Αποστολέας Θέμα: Τα φόρουμ σβηνουν  (Αναγνώστηκε 9786 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Τα φόρουμ σβηνουν
« Απάντηση #165 στις: Φεβρουάριος 19, 2024, 10:50:57 πμ »
Α και επίσης... Για όσους έχουν σιγήσει ή αποχωρίσει.
Ελεύθερη χώρα είμαστε. Όποιος θέλει γράφει, όποιος θέλει φτιάχνει δικό του forum. Όλοι χωράνε. Κουτσοί στραβοί, όλοι. Και μακάρι αν κάποιος φτιάξει forum να μπορέσει να χτίσει κάτι όπως το θέλει και όπως το φαντάζεται και να έχει επιτυχία και διάρκεια. Κι αν η μοίρα θέλει να σβήσει το GWF και να ανθίσει ένα άλλο, ας γίνει έτσι.

Χωρίς ειρωνεία τα λέω και χωρίς υπονοούμενα.
Καλή επιτυχία σε όποιον θέλει να δοκιμάσει.

Μια χαρά τα λες συνονόματε... όχι τίποτε άλλο, αλλά να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα σιγά - σιγά! Γιατί διωγμοί, εκδιώξεις και τα σχετικά δεν υπήρξαν ποτέ, τουναντίον μάλλον αιτίες κι αφορμές περί οικειοθελών αποχωρήσεων.. ;D

Επίσης, χωρίς ειρωνείες και υπονοούμενα.. ;)

friendly
0
funny
0
like
5
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,Argo982001,P.I.T.,mic,Tangerine Dream,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Φεβρουάριος 19, 2024, 11:12:56 πμ »
Αν κατάλαβα καλά,γιατί τα διάβασα και λίγο βιαστικά,κάποιοι συγχέουν τα φόρουμ με τα ρολόγια ή αντιλαμβάνονται το θέμα ρολόι μόνο μέσα από την οπτική των φόρουμ.Συγγνωμη,αλλά είναι δυο  διαφορετικά πράγματα.Αν το target group των εταιριών ήταν τα μελη των φόρουμ δε θα είχε μείνει ούτε μια εταιρία.
Τα φόρουμ δε σβήνουν αλλά σίγουρα έχουν μια πτώση σε σχέση με το παρελθόν γιατί το ενδιαφέρον έχει μεταφερθεί πλέον στο instagram αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν έστω και με μειωμένο κόσμο.
Όσο για τα ρολόγια αν έχουν πτώση,με μια γρήγορη ματιά στη Federation of the Swiss Watch Industry διαπιστώνουμε ότι το 2023 ήταν χρονιά ρεκόρ.Ποια πτώση;

friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,Beastaras,Ef.orange,
No reactions

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Φεβρουάριος 19, 2024, 11:16:54 πμ »
Συμφωνώ με τον Argo982001 !!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Φεβρουάριος 19, 2024, 11:22:11 πμ »
Εδώ κάπως κολλάει αυτό...

8)
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
pablo,
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Φεβρουάριος 19, 2024, 11:23:16 πμ »
Τα smartwatches,έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα μηχανικα ρολογια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Φεβρουάριος 19, 2024, 11:32:26 πμ »
Τα smartwatches,έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα μηχανικα ρολογια
Εξυπακούεται αυτό!Και;Δεν κατάλαβα τι θες να πεις. Σήμερα είναι τα smart watches και τα quartz,παλιότερα μόνο τα quartz τα οποία πάντα ξεπερνούσαν τα μηχανικά ρολόγια.Κτλπ κτλπ.Δεν είναι σημερινό φαινόμενο αυτό.
Αυτό που ειπες είναι σα να λες πως η Coca Cola ξεπερνάει σε πωλήσεις τα γαλλικά κρασιά,Εννοείται πως ναι.Τι έχει όμως να λέει;Πως θα πάψουν να υπάρχουν τα γαλλικά κρασιά;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Φεβρουάριος 19, 2024, 11:49:03 πμ »
Μιλάμε για τη δική μας πραγματικότητα,κάποτε τα Seiko ήταν φτηνά και μπορούσαν να αγοράσουν όλοι,όπως και τα Ρολεξ τα εβρισκες εύκολα και σε καλύτερες τιμές
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ef.orange

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Φεβρουάριος 19, 2024, 13:43:34 μμ »
Καλησπέρα σας!  :)

Προσωπικά, αναγνωρίζω τα φόρουμ ως ένα ζωντανό οργανισμό, με τα πάνω και τα κάτω του. Ένα σύνολο πραγμάτων και επιλογών. Εάν το θέμα είναι συγκεκριμένο, όπως εδώ το ρολόι, θεωρώ πως δεν είναι αυτοσκοπός η πολυκοσμία και προϋπόθεση οι διαπροσωπικές σχέσεις.

Φιλοξενούμαι σε ιδιωτικό χώρο για δημόσια επικοινωνία, με κανόνες που πρέπει να σεβαστώ. Το προσωπικό μεράκι, χόμπι, δεν θα σβήσει αν εγώ δεν αφήσω να συμβεί. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα και συμφωνώ κι εγώ με τη θέση αυτή.

Όσον αφορά το ρολόι, (και) ως ανδρικό αξεσουάρ, ακόμα και ως κόσμημα, σαφώς και πρώτη θέση θα έχει η εικόνα. Θέλω να το δείξω, πρώτα στα δικά μου μάτια και, σαφώς, όπου αλλού επιθυμώ.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Perseas El Primero,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Perseas El Primero

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Φεβρουάριος 19, 2024, 19:58:30 μμ »
Εξυπακούεται αυτό!Και;Δεν κατάλαβα τι θες να πεις. Σήμερα είναι τα smart watches και τα quartz,παλιότερα μόνο τα quartz τα οποία πάντα ξεπερνούσαν τα μηχανικά ρολόγια.Κτλπ κτλπ.Δεν είναι σημερινό φαινόμενο αυτό.
Αυτό που ειπες είναι σα να λες πως η Coca Cola ξεπερνάει σε πωλήσεις τα γαλλικά κρασιά,Εννοείται πως ναι.Τι έχει όμως να λέει;Πως θα πάψουν να υπάρχουν τα γαλλικά κρασιά;

Σε ένα σημείο εχει δίκιο ο George και σε ενα ο Argo. Βασικά το θέμα αλλάζει ανάλογα το κοινό το οποίο κοιταμε (κι εκει μπλέκεται και το θεμα φορουμ)

Το smartwatch ελάχιστα επηρεάζει (εως καθολου) λατρεις/συλλέκτες του ρολογιου.
Επηρεάζει κάποιους που ηδη αδιαφορούσαν για το ρολοι.
Επηρεάζει νέους που φυσικά οι smart συσκευές είναι η ζωή τους η ίδια και κατ επεκταση δεν τους αφηνει να γνωρίσουν το ρολοι καθολου.

Ναι η coca cola δεν αντικαθιστά το κρασί, αλλά αν ξαφνικά όλοι αρχίσουν να πινουν μονο coca cola, πως θα μαθουν οι νεοτεροι ΚΑΙ το κρασι?

Κι από την άλλη μεριά, οτι και να βγάλει η coca cola, τον λατρη του κρασιού δεν τον ξεμυαλιζει.

Αν η νεα γενια μεγαλωσει μονο με smartwatch, πως θα ωριμάσει μέσα της η ιδέα ρολόι?
Γιατί κι εμείς δεν είμασταν συλλέκτες/λατρεις από την πρώτη μέρα που φορέσαμε στο χερι μας.

Το smartwatch δεν είναι ρολοι. Είναι μια smart συσκευή, που παραμερίζει το ρολόι επειδή φοριέται στον καρπό, και συμπτωματικά/κατ επέκταση λεει ΚΑΙ την ωρα.

Σε 30 χρόνια μπορει να χει μορφη δαχτυλίδιου

Αν θέλουμε να κάνουμε μια σωστή έρευνα που να δείχνει αντίκτυπο του smartwatch  στο ρολόι, όπως το αντιλαμβανόμαστε εμείς, πρέπει να δουμε τρια πραγματα

> ΜΟΝΟ όσους είχαν πραγματική συναισθηματική συνδεση/αγάπη για το ρολόι (ακόμα κι αν είχαν μόνο ενα), κι όμως αποφάσισαν να το αλλάξουν με smartwatch. Δε θα βρουμε πολλούς.
> ΜΟΝΟ όσους φοραγαν ρολοι απο απλή ανάγκη με επεκτάσεις fashion statement και το παρατησαν. Αυτοι ουτως ή αλλως (μας) ειναι αδιαφοροι
> ΜΟΝΟ νεους που στην εφηβεία ξεκινάνε με smartwatch. Αυτοι ειναι ερωτηματικό για μενα. Πρωτον γιατι το smartwatch εξακολουθεί να εχει κοστος. Δευτερον γιατι μπορει κάλλιστα σε μια 10ετια να παψει να υπαρχει.

Θελω να πω κατι αλλο.
Εγω θεωρω τον εαυτό μου να ανηκει στην πρωτη κατηγορία.
Κι ομως...
Το ξέρετε ότι τον Νοέμβριο που έτρεχα ενα event για 13 μέρες, εσκαγαν κατά μέσο όρο καθημερινά 400 Whatsapp στο κινητό μου, όλα για δουλειά, και όλα σημαντικά. (Το 400 είναι πραγματικός αριθμος)
Έλεγα σοβαρά, την αλλη φορά θα παρω smartwatch μονο για 15 μερες.

Νομίζω η πιο σωστή πορεία και για μας, και για τα παιδιά μας και για όλους, είναι λιγο ισορροπία.
Κακα τα ψεμματα, οι smart συσκευες, όταν χρησιμοποιούνται σωστα, κανουν τη ζωη ευκολοτερη.

Smartwatch στο γυμναστήριο, μες στο σπιτι, περπατώντας στη βαβούρα
Ρολόι στο γραφείο, τη βολτα, τις διακοπές.

Και φορουμ για το ρολοι

Και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ φορουμ για smart συσκευές

Μια χαρά είναι η ισορροπία.
Εκτός απο τις 6,000 φωτο που εχει το κινητό μου, εχω ακόμα 2 τυπωμένες στο πορτοφόλι μου, τη γυναίκα και το παιδι.

Είναι πιο ζωντανες  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Tangerine Dream

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Φεβρουάριος 19, 2024, 21:46:06 μμ »
Μια χαρά τα λες συνονόματε... όχι τίποτε άλλο, αλλά να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα σιγά - σιγά! Γιατί διωγμοί, εκδιώξεις και τα σχετικά δεν υπήρξαν ποτέ, τουναντίον μάλλον αιτίες κι αφορμές περί οικειοθελών αποχωρήσεων.. ;D

Επίσης, χωρίς ειρωνείες και υπονοούμενα.. ;)
Αυτό ακριβώς.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,Beastaras,
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Φεβρουάριος 20, 2024, 18:35:21 μμ »

Οταν ένα φόρουμ, με οιοδήποτε αντικείμενο, απλώς αναρτά φωτό - εύκολα ευρισκόμενες στο νετ - ΟΥΔΕΙΣ έχει την διάθεση να συμμετέχει. Να κάνει τι ? Τα βλέπει και αλλού.  ::)
 ?  ;)

