Αποστολέας Θέμα: Ρολόι για τα 200 χρόνια  (Αναγνώστηκε 11511 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Ρολόι για τα 200 χρόνια
« Απάντηση #75 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 15:49:07 μμ »
Όπως θελετε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
« Απάντηση #76 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 15:55:08 μμ »
Σοβαρά τώρα?? ?? ??
Απολύτως αντίστοιχα τα παραδείγματα μου....

Ο Έλληνας ιδιοκτήτης που αναφέρεις, έστησε την εταιρεία του στην ελληνικότατη Ελβετία, της έδωσε το ελληνικότατο όνομα ενός ρωμαϊκού θεού, χρησιμοποίησε ελληνικότατη Ελβετική μηχανή και "ελληνικότατα" υλικά και έφτιαξε το ελληνικό του ρολόι, με ελληνικότατα μαστόρια, μεγαλωμένα στα ελληνικότατα βουνά και κοιλάδες της Ελβετίας!!!

Με αυτη τη λογική, ολα σχεδόν τα ρολόγια ειναι Κινέζικα
Κινέζοι ετοιμάζουν τα μηχανικά μέρη, Κινέζοι συναρμολογούν μηχανές, Κινέζοι φτιάχνουν κάσες, bezels, bezel inserts, κρυστάλλους, καπάκια, κορώνες και κουτιά, απο πρώτες ύλες που έχουν επεξεργαστεί απο Κινέζους, στη Κίνα και τα στέλνουν στους Ελβετούς και Ιάπωνες ιδιοκτήτες για τιμολόγηση και σε ακριβές περιπτώσεις για συναρμολόγηση

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 16:00:40 μμ »
Ρε συ Γιώργο, ο άνθρωπος πουλάει ρολόγια διαφημιζοντας την Ελλάδα πάνω στο προϊόν του. Δηλαδή τι άλλο θέλουμε;

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παραμύθια. Χρησιμοποιεί ένα στοιχείο, που ίσως έλκει κάποιους, και προωθεί το προϊόν του.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 16:04:53 μμ »
Για ρολόι μιλάμε.. αν δεν είχε την έδρα του στην Ελβετία ( Στον Ιανό αναφέρομαι) δεν θα είχε την ίδια απήχηση
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 16:05:14 μμ »
Αν και το θέμα με το IANOS το έχετε @@μησει έχω να πω τα εξής.

Ο Ιάκωβος, έτσι τον λένε τον άνθρωπο έκανε ένα ρολόι γιατί ήθελε να κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση ως ελληνικό ρολόι από την τόσο τεράστια και ανταγωνιστική ελληνική αγορά και την τόσο τεράστια ελληνική παράδοση στην ωρολογοποιία;

Τόσο έχουν ενοχληθεί οι Έλληνες φορουμίτες από αυτό που τους καπηλεύεται το ένδοξο ωρολογιακό παρελθόν τους χρησιμοποιώντας ελληνική παράδοση και συμβολισμούς.

Έχει χεστεί στο τάληρο με αυτή την κλοπή συμβόλων και παράδοσης.

Και μη γελιέστε, δεν μου προσβάλετε το ρολόι. Άλλωστε το είχα πληρώσει πριν το δω, πριν γραφτώ σε forum ωρολογόφιλων, πριν αρχίσω να μαθαίνω για την ένδοξη παράδοση των Ελλήνων στα ρολόγια.

Εάν ο φίλος μας ο Κοσμάς (arvac) φτιάξει δικά του ρολόγια, που ο ίδιος σχεδίασε, συνέλαβε ως άποψη, βρήκε προμηθευτές για το ένα και το άλλο, έτρεξε, πόνεσε, μάτωσε οικονομικά και καταφέρει να κατασκευάσει πχ στη Ρωσία ή στην Κίνα θα του πούμε "άει τράβα από δω ρε που θα μας πεις ότι είναι ελληνικό".

Λοιπόν, το θέμα παραγωγής ρολογιού από τον IANOS καλύτερα να μη συζητιέται άλλο γιατί είναι ντροπή για μας. Και όσοι ανεγκέφαλοι επιθυμούν να αγοράσουν αυτή την ανούσια δημιουργία θυμίζω ότι ο IANOS έχει μόνιμα σε ισχύ κωδικούς έκπτωσης ειδικά για τα μέλη του forum για να ξεζουμίσει τα λεφτά των Ελλήνων και να τα βγάλει στην Ελβετία. Ντροπή του!

Ε ναι υπάρχει και το επιχείρημα "αφήνει λεφτά στη χώρα;". Όσα αφήνουμε και όλοι οι άλλοι.

Ντροπή μας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #80 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 16:12:13 μμ »
Αν υπάρχει άλλη εταιρία με τόσο έντονο το ελληνικό στοιχείο δεν έχω κανένα θέμα να τη συζητήσουμε, αλλά από ότι ξέρω δεν υπάρχει

Μύκονοοοοοος!!!!
🤣🤣🤣🤣🤣
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 16:12:21 μμ »

Ο Ιάκωβος, έτσι τον λένε τον άνθρωπο έκανε ένα ρολόι γιατί ήθελε να κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση ως ελληνικό ρολόι από την τόσο τεράστια και ανταγωνιστική ελληνική αγορά και την τόσο τεράστια ελληνική παράδοση στην ωρολογοποιία;

Τόσο έχουν ενοχληθεί οι Έλληνες φορουμίτες από αυτό που τους καπηλεύεται το ένδοξο ωρολογιακό παρελθόν τους χρησιμοποιώντας ελληνική παράδοση και συμβολισμούς.

