Σε ολο το νημα ηταν το πρωτο ποστ που εγραψα, δεν νομιζω οτι εκανα καταχρηση του χωρου σας. Οσο για το οτι σβηστηκαν κι αλλα ποστ, εγω βλεπω οτι το νημα βριθει απο ποστ με καθε λογης σχολια, σχετικα, κυριως για την τελικη εμφανιση του ρολογιου, αλλα και ασχετα, μεχρι βιντεο με αλλα ρολογια. Επισης θελω να μου πειτε ποτε και που εχω δημιουργησει το παραμικρο προβλημα στα τοσα χρονια σε αυτο και σε αλλα φορα για να δημιουργησω τωρα.
Στο κατω κατω της γραφης το νημα ονομαζεται "τελικο σχεδιο" και εσεις οι ιδιοι εχετε πει οτι μπορουν να υπαρξουν μικροαλλαγες για την τελειοποιηση του. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ και εκανα. Προτεινα με παραθεση του ποστ του Θοδωρη δυο τρεις μικροαλλαγες κυριως ως προς τη θεση τους των "γραμμενων" στο καντραν.
Μας ζητατε να ψηφισουμε και στη συνεχεια να πληρωσουμε ενα σχεδιο που ομως δεν ειναι "τελικο", αφου προβλεπεται να υπαρξουν αλλαγες εστω και μικρες (εσεις το ειπατε). Και απο πανω δεν δεχεστε οποιαδηποτε αλλη γνωμη και προταση, στο ιδιο σχεδιο, χωρις να το αλλαζω, οταν μαλιστα δεν εχετε ενημερωσει εκ των προτερων για αυτο, οτι δηλ. δεν δεχεστε προτασεις στο κατα τα αλλα "τελικο σχεδιο" σας.
Ειλικρινα δεν περιμενα αυτη την αντιμετωπιση απο μερους σας και λυπαμαι πολυ.
Επι της ουσιας, σας προτεινω να καταληξετε στο "τελικο" σας σχεδιο ΤΕΛΙΚΑ, και μετα να ρωτησετε τα μελη αν θελουν να συμμετεχουν στο ρολοι που για την ΜΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ακομα τελικη του μορφη δεν εχουν δικαιωμα να αρθρωσουν μια λεξη...