Αυτό,επειδή το έχετε ξαναναφερει και δικαιολογημένα θα έλεγα,δεν επηρεάζει καθολου θεωρώ την κίνηση ή το επίπεδο ενός φόρουμ.
Υγ:Η αλήθεια βέβαια είναι πως θα ήθελα αυτά τα ποστ να μη μου εμφανίζονται καν όταν πατάω για τα μη αναγνωσμένα μου μηνύματα.🤣
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #176 στις: Φεβρουάριος 20, 2024, 20:34:19 μμ »
Οι Κινέζικες εταιρείες με φτηνά ρολόγια εχουν γεμισει τις βιτρίνες (Curren, Skmei, Lige, κλπ) . Υπάρχουν άπειρα σκρουντζομάγαζα με τετοια ρολόγια . Οπως και Aliexpress, Temu, κλπ. Πολλά και καλά αυτόματα επίσης με πολύ προσιτές τιμές (Baltany, Pagani, Lobinni και απειρα άλλα) . Προφανώς υπάρχουν χιλιάδες πελάτες γι'αυτά . Μάλλον αποτελούν τεράστιο ποσοστό της αγοράς των ρολογιών ακόμα και στην Ελλάδα . Δυστυχώς στα Ελληνικά φόρουν απλά δεν υπάρχουν . Κι όταν καποιος παρουσιάζει καποιο που εχει στην κατοχή του δεν εχει καμία ανταπόκριση . Προφανώς δεν προκαλούν το ενδιαφέρον των άλλων . Αντίθετα κυρίως σε αυτό το φόρουμ κυριαρχουν 3-4 φιρμες σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα . Από τις προσιτές . Casio, Seiko, Citizen, Orient. Ολες οι άλλες ανυπαρκτες . Αντε και λόγω μεγέθους Swatch
Fashion φίρμες . Μια τεράστια επίσης αγορά και στην Ελλάδα . Οσοι φίλοι μου φορούν ακομα ρολόι αυτό είναι fashion. Πρόχειρα μου έρχεται στο μυαλό , Nautica, Timberland, CalinKlein , Gucci, σε καρπούς γνωστών μου . Οι οποίοι δεν ειναι ρολογόφιλοι αλλά ακόμα φοράνε κανονικό ρολόι και οχι smart. Στα forum ομως ειναι απόντα . Θεωρούνται σκουπίδια (κακώς κάκιστα αφού αρκετά από αυτά ειναι πολύ ομορφα και καλοφτιαγμένα με συμπαθητικές μηχανές ).
Τα σμαρτ είναι άλλη ιστορία . Τα φοράνε όλοι ακόμα και συλλεκτες γιατί εχουν καποιες λειτουργίες που θεωρούνται υπερχρήσιμες στην σημερινή εποχή . Ιδίως όταν έχουν και επαγγελματικό ενδιαφέρον . Στα επόμενα χρόνια θα σαρώσουν την αγορά . Αυτό όμως δεν σημαινει οτι θα εξαφανίσουν το πραγματικό ρολόι . Ειναι δύο διαφορετικά πράγματα που κάνουν την ίδια δουλειά , δείχνουν και την ώρα .
Ολα αυτά και πολλά άλλα που βαριέμαι να γραψω τα λέω για να προσπαθήσω να εξηγήσω τη συρρίκνωση των forum . Θεωρώ οτι βασικός λόγος είναι ο αποκλεισμός ενός τεράστιου πληθυσμού που αγοράζει ρολόι (τα ρολόγια που περιέγραψα πιο πάνω) και που πιθανώς θα ήθελε να μαθει και να σχοληθεί περισσότερο ως μέλος καποιου φόρουμ. Δεν γίνεται φυσικά συνειδητά αλλά έμμεσα , αυτό όμως δεν αλλάζει το αποτέλεσμα . Για σκεφτείτε να μπεί ένα νέο μέλος και να πει ότι έχει μια μικρή συλλογή από Festina, Oozoo, Diesel , Lorus, nautica κλπ . Η καποιος που ξεκιναει και θέλει να αγοράσει ένα πολύ όμορφο Timberland που του άρεσε , ή ένα Curren απο Κινεζομαγαζο και θέλει συμβουλή . Πόσες ελπίδες έχει να μείνει στο φόρουμ και να συνεχίσει ? Νομίζω καμία και υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις .
Αυτά σκέφτομαι και μπορεί να κούρασα . Ομως ειναι η άποψή μου και φυσικά μπορεί να ειναι απόλυτα λάθος .
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,mic,
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Φεβρουάριος 20, 2024, 22:04:31 μμ »
Αυτό,επειδή το έχετε ξαναναφερει και δικαιολογημένα θα έλεγα,δεν επηρεάζει καθολου θεωρώ την κίνηση ή το επίπεδο ενός φόρουμ.
Υγ:Η αλήθεια βέβαια είναι πως θα ήθελα αυτά τα ποστ να μη μου εμφανίζονται καν όταν πατάω για τα μη αναγνωσμένα μου μηνύματα.🤣

Βασίλη, είναι απλό !  ;) Μόλις μπαίνεις, και πατας "μη αναγνωσμένα μου μηνύματα ", αν βλέπεις αναρτήσεις από τον george_, 99 % είναι αναρτήσεις φωτό διαφόρων μοντέλων, εξαιρουμένου πάντα του νήματος "φωτογραφίες μας" όπου φωτογραφίζει τα κατεχόμενα.

Πραγματικά απορώ, που τις βρίσκει όοοοοοολες αυτές !  ::) Πρέπει να ψάχνει 24 / 24 τον παγκόσμιο ιστό !  ;)

Και εννοείται ότι και οι αναρτήσεις φωτό από τα φυλλάδια ή το νετ, είναι μέσα στο παιχνίδι. Αλλά, αν οι νέες αναρτήσεις είναι 10, και οι 9 είναι από τον _ με σκέτες φωτό, δεν υπάρχει ισορροπία. Χρειάζονται και άλλα θέματα, τεχνικές αναλύσεις, σέρβις, ιστορικά, προσωπικές εμπειρίες, συγκριτικά.

Οσα και να ξέρει κανείς, και θεωρώ ότι ξέρω αρκετά, ΠΑΝΤΑ μαθαίνω νέα πράγματα. Και αυτό με ευχαριστεί ΠΟΛΥ !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Perseas El Primero

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Φεβρουάριος 20, 2024, 22:12:17 μμ »
Οι Κινέζικες εταιρείες με φτηνά ρολόγια εχουν γεμισει τις βιτρίνες (Curren, Skmei, Lige, κλπ) . Υπάρχουν άπειρα σκρουντζομάγαζα με τετοια ρολόγια . Οπως και Aliexpress, Temu, κλπ. Πολλά και καλά αυτόματα επίσης με πολύ προσιτές τιμές (Baltany, Pagani, Lobinni και απειρα άλλα) . Προφανώς υπάρχουν χιλιάδες πελάτες γι'αυτά . Μάλλον αποτελούν τεράστιο ποσοστό της αγοράς των ρολογιών ακόμα και στην Ελλάδα . Δυστυχώς στα Ελληνικά φόρουν απλά δεν υπάρχουν . Κι όταν καποιος παρουσιάζει καποιο που εχει στην κατοχή του δεν εχει καμία ανταπόκριση . Προφανώς δεν προκαλούν το ενδιαφέρον των άλλων . Αντίθετα κυρίως σε αυτό το φόρουμ κυριαρχουν 3-4 φιρμες σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα . Από τις προσιτές . Casio, Seiko, Citizen, Orient. Ολες οι άλλες ανυπαρκτες . Αντε και λόγω μεγέθους Swatch
Fashion φίρμες . Μια τεράστια επίσης αγορά και στην Ελλάδα . Οσοι φίλοι μου φορούν ακομα ρολόι αυτό είναι fashion. Πρόχειρα μου έρχεται στο μυαλό , Nautica, Timberland, CalinKlein , Gucci, σε καρπούς γνωστών μου . Οι οποίοι δεν ειναι ρολογόφιλοι αλλά ακόμα φοράνε κανονικό ρολόι και οχι smart. Στα forum ομως ειναι απόντα . Θεωρούνται σκουπίδια (κακώς κάκιστα αφού αρκετά από αυτά ειναι πολύ ομορφα και καλοφτιαγμένα με συμπαθητικές μηχανές ).
Τα σμαρτ είναι άλλη ιστορία . Τα φοράνε όλοι ακόμα και συλλεκτες γιατί εχουν καποιες λειτουργίες που θεωρούνται υπερχρήσιμες στην σημερινή εποχή . Ιδίως όταν έχουν και επαγγελματικό ενδιαφέρον . Στα επόμενα χρόνια θα σαρώσουν την αγορά . Αυτό όμως δεν σημαινει οτι θα εξαφανίσουν το πραγματικό ρολόι . Ειναι δύο διαφορετικά πράγματα που κάνουν την ίδια δουλειά , δείχνουν και την ώρα .
Ολα αυτά και πολλά άλλα που βαριέμαι να γραψω τα λέω για να προσπαθήσω να εξηγήσω τη συρρίκνωση των forum . Θεωρώ οτι βασικός λόγος είναι ο αποκλεισμός ενός τεράστιου πληθυσμού που αγοράζει ρολόι (τα ρολόγια που περιέγραψα πιο πάνω) και που πιθανώς θα ήθελε να μαθει και να σχοληθεί περισσότερο ως μέλος καποιου φόρουμ. Δεν γίνεται φυσικά συνειδητά αλλά έμμεσα , αυτό όμως δεν αλλάζει το αποτέλεσμα . Για σκεφτείτε να μπεί ένα νέο μέλος και να πει ότι έχει μια μικρή συλλογή από Festina, Oozoo, Diesel , Lorus, nautica κλπ . Η καποιος που ξεκιναει και θέλει να αγοράσει ένα πολύ όμορφο Timberland που του άρεσε , ή ένα Curren απο Κινεζομαγαζο και θέλει συμβουλή . Πόσες ελπίδες έχει να μείνει στο φόρουμ και να συνεχίσει ? Νομίζω καμία και υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις .
Αυτά σκέφτομαι και μπορεί να κούρασα . Ομως ειναι η άποψή μου και φυσικά μπορεί να ειναι απόλυτα λάθος .