Και μη γελιέστε, δεν μου προσβάλετε το ρολόι. Άλλωστε το είχα πληρώσει πριν το δω, πριν γραφτώ σε forum ωρολογόφιλων, πριν αρχίσω να μαθαίνω για την ένδοξη παράδοση των Ελλήνων στα ρολόγια.

Εάν ο φίλος μας ο Κοσμάς (arvac) φτιάξει δικά του ρολόγια, που ο ίδιος σχεδίασε, συνέλαβε ως άποψη, βρήκε προμηθευτές για το ένα και το άλλο, έτρεξε, πόνεσε, μάτωσε οικονομικά και καταφέρει να κατασκευάσει πχ στη Ρωσία ή στην Κίνα θα του πούμε "άει τράβα από δω ρε που θα μας πεις ότι είναι ελληνικό".

Λοιπόν, το θέμα παραγωγής ρολογιού από τον IANOS καλύτερα να μη συζητιέται άλλο γιατί είναι ντροπή για μας. Και όσοι ανεγκέφαλοι επιθυμούν να αγοράσουν αυτή την ανούσια δημιουργία θυμίζω ότι ο IANOS έχει μόνιμα σε ισχύ κωδικούς έκπτωσης ειδικά για τα μέλη του forum για να ξεζουμίσει τα λεφτά των Ελλήνων και να τα βγάλει στην Ελβετία. Ντροπή του!

Ε ναι υπάρχει και το επιχείρημα "αφήνει λεφτά στη χώρα;". Όσα αφήνουμε και όλοι οι άλλοι.

Ντροπή μας.
+1000!!!!!!
Πες τα χρησόστομε Παναγιώτη!

Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 16:13:08 μμ »
Χρυσόστομε Παναγιώτη

Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
« Απάντηση #83 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 16:14:55 μμ »

Ντροπή μας.

+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #84 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 16:17:37 μμ »
Εγω είμαι ο  Πράκτορας 00

Να βάλουμε ρεφενέ τα νούμερα μας, να βγάλουμε έναν 007!

😂😂😂😂😂
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 16:27:12 μμ »

Μύκονοοοοοος!!!!
🤣🤣🤣🤣🤣

Μύκονος, Ξεμυκονος το συγκεκριμένο τα σπάει!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος unbreakable

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 16:42:29 μμ »
Είναι ελληνικό ρολοι γιατί?Το ονομα,ο ιδιοκτήτης?
Γιώργο καλησπέρα
Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας είναι Έλληνας φορολογούμενος
Τα κέρδη που μπορεί να έχει απ το ρολόι
Μπαίνουν στην ελληνική οικονομία
Ακόμα και 2 ευρώ να είναι
Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μην υποστηρίζουμε τέτοια εγχειρήματα και ενέργειες από Έλληνες ακόμα και αν φτιάχνονται στην Ελβετία

Όταν κάποιος έχει ένα όνειρο να υλοποιήσει κάτι απ την ορολογοποιία που όλοι μας θαυμάζουμε
Καλώς η κακώς θα πρέπει να αναγράφει Swiss made
Σαφώς γιατί για πολλούς αυτός ο παράγοντας είναι επιγραφή αξιοπιστίας (δε μιλάω για φορουμ κτλπ)
Εάν κάποιος ήθελε να κατασκευάσει κάτι με μόνο σκοπό το κέρδος θα έφτιαχνε ένα κινέζο και θα πλάσαρε μια παπατζερή παραμύθα
Στη περίπτωση του Ιανού ότι έγινε έγινε από μεράκι και αγάπη
Και ως φόρο τιμής στο Ελληνικό στοιχείο όπως και διαφημίζετε
Ας μη τρωγόμαστε με πράγματα που έπρεπε να είμαστε υπερήφανοι
Δε το λέω σε εσένα προσωπικά αυτό αλλά γενικά
Σαν σκέψη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 16:50:54 μμ »
Δεν παίρνω θέση στην γενικότερη συζήτηση αλλά ο ιδιοκτήτης της ianos δεν νομίζω να είναι Έλληνας φορολογούμενος ως εκ τούτου δεν μπαίνουν χρήματα στην ελληνική οικονομία από την εμπορική του δραστηριότητα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος unbreakable

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιανουάριος 12, 2021, 16:59:02 μμ »
Δεν παίρνω θέση στην γενικότερη συζήτηση αλλά ο ιδιοκτήτης της ianos δεν νομίζω να είναι Έλληνας φορολογούμενος ως εκ τούτου δεν μπαίνουν χρήματα στην ελληνική οικονομία από την εμπορική του δραστηριότητα.
https://www.maregreco.com/post/%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CF%89%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%AC%CE%B2%CF%85%CF%83%CF%83%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8D%CE%B8%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B8%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%BF%CF%85
Διάβασε στο τέλος της συνέντευξης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions