Αποστολέας Θέμα: Τα ιστορικά καταδυτικά του αύριο  (Αναγνώστηκε 4661 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
Απ: Τα ιστορικά καταδυτικά του αύριο
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 20, 2011, 13:37:42 μμ »
Αλεξανδρε πραγματικα μιας και εισαι και του χωρου πες μας τι θα διαλεγες με το χερι στην καρδια. καποιο protrek-aqualand-suunto-ttouch η ενα αυτοματο πχ skx και εναν υπολογιστη καταδυσης?

Φίλε μου δεν είμαι δύτης, κάνω μαραθώνια κολύμβηση σε θάλασσες, ποτάμια, λίμνες, και ΑΝ βουτήξω σε λίγα μέτρα free για κανένα ψαράκι με ντουφέκι, αναγκαστικά αν θέλω χρόνο θα πάρω casio μαζι μου..αλλά στην καθημερινή προπόνηση αλλά και σε αγώνα έχω βάλει orient Mako (απίθανο γιατι δεν εχει πολύ παχος), το skx το φοράω κάθε μερα και είναι πρώτο!!!! τα ηλεκτρονικά τα βαριέμαι!!! αλλά αυτό με τα μέτρα είναι και λίγο για τα μάτια του κόσμου, για παράδειγμα, έχω χιλιοκολυμπήσει με swatch πλαστικό δεν έχει πάθει ΤΙΠΟΤΑ, και το ίδιο με ένα Τissot με ένδειξη στα 100μ και πήρε νερό..απο που? τι να σε πω..το skx ok δεν καταλαβαίνει μια..σε αυτό το θέμα ο expert είναι ο Harry22!!! άντε ρε μαν πάρε θέση  :D  :D  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 20, 2011, 13:39:40 μμ »
Υπήρξα κάποτε επαγγελματίας του χώρου και το Aqualand δεν έβγαινε από το χέρι....τα υπόλοιπα είναι απλώς...οδοντόκρεμες...

τα ίδια λόγια ακριβώς και ένας άλλος φίλος του χώρου!!! το aqualand είναι μεγάλο παλικάρι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 20, 2011, 13:40:56 μμ »
Υπήρξα κάποτε επαγγελματίας του χώρου και το Aqualand δεν έβγαινε από το χέρι....τα υπόλοιπα είναι απλώς...οδοντόκρεμες...
Χαρη θα επελεγες αυτοματο σαν toolwatch?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Harry 22

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 20, 2011, 14:17:24 μμ »
Σήμερα όχι(για να μην φανώ απόλυτος και πώ με τίποτα).
Όλοι γνωρίζουμε τις αποκλίσεις που μπορεί να εμφανίσει ένα μηχανικό ρολόι με τις διαφορές θερμοκρασίας.Το Quartz μένει αλώβητο σε τέτοιου είδους συνθήκες.
Αν μιλάμε και για ψηφιακό με όλες τις ευκολίες(βαθύμετρο,log,counter,ένδειξεις θερμοκρασίας κ.τ.λ.)το μηχανικό ρολόι μοιάζει να ανήκει στην πλειστόκαινο εποχή.
Δεν συναδει με την αλματώδη εξέλιξη της τεχνολογίας του υπόλοιπου εξοπλισμού(μιλάω για στολές,ρυθμιστές,ρεγουλατόρους κ.τ.λ.).
Είναι φθηνά,αξιόπιστα,δεν σε νοιάζει η αλμύρα,οι γρατζουνιές,τα χτυπήματα και και το μόνο που χρειάζονται είναι 5 ευρουδάκια για αλλαγή μπαταρίας και o-ring που μετά από μία σχετική τριβή το κάνεις και μόνος σου.
Που τα εκατόμπαλα για service στις επίσημες αντιπροσωπίες που χρειάζεται ένα καλό μηχανικό καταδυτικό ρολόι.
Εν κατακλείδι αν μιλάμε για tool watch(είτε για τον βυθό,είτε για τις Άλπεις,είτε για το διάστημα-άραγε το Χ33 γιατί δεν τσούλησε?πάντα το είχα απορία...το έφαγε το marketing?-),που να απευθύνεται σε πραγματικούς επαγγελματίες,μιλάμε για Quartz και δή ψηφιακό.
Γι'αυτό τον λόγο θεωρώ και εντελώς χαζό την εξέλιξη και παραγωγή ρολογιών όπως το FF Extreme που κοστίζει μία περιουσία προσφέροντας το 1/10 από ένα G-shock που αγοράζει κανείς με το 1/7000 της αξίας του πρώτου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος TheseusGR

• Member
  • **
  • The more you own, the more you know you don't own.
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 20, 2011, 14:57:50 μμ »
Κοσμήματα είναι, λέμεεεεε......

Αφού μίλησαν και οι δύτες του φόρουμ είναι φανερό πλέον γιατί στο μάρκετιγκ των εταιρειών έχουν σκυλιάσει. Αντικειμενικά το σπουδαιότερο τμήμα και πιο νευραλγικό στην ωρολογοβιομηχανία, από εκεί εξαρτώνται όλα. Οι βυθοί και οι Κουστώ καταλήξανε φύκια και επιχρυσωμένα βατραχοπέδιλα και καλοπληρωμένοι ambassadors.

Τα $$$$ που παίρνει ο Federer δύο τρία Καλυψώ θα αγοράζανε.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 20, 2011, 15:43:43 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος thanasisn

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 20, 2011, 16:35:43 μμ »
όλα αυτά μου θυμίζουν διαλόγους γυναικών για φορέματα παπούτσια και άλλα τέτοια...του στιλ..

-καλά, φοβερό το φόρεμα...το φορούσε και η τάδε στο gossip girl...
ή
- αυτές οι γόβες σούπερ(κάποιες με κόκκινη σόλα...δε θυμάμαι μάρκα) που τις φορούσε κάποια άλλη σε κάποιο άλλο σίριαλ(πάλι δε θυμάμαι)... θα μου τις πάρεις...
-μα άμα σου τις πάρω τι λεφτά θα μείνουν για να πάρω ρολόι... >:(

εκεί έχουμε φτάσει; :(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions