Για να μην μαλώνουμε χωρίς λόγο ουσιαστικά και να λογαριάζουμε χωρίς τον "ξενοδόχο" (τις πλατιες λαϊκές μάζες), μηπως θα επρεπε να επισπευσθεί η ψηφοφορία για να δούμε πού βρισκομαστε, ποιο από τα τρία προκρίνεται, καθως δεν βλέπω να υπάρχουν άλλα υποψηφια πλην των τριών...
Ηλία, ειλικρινά δε μαλώνουμε. Πόσο μάλλον εγώ με τον Γιώργο (george_), δεν υπάρχει περίπτωση από τη πλευρά μου, έχω μαζί του σχέση ειλικρίνειας πολλά χρόνια τώρα. Φυσικά δε θα συμφωνούμε σε όλα, αλλά η εκτίμηση υπάρχει.
Απλά θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε ότι αφορά μια δική μου συμμετοχή στο προτζεκτ, όσο μου επιτρέπετε και στο βαθμό που μου αναλογεί. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου και θαυμάζω όσους τρέχουν τέτοιες δράσεις. Απλά δε θέλω να φτάσουμε στο σημείο όπου μέχρι τελευταία στιγμή να προσθέτουμε ασταμάτητα "πινελιές".
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ που έχουμε άτομα ανάμεσα μας σαν τον
@WhiteLionR οι οποίοι μπορούν και μας υλοποιούν σχέδια πριν φτάσουμε στο σημείο να μας στέλνουν τα δικά τους δείγματα σχεδίων οι κατασκευαστές. Ουσιαστικά ΑΥΤΟΙ είναι η ψυχή της υλοποίησης κάθε project, οι υπόλοιποι είμαστε απλά διεκπεραιωτές.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω εγώ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ασχέτως ποιου σχεδίου επιλεχθεί τελικώς.