Αποστολέας Θέμα: Σχέδια για το πρότζεκτ  (Αναγνώστηκε 16901 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Σχέδια για το πρότζεκτ
« Απάντηση #210 στις: Φεβρουάριος 22, 2021, 18:07:32 μμ »
Κοσμά το πήγες αλλού το όλο θέμα.

Δεν θέλω να μειώσω τις προηγούμενες προσπάθειες αλλα η αλήθεια είναι αυτή.

Μοναδική μου παρατήρηση στην λέξη anniversary που μου έχει κάτσει στραβά από την αρχή.

Ισως 10 years edition?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Φεβρουάριος 22, 2021, 18:24:23 μμ »
Όσο απλό κι αν δείχνει το να βάλεις δυο-τρια στοιχεία σε έναν "καμβά", η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται πολύ ψάξιμο μέχρι να δείξει απόλυτα ισορροπημένο.
Βάζω εδώ μια ιδέα εάν θέλετε να απεγκλωβιστείτε από τον κύκλο, η οποία βέβαια θέλει πολλή δουλειά ακόμα.

Κ Ο Σ Μ Η Μ Α !                                                                      

....και με τις μπιλέ γραμμούλες, την ΜΗ σημαία, "κολλάει" και με το λάβαρο της Γιάννας ( .....με 2 ν  ;D ), για την επέτειο του 1821, και με το Anniversary edition, και το 2021, σηματοδοτεί ΚΑΙ τα 200 χρόνια.

Με ένα σμπάρο, δυό τρυγόνια

Και επετειακό του φόρουμ, αλλά ΚΑΙ επετειακό της επανάστασης.

Φίλε, έγραψες ιστορία.

Οτι και να πώ, λίγο θα είναι. Εύγε, Εύγε, Εύγε

@arvac

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Φεβρουάριος 22, 2021, 18:34:41 μμ »
Κε υπεύθυνε, που παραγγέλνουμε ?  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Συνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Φεβρουάριος 22, 2021, 18:48:39 μμ »
Κοσμας!!!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Taylor 1981

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Φεβρουάριος 22, 2021, 19:17:06 μμ »
Πολύ ωραίο!

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

noe13

• Επισκέπτης
« Απάντηση #215 στις: Φεβρουάριος 22, 2021, 20:04:37 μμ »
Πολυ ωραιο το σχεδιο του arvac...ισως να μπορουσαμε να κανουμε το GWF αλλο χρωμα(μπλε)...ή ισως να σχηματισουμε το GWF οπως τη σημαια απο κατω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος micraSport

• Members+
  • VIP Member
  • BUY IT NOW
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Φεβρουάριος 22, 2021, 20:34:01 μμ »

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Φεβρουάριος 22, 2021, 20:37:41 μμ »
Ωραιο.
Απο τις καλυτερες προτασεις.

Απλα θα ηθελα να υπενθυμισω
1 ) Το θεμα με τις ενοτητες και που πρεπει να μπει τι ...
2 ) Οι ημερομηνιες θυμιζουν περιοδο ζωης η οποια εχει τερματιστει .

* Δεν θελω να το παιξω εξυπνος.
Απλα δηλωνω μπερδεμενος μαθητης.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Φεβρουάριος 22, 2021, 21:03:48 μμ »
Ωραιο.
Απο τις καλυτερες προτασεις.

Απλα θα ηθελα να υπενθυμισω
1 ) Το θεμα με τις ενοτητες και που πρεπει να μπει τι ...
2 ) Οι ημερομηνιες θυμιζουν περιοδο ζωης η οποια εχει τερματιστει .

* Δεν θελω να το παιξω εξυπνος.
Απλα δηλωνω μπερδεμενος μαθητης.

...άμα σταματήσεις τις βόλτες, και στρωθείς στο διάβασμα, θα κατανοήσεις και δεν θα έχεις τέτοιες απορίες.

Και άμα θέλεις ιδιαίτερα, να σΕ κάνω, 2 μπύρες 75 cl - 10 % alc. Trappist και μερικά τζινάκια χρεώνω.  :D :D :D

1 ) Το θεμα με τις ενοτητες και που πρεπει να μπει τι ...To GWF, με το mechanical chrono, θα χωρίσουν λίγο,πιο μεγάλο το GWF και λιιιιιιιιιιιιιγο πιο ψηλά, μικρότερη και πιο μαζεμένη γραμματοσειρά το mechanical chrono. Και .........τέλειο.

2 ) Οι ημερομηνιες θυμιζουν περιοδο ζωης η οποια εχει τερματιστει .......δεν είναι έτσι εδώ, μια και δηλώνει επετειακή έκδοση με χρονοσήμαντρο. Απλώς, η γραμματοσειρά εδώ, πρέπει να είναι πιο μεγάλη, και ειδικά συγκρινόμενη με το mechanical chrono, γιατί , αυτό είναι το δεύτερο κύριο σημείο του ρολογιού. ( ....μετά το GWF ). Και η καλλιγραφική γραφή, δίνει το στίγμα του "έργου", της ποίησης, της δημιουργίας, και όχι της τυποποίησης, της μούχλας, της υστέρησης.  :'( :'( :'( :'( Και η κίνηση του λάβαρου, απεικονίζει την συνέχεια, την ζωντάνια, την παρουσία, και μια και συγκλίνει προς τα κάτω, υποκλίνεται ταπεινα στην δεκαετία της ύπαρξης, της προσφοράς.

Στο όλο σύνολο, με μερικές παρεμβάσεις αναλογιών και όγκων, η πρόταση αυτή, θα κέρδιζε διαγωνισμούς και χρηματικά έπαθλα. !

Αλλες απορίες ?  ::)

Πρέπει να βελτιωθείς σαν μαθητής. Δεν σε βλέπω να περνάς την ..........χρονιά.  :(

Φυσικά, δεν απεμπολούμε την εργασία και τις ώρες που έχει αφιερώσει ο -Θ., για να μας προσφέρει τόσες λύσεις. Απλώς εδώ, κτυπήσαμε με τον Κοσμά, ΙΜΟ ιδανικούς συνδυασμούς και απεικονίσεις. Και το GWF, παραμένει, όπως το πρότεινε και το σχεδίασε ο -Θ. Βασικός πυλώνας. Παγκόσμιο σύμβολο.  :)

Nobody is perfect, but a team can be

@arvac @WhiteLionR @Ευρυάναξ @oikonikos
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος WhiteLionR

• Members+
  • VIP Member
  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Φεβρουάριος 22, 2021, 21:05:47 μμ »

Προσωπικά, μου θυμίζει σήμα... έκθεσης HELEXPO.   
Παρότι είναι ωραίο σαν ιδέα, πρέπεινα σκεφτούμε αν ταιριάζει σε ρολόι.
Είχα γράψει στην αρχή, ότι επειδή το GWF (που δεν αλλάζει) είναι σε μορφή logo και όχι κειμένου (πχ. CITIZEN), το να βάλεις και 2ο logo από κάτω είναι too much.
Παιδιά, πρέπει να το κατανοήσουμε αυτό:
Δεν μπορούμε να βάλουμε και logo και σημαία και M. Chronograph και Anninersary και 2011-2021 και και...
Είναι καντραν ρολογιού, πρέπει να είναι λιτό.
Αν θέλουμε να θυμίζει τα 10χρονα του forum, ένα απλό "10 years" (ή παρόμοιο) αρκεί.
Αν θέλουμε να τονίσουμε την Ελληνικότητα, μια σημαία επίσης.
Αν πούμε ότι τιμούμε την Αεροπορία μας, βάζουμε το κυκλάκι.
Αυτά όμως δεν συνδυάζονται! Πρέπει να έχουμε μια κατεύθυνση, αλλιώς θα το κάνουμε να μοιάζει με διαφημιστικό φέιγ-βολάν.     -Θ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Φεβρουάριος 22, 2021, 21:11:37 μμ »
Δεν καλυπτομαι Γιωργο.
Αυτη η προταση ειναι εντελως αντιθετη με οσα ειχες αναφερει.

Εμενα μου αρεσει , αλλα εκπλησσομαι που αρεσει σε εσενα.
Μαλλον οχι που σου αρεσει , δικαιωμα σου ειναι.
Εκπλησσομαι που δεν διαπιστωσες ανορθογραφιες και σαν καταληξη να πεις πως :
Ναι μεν δεν ειναι σωστο , ναι μεν ενα τμημα μαρκετινγκ δεν θα το ενεκρινε ποτε , αλλα εμενα σαν Γιωργο , μου αρεσει

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Φεβρουάριος 22, 2021, 21:18:52 μμ »
Όσο απλό κι αν δείχνει το να βάλεις δυο-τρια στοιχεία σε έναν "καμβά", η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται πολύ ψάξιμο μέχρι να δείξει απόλυτα ισορροπημένο.
Βάζω εδώ μια ιδέα εάν θέλετε να απεγκλωβιστείτε από τον κύκλο, η οποία βέβαια θέλει πολλή δουλειά ακόμα.

Πολυ ομορφο και προσεγμενο!
Θα το προτιμουσα χωρις το "mechanical chrono", και το "anniversary edition" κατω απο την ¨σημαια".
Τα δυο logos σε ισες αποστασεις απο το κεντρο, και περιπου στο ιδιο μεγεθος, ή εστω το κατω λιγο πιο μικρο.
Αν μπορουσες να μας το δειξεις ετσι σε παρακαλω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Φεβρουάριος 22, 2021, 21:28:02 μμ »
...άμα σταματήσεις τις βόλτες, και στρωθείς στο διάβασμα, θα κατανοήσεις και δεν θα έχεις τέτοιες απορίες.

Και άμα θέλεις ιδιαίτερα, να σΕ κάνω, 2 μπύρες 75 cl - 10 % alc. Trappist και μερικά τζινάκια χρεώνω.  :D :D :D

1 ) Το θεμα με τις ενοτητες και που πρεπει να μπει τι ...To GWF, με το mechanical chrono, θα χωρίσουν λίγο,πιο μεγάλο το GWF και λιιιιιιιιιιιιιγο πιο ψηλά, μικρότερη και πιο μαζεμένη γραμματοσειρά το mechanical chrono. Και .........τέλειο.

2 ) Οι ημερομηνιες θυμιζουν περιοδο ζωης η οποια εχει τερματιστει .......δεν είναι έτσι εδώ, μια και δηλώνει επετειακή έκδοση με χρονοσήμαντρο. Απλώς, η γραμματοσειρά εδώ, πρέπει να είναι πιο μεγάλη, και ειδικά συγκρινόμενη με το mechanical chrono, γιατί , αυτό είναι το δεύτερο κύριο σημείο του ρολογιού. ( ....μετά το GWF ). Και η καλλιγραφική γραφή, δίνει το στίγμα του "έργου", της ποίησης, της δημιουργίας, και όχι της τυποποίησης, της μούχλας, της υστέρησης.  :'( :'( :'( :'( Και η κίνηση του λάβαρου, απεικονίζει την συνέχεια, την ζωντάνια, την παρουσία, και μια και συγκλίνει προς τα κάτω, υποκλίνεται ταπεινα στην δεκαετία της ύπαρξης, της προσφοράς.

Στο όλο σύνολο, με μερικές παρεμβάσεις αναλογιών και όγκων, η πρόταση αυτή, θα κέρδιζε διαγωνισμούς και χρηματικά έπαθλα. !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Αλλες απορίες ?  ::)

Πρέπει να βελτιωθείς σαν μαθητής. Δεν σε βλέπω να περνάς την ..........χρονιά.  :(

Φυσικά, δεν απεμπολούμε την εργασία και τις ώρες που έχει αφιερώσει ο -Θ., για να μας προσφέρει τόσες λύσεις. Απλώς εδώ, κτυπήσαμε με τον Κοσμά, ΙΜΟ ιδανικούς συνδυασμούς και απεικονίσεις. Και το GWF, παραμένει, όπως το πρότεινε και το σχεδίασε ο -Θ. Βασικός πυλώνας. Παγκόσμιο σύμβολο.  :)

Nobody is perfect, but a team can be

@arvac @WhiteLionR @Ευρυάναξ @oikonikos
Βρε , εσυ δεν ανεφερες ( criteria matrix, criteria weight ) ;

Οτι το GWF πρεπει οπωσδηποτε να ειναι μαζι με την ημερομηνια ή τα 10 χρονια στην ενοτητα ;

Οτι το mechanical chrono πρεπει να παει κατω ;

Θα με στειλεις στο ψυχιατρειο βραδιατικα.
Κανονισε...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

arvac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #223 στις: Φεβρουάριος 22, 2021, 21:33:18 μμ »
Επειδή μου ζητήθηκε, προσπάθησα να βοηθήσω. Έλαβα υπόψη μου τα σχόλια ορισμένων φίλων που είπαν ότι ο κύκλος της αεροπορίας δεν ταιριάζει με τον χρονογράφο, όπως και την επιθυμία κάποιων άλλων να μπει/να μην μπει η σημαία και προσπάθησα να τα συγκεράσω. Επειδή ο λογότυπος είναι extra bold τραβάει αμέσως το βλέμμα, με αποτέλεσμα να υποβαθμίζονται οπτικά οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες του καντράν. Στο προηγούμενο project δεν υπήρχε έντονο πρόβλημα, επειδή ήταν λευκό σε μαύρο φόντο. Για να μη χρειαστεί να μικρύνει σε σημείο που θα γίνει μίζερο, λέπτυνα λίγο τα γράμματα. Επειδή δεν είμαι ο δημιουργός του λογότυπου δεν πήρα την πρωτοβουλία να κάνω κάποια άλλη τροποποίηση. Επίσης, επέλεξα να γράψω το Mechanical chrono (ή ό,τι άλλο αποφασιστεί) κάτω από το GWF, γιατί μου φάνηκε ότι το βοήθησε να ισορροπήσει.
Τώρα σε ό,τι αφορά στο τι ακριβώς θα γράφει, έλαβα υπόψη μου τα σχόλια των προηγούμενων σχολιαστών, δεν επέβαλα τη δική μου άποψη.
Αυτά βέβαια τα έκανα με κάθε καλή πρόθεση και δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι ο δημιουργός θα ενοχληθεί.

Όπως έγραψα και προηγουμένως, τα λογότυπα μπορεί να μοιάζουν απλή υπόθεση, αλλά θέλουν πάρα πολλές ώρες μέχρι να τελειοποιηθούν (από τη στιγμή που βρεθεί η ιδέα, πρέπει να σχεδιαστεί πάνω σε κάναβο, να επιλεγεί/δημιουργηθεί η κατάλληλη γραμματοσειρά, να βρεθεί σωστός συνδυασμός χρωμάτων και όλα αυτά να δημιουργήσουν ένα όμορφο και συμπαγές αποτέλεσμα). Σε 1-2 ώρες δεν μπορεί να δημιουργηθεί κάτι άψογο, ακόμα κι αν πρόκειται για φέιγ βολάν. 

Καλή συνέχεια.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WhiteLionR

• Members+
  • VIP Member
  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Φεβρουάριος 22, 2021, 21:58:28 μμ »

Σε καμία περίπτωση δεν ενοχλήθηκα. Όλοι να βοηθήσουμε θέλουμε.
Αντιθέτως, μου άρεσε ο πρόταση σου. Μου άρεσε τόσο, που σκέφτηκα πως θα ήταν πολύ ωραίο αν έμπαινε στο πάνω μέρος της σελίδας μας,
δίπλα από το GREEK WATCH FORUM σαν "εξτρα σήμα" για όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς.
Για το ρολόι νομίζω ότι δεν ταιριάζει, είναι πάρα πολύ.

Όπως έγραψα και προηγουμένως, τα λογότυπα μπορεί να μοιάζουν απλή υπόθεση, αλλά θέλουν πάρα πολλές ώρες μέχρι να τελειοποιηθούν (από τη στιγμή που βρεθεί η ιδέα, πρέπει να σχεδιαστεί πάνω σε κάναβο, να επιλεγεί/δημιουργηθεί η κατάλληλη γραμματοσειρά, να βρεθεί σωστός συνδυασμός χρωμάτων και όλα αυτά να δημιουργήσουν ένα όμορφο και συμπαγές αποτέλεσμα). Σε 1-2 ώρες δεν μπορεί να δημιουργηθεί κάτι άψογο, ακόμα κι αν πρόκειται για φέιγ βολάν. 

Καλή συνέχεια.
Αυτό.
Βλέπεις, οι mod μας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό. Μέχρι την Τρίτη, λέει...      -Θ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions