται εδώ στην Ελλάδα, είναι... Κινέζικες (δεν το λέω χάριν υπερβολής, μέσα στη πλειοψηφία των προϊόντων είναι ακόμη και η σημαία μας). Όποιος δεν το πιστεύει ας πάει μια βόλτα από τον Κοκκώνη που είναι από τους μεγαλύτερους προμηθευτές σημαιών. Πικρό αλλά αληθινό! Τώρα εγώ τι θα έπρεπε να πω; Ευτυχώς δεν τις φτιάχνει κανάς Ζερβόπουλος με έδρα την Ελβετία;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 19:07:08 μμ »
Οποίοι θέλουν να το κάνουν,μπορούν φυσικά να οργανώσουμε μια τέτοια αγορα,δεν είπε κανείς οχι,αλλά είναι επιλογή του καθένα μας
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 19:12:06 μμ »
Πάλι καλά που δεν είναι "made in turkey"...!!   :D
Ηρέμησα λίγο τώρα που έμαθα πως φτιάχνονται στην Κίνα..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions