Επειδή ΔΕΝ βρίσκω το νήμα με τις εντυπώσεις, θα βάλω εδώ, και ο
@oikonikos παρακαλείται να το μεταφέρει. Αλλά, σε ποια ενότητα είναι ?
Ο Νικος,
@oikonikos , μπήκε στον τεράστιο κόπο, και με την άφιξη του πακέτου, επέστρεψε από την επαρχία και έκανε την διανομή αστραπιαία.
Χρησιμοποίησε και βοηθούς αγγελιοφόρους, και το ρολόι, έφτασε στα χέρια των φίλων τάχιστα. Πιο γρήγορα και από σήματα από
φρυκτωρία. Εμένα, μου το περάδωσε ο καλός φίλος
@Spyoly .
Η πρώτη εντύπωση εξαιρετική.
Η ποιότητα της εμφάνισης, δεν δείχνει την υποτιθέμενη αξία απόκτησης.
Ψάξιμο στις λεπτομέρειες, με την λούπα των Χ 5, δώρο του
@Alexandros00 , και το συνολο, κάσα και καντράν, πολύ καλά.
Ειδικά το καντράν, είναι πολύ καλά εκτυπωμένο, με μόνη παρατήρηση, το κόκκινο chronometer, μεταξύ των 12 και 13, που ΔΕΝ φαίνεται. Ισως εκεί, να μπορούσε να είναι διαφορετικό.
Απόκριση στην λειτουργία του χρονογράφου, σωστή.
Την πίσω όψη, δεν την σχολιάζω, είναι ένα αριστούργημα, χάρμα οφθαλμών.
Εγινε άμεσα μια αλλαγή λουριού, με ένα "πολυτελές" και αδιάβροχο Hirsch Duke, με κόκκινη ραφή.
Το κάθισμα στον καρπό, καλό, φυσικά έχω καρπό 22+ οπότε, κάθεται ακόμα και ............σχαροτήγανο.
Μετά από μία εβδομάδα χρήσης, και φορέθηκε λίγο, αλλά, βασικά, κάθε πρωϊ στις 10.30, κουρδιζόταν, μέχρι τέλους, με 29-31 ημιστροφές, η χρονομετρία, είναι καλή, έχει φύγει μπροστά 1,5 λεπτά.
Τα καλά ρολόγια, πάντα τρέχουν.
Ειναι η θεωρία που λέει, καλύτερα λιιιγο πιο νωρίς, παρά να αργήσεις και να χάσεις τον...........μπουναμά.
Πλέον, μένει να δώ και την αυτονομία, που κάποιοι έχουν ήδη αναφέρει ως επαρκέστατη. Απλώς, θέλω να ξεκουρδιστεί τελείως, για να δώ την αίσθηση του ελατηρίου όταν είναι άδειο.
Συμπεράσματα.ΙΜΟ, είναι ένα ρολόι που μπορείς να φορέσεις κάθε στιγμή, δείχνει με ένα καλό λουράκι, πολύ ακριβότερο, και σαν χρονογράφος, έχει το "ελεύθερο" της χρήσης με όλα τα είδη των ντυσιμάτων - εμφανίσεων.
Απλώς, θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή στα νερά, και αυτός είναι ο λόγος που εγώ, δεν το φόρεσα παραπάνω.
Μπορείς να το πάρεις σε ένα ταξίδι, με χρονομετρία 1,5 λεπτό στην εβδομάδα, δεν θα χάσεις την πτήση σου στην επιστροφή.
Και σε όλες τις συνθήκες, ένα τέτοιο ρολόι "κουμπώνει",δεν χρειάζεσαι και κάτι άλλο, εξαιρουμένων των υγρων ασχολιών.
Υπανθυμίζω τις συνθήκες.
Αδιάβροχο 50 μέτρα / 5 ατμόσφαιρες / 5 μπαρ, σημαίνει ότι σας επιτρέπεται να κολυμπήσετε μαζί του.
Ωστόσο, επειδή θα πρέπει να ελαχιστοποιήσετε την έκθεση στο νερό, μάλλον καλύτερα να μην το βρέξετε. Ανθεκτικό 5 atm σημαίνει κατάλληλο για καθημερινή χρήση, ντους, κολύμβηση, κολύμβηση με ρηχά νερά, κολύμβηση με αναπνευστήρα, εργασίες σχετικές με το νερό, ψάρεμα. Ανθεκτικό στη βροχή. Αλλά, καλύτερα να τα αποφύγουμε όλα αυτά.
Προσωπικά, θεωρώ ότι αποκτήσαμε ένα καταπληκτικό ρολογάκι, ιδιαίτερο, εμφανίσιμο, με ελάχιστα χρήματα.
Αυτό που μένει πλέον, είναι να δούμε την αντοχή στον χρόνο, αν και το δικό μου θα ζήσει, μια και θα στολίζει το .......ράφι, τουλάχιστον τις 300 ημέρες του χρόνου.
Να ξαναευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ τους συντελεστές της επιτυχίας, από τους σχεδιαστές του λογοτύπου, μέχρι τους διανομείς.
Ειμαι απόλυτα πεπεισμένος, ότι κανένας από τους τολμήσαντες, δεν έχασε.
Κύριοι, σας ευχαριστώ.
Και κάποιες προσωπικές προσεγγίσεις.
Οταν ήμουν λιιιιιγο νέος, απέκτησα ένα
Φορώντας το ρολόι του πρότζεκτ, ξαφνικά πήγα πολλά χρόνια πίσω, και ήρθαν θύμησες από εκείνο το ρολόι. Που, ποτέ δεν συμπάθησα, και .........το έφυγα μόλις βρήκα την ευκαιρία. Λάθος ?
Με το προτζεκ λοιπόν, ξαναγύρισα πίσω, και "ξανάζησα", όλες τις στιγμές, καλές και κακές.
Εχουμε και αυτό του γιού. Αλλά θεωρώ το δικό μας πιο όμορφο.