To βάζω εδώ μίας και έχουμε τελικές τιμές.
Μιλώντας με την εταιρεία για ρολόι με Panda dial μου πρότειναν αυτό:
Δεν υπάρχει στο site τους, αν τελικά καταλήξουμε σε αυτό θα μας το φτιάξουν μόνο για εμάς.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Η προσφορά που μας έκαναν για τουλάχιστον 50 ρολόγια (με οποίες αλλαγές κάνουμε στο dial) 150 ευρώ περίπου.
Χαρακτηριστικά
Κουρδιστό
38αρι ή 40αρι
Sapphire ναι
display back ναι
χωρίς swan neck reg
Το λέω πάλι:
στην τιμή συμπεριλαμβάνονται οι αλλαγές που θα κάνουμε.https://sugesswatch.com/products/supan001sn?pr_prod_strat=collection_fallback&pr_rec_pid=5447062192294&pr_ref_pid=4414085922947&pr_seq=uniform το ξαναγράφω. Μιλώντας με την heimdallr για το seagull 1963 με το μπεζ dial τους έστειλα ένα πρόχειρο σχέδιο του wagner669 (στην πρώτη σελίδα υπάρχει) το οποίο ήταν από το αντίστοιχο μοντέλο με Panda dial. Χωρίς να το ξέρω από πρίν, οι Κινέζοι μου είπαν ότι έχουν με panda diàl, μου έστειλαν φωτογραφία την έχω στην πρώτη σελίδα, αλλά δε το έχουν στο site τους. Συγκεκριμένα πρότειναν για να μην είναι πολύ ακριβό να "παίξουμε" όσο γίνεται στο μοντέλο αυτο. Επειδή μου έκαναν συγκεκριμένη πρόταση με κόστος και τα σχετικά άνοιξα αυτόνομο θέμα για να το παρουσιάσω. Περιμένουμε σχέδιο από τον Θοδωρή. Όποιος άλλος θέλει να προτείνει κάτι διαφορετικό εννοείται μπορεί στο αντίστοιχο νήμα που είναι ανοιχτό Δεν ανοίγω ξεχωριστό θέμα, θα το βάλω και στην πρώτη σελίδα.
Πήραμε τιμη και για αυτό
ότι ισχύει και για το μοντέλο με Panda dial. 150 ευρώ με μεταφορικά και οποίες παρεμβάσεις μαςτο συγκεκριμένο είναι ΜΟΝΟ 38mm ακρυλικό