Λοιπον, η τυρφη ειναι εντονη αλλα ντελικατη, η επιγευση καπνου αλλα και πιπεριου με νοτες σοκολατας ειναι πολυ ευχαριστη....
Ωωωωπ, λαθος. Για το λουρακι λεμε τωρα....
Καταρχην παρα πολυ ευχαριστη εκπληξη η συσκευασια.
Θα τη χαρακτηριζα διακριτικα πολυτελη ( προσεγμενη δηλαδη, αλλα χωρις να φωναζει ωστε να υπαρξουν υποψιες οτι αντι για λουρι πληρωνεις κουτια , λογκος και τμηματα μαρκετινγκ και διαφημισης...)
Εξυπνη η ετικετα, πολυ συγκινητικο το οτι καθε λουρακι συνοδευεται και απο καρτουλα προσωπικη.
images hosting sitesΗ ποιοτητα του δερματος εξαιρετικη!!!
Το χρωμα πολυ ενδιαφερον, στα γουστα μου, οπως και το σχεδιο- τεχνοτροπια ας το πουμε,( Vintage - distressed κατα μια εννοια).
Με τη μια εκτος απο την ποιοτητα ξαναλεω του δερματος, πολυ ενδιαφερον βρηκα τον τοκα και το μυτακι του, που ομοιο του δεν ειχε τυχει να συναντησω πουθενα.
Μεγαλος, βουρτσισμενος ( του μπιγκ φορ μι) αλλα για το υφος του ρολογιου καταλληλος!
.
Δε νομιζω οτι εχω να πω άλλα, μονο αρνητικο ( γεγονος που το ειχα υποψη μου ειναι η αληθεια) το συνολικο μεγεθος του λουριου.
Ειναι μακρυ, και τρυπημενο ετσι ωστε ακομα και η πρωτη τρυπα να ειναι too loose, χρειαζεται ιδανικα μια ακομα ωστε να γινει σφιχτο, ευτυχως δεν τα φοραω τσιτα συνηθως, οποτε θα δω πως θα παει...
Αναφερθηκα νωριτερα στο κερασακι της τουρτας, την καρτουλα που αναφερεται σε μενα επι προσωπικου.
Αυτα προς το παρον.
Σας ευχαριστω πολυ!!!!