Αποστολέας Θέμα: Dress Watch  (Αναγνώστηκε 3609 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος BabisStinson

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Dress Watch
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουάριος 09, 2021, 08:31:17 πμ »
Το ιδανικό θα ήταν ένα two tone Ω αλλά ξεφεύγει πολύ σε τιμή. Όταν είπα για basic μηχανισμό εννοούσα ότι δεν είναι in house και cosc certified. Προφανώς, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είναι πολύ εντυπωσιακός με εξαιρετικό φινίρισμα.

Εντάξει, είναι demi In House, νομίζω η ΕΤΑ τον φτιάχνει αποκλειστικά για την Longines  ;D
Το COSC Certification προσωπικά δεν μου λέει τίποτε, όπως και σε πολλές εταιρείες γι αυτό και ακολουθούν άλλα πρότυπα, όπως το METAS πχ η Ωμέγα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουάριος 09, 2021, 08:45:47 πμ »

Πολύ όμορφο το Zenith! Γιατί όμως δεν θα δίνατε 3Κ για Longines; Στη δική μου αντίληψη, πρόκειται για μια ιστορικοτατη και αξιόπιστη εταιρεία με ευρύτητα επιλογών και value for money μοντέλα.

Ιστορική εταιρία είναι σίγουρα αλλά στα μάτια μου όταν μιλάμε για 3Κ το μάτι μου ασυναίσθητα θα πάει σε Ω, Breitling και άλλες εταιρίες με λίγο πιο βαρύ όνομα.

Αν όμως αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για εσένα ποιοι είμαστε εμείς που θα το κρίνουμε. Απλά μια γνώμη λέμε εφόσον μας ζητηθεί.

Καλή επιλογή εύχομαι. Ότι πάρεις το σίγουρο είναι ότι θα το χαρείς.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουάριος 09, 2021, 10:15:25 πμ »
Εντάξει, είναι demi In House, νομίζω η ΕΤΑ τον φτιάχνει αποκλειστικά για την Longines  ;D
Το COSC Certification προσωπικά δεν μου λέει τίποτε, όπως και σε πολλές εταιρείες γι αυτό και ακολουθούν άλλα πρότυπα, όπως το METAS πχ η Ωμέγα
Και για την longines δεν κάνει κάτι αντίστοιχο?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions