Όλα τα λογότυπα, σήματα, μπράντες, εταιρίες, έτη ίδρυσης, τοποθετούνται στο επάνω μέρος.
Στο κάτω μέρος γράφονται μηχανικές λεπτομέρειες των ρολογιών. Πχ αν είναι diver, αν είναι χρονογράφοι, μηχανικό, αυτόματο, μέτρα υδατοστεγανότητας.
Γιαννη, όχι απαραίτητα.
Εξαρτάται από το τι θες να παρουσιάσεις.
Μια ειδική κατασκευή, όπως αυτή, που προβάλει ένα λογότυπο, με τα ειδικά του χαρακτηριστικά, επισκιάζει τα υπόλοιπα, και πάει στην "κεφαλή", όπου πάει σε συνήθη πορεία το μάτι.
Αλλά, δεν είναι απαραίτητο. Μπορεί αρχιτεκτονικά, να είναι και αλλού, στο 6, στο 9, στο 11.30, με βασική προϋπόθεση, να έχει το μέγεθος που έλκει το βλέμμα, και αυτό είναι συνδυασμός των χρωμάτων / back-ground.
Απλώς, και το επαναλαμβάνω, πρέπει να τηρούνται οι ενότητες, με τα σχετικά σύνολα της πληροφορίας, πχ GWF, 10 years, και αλλού η βούλα, ή στοιχεία του ρολογιού.
Αλλά εμείς, δεν προβάλουμε τις ιδιότητες του ρολογιού κατα προτεραιότητα. Αυτές υπάρχουν και ισχύουν.
Προβάλουμε, ένα "'εργο", σχεδιασμένο για μια ειδική εφαρμογή,
τα 10 χρόνια του φόρουμ, άρα, αν κάνουμε αξιολόγηση βαρύτητας παρουσίας ανα στοιχείο, θα λέγαμε ότι απαραίτητα είναι και κατά σειρά
το GWF
το 10 χρόνια, 10 years, since 2011, 10 χρόνια μαζί, κλπ.
μετά πάει η βούλα ή η σημαία,
μετά πάει το μηχανικός χρονογράφος, που στο κάτω κάτω, ότι είναι χρονογράφος φαίνεται, το ότι είναι μηχανικός, αδιάφορες αφήνει τις πλατιές λαϊκές μάζες, που θα τύχει να το δούνε.
Αυτή είναι η μεθοδολογία επιλογών των στοιχείων ανα εφαρμογή, απαραίτητα ή επιθυμητά, και διασταυρούμενα με την βαρύτητα καθενός, ( criteria matrix, criteria weight ), αν δηλαδή μπορεί να παραλειφθεί ή είναι απολύτως απαραίτητο, καταλήγουνε στα σχέδια των προϊόντων.
Αυτά.