Σαν νέος στο forum δεν ξερω αν συλλέκτες/ενδιαφερόμενοι λεγομενων "fashion" brands, παραμερίζονται. Αν ομως συμβαίνει δε θα πρεπε. Εδώ ισχύει "ο αναμάρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω"
Όλοι οσοι ειναι συλλέκτες/λατρεις ακριβών ρολογιών, έχουν και μια αδυναμία σε μια μικρη/fashion brand, αυτή που περασε πρώτη απο τα χέρια τους.
Οπότε όποιος τις σνομπαρει, τον εαυτό του γελαει.

Τα Timberland είναι πολύ ωραία ρολόγια. Και τα Gucci. Και τα Adidas. Και τα Puma. Και τα Timex.

Ο σεβασμός στις μηχανές, είναι σεβασμός στην ωρολογοποιία γενικότερα. Αλλά οχι να λέμε το Nautica είναι αμελητέο επειδή έχει μια τυχαία quartz μηχανη. Δηλαδη τι? Θα σταματήσει? Θα χασει 1 λεπτο στο 6μηνο? Ε και λοιπον?

Καλά κάνεις και τα αναδεικνύεις αυτά, να θυμόμαστε όλοι να αναγνωριζουμε το μεράκι ολων.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Φεβρουάριος 20, 2024, 22:14:31 μμ »
Βασίλη, είναι απλό !  ;) Μόλις μπαίνεις, και πατας "μη αναγνωσμένα μου μηνύματα ", αν βλέπεις αναρτήσεις από τον george_, 99 % είναι αναρτήσεις φωτό διαφόρων μοντέλων, εξαιρουμένου πάντα του νήματος "φωτογραφίες μας" όπου φωτογραφίζει τα κατεχόμενα.

Πραγματικά απορώ, που τις βρίσκει όοοοοοολες αυτές !  ::) Πρέπει να ψάχνει 24 / 24 τον παγκόσμιο ιστό !  ;)

Και εννοείται ότι και οι αναρτήσεις φωτό από τα φυλλάδια ή το νετ, είναι μέσα στο παιχνίδι. Αλλά, αν οι νέες αναρτήσεις είναι 10, και οι 9 είναι από τον _ με σκέτες φωτό, δεν υπάρχει ισορροπία. Χρειάζονται και άλλα θέματα, τεχνικές αναλύσεις, σέρβις, ιστορικά, προσωπικές εμπειρίες, συγκριτικά.

Οσα και να ξέρει κανείς, και θεωρώ ότι ξέρω αρκετά, ΠΑΝΤΑ μαθαίνω νέα πράγματα. Και αυτό με ευχαριστεί ΠΟΛΥ !
Κύριε Γιώργο και εγώ "μη αναγνωσμένα μηνύματα" πατάω πάντα αλλά συνήθως μου βγάζει τα σεντόνια σας...!
Και αφού τα διαβάσω μετά λέω..
Ας μπω λίγο insta να δω καμιά φωτογραφία να καθαρίσει το μυαλό μου..!
  :D   :D

Και εκεί έρχεται ο σωτήρας Γιώργος_ και σώζει την κατάσταση με άφθονες φωτογραφίες.. οπότε δεν χρειάζεται να μπω insta..  όχι για ρολόγια τουλάχιστον..!
😂🤣😂
Πλάκα κάνω εεεε...!!

Ο καθένας στον τομέα του..!
friendly
0
funny
1
like
1
wow
0
No reactions