Εμας το διαπραγματευτικο μας ατου ειναι η ομαδικη παραγγελια των 50 κομματιων. Σεβαστη μεν ΑΛΛΑ :
Εαν αυτο το πεις στον (οποιο) κινεζο, θα του φυγουν τα νουντλς απο τη μυτη. Εχοντας παει 2 εβδομαδες εκει, εχω να πω οτι δεν εχω δει μια χωρα που να ναι πιο μαζικη στα παντα της -ειδικα στην παραγωγη/ πωληση. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε, ακομη και η νεοκοπη heimdallr παιζει να χει μια αποθηκη σε μεγεθος ΟΑΚΑ γεματη παραγγελιες ετοιμες να φυγουν.
Φυσικα δεν υποτιμω την οποια αγοραστικη δυναμη προσφερουμε (και σιγουρα δεν υπαρχει κινεζος -ακομη και δισεκατομμυριουχος που θα αφησει εστω και 1ε να παει χαμενο ) ,αλλα λεω οτι ενω για τα δεδομενα ενως ελληνικου ωρολογιακου φορουμ η παρουσια μας εχει δυναμικη, σε απολυτο μεγεθος δεν ειναι καποιο τεραστιο διαπραγματευτικο ατου. Οποτε, οπου εχουμε επιτυχει η μπορουμε να επιτυχουμε μια καλη επαγγελματικη σχεση, ας χτισουμε σε αυτο
Χωρίς να θέλω να κάνω αντιπολίτευση και ενώ έχεις δίκιο, αυτό είναι που με χαλάει με τους Κινέζους. Καταλαβαίνω φυσικά πως μέσα από αυτό παράγεται μια εξαιρετική τιμή, αλλά...
Αν είναι να δώσω 50 ευρώ παραπάνω και να πάρω κάτι από την Ευρώπη -που είναι γειτονιά μου στο κάτω-κάτω- το προτιμώ. Δε θέλω να υποτιμήσω τι σημαίνουν 50€ παραπάνω. Σε καμία περίπτωση. Επίσης ξέρω ότι το θέμα Ευρώπη το βλέπω ρομαντικά και είναι αλήθεια αλλά συνεχίζω να το κάνω και να παραμένω φιλο-Ευρωπαϊστής (για δικούς μου λόγους φιλοσοφίας και σκέψης).
Επίσης δε μπορώ να ακυρώσω τη σχεδιαστική προτίμηση των συναδέλφων μου, αν αυτό θέλουν οι πολλοί δε χωράει καμία περαιτέρω συζήτηση.
Την άποψη μου καταθέτω ελεύθερη κριτικής.