Για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις.και εγώ από εβδομάδα τώρα θα ψάξω μεταχειρισμένο στα γούστα μου μόνο και μόνο για να μην δώσω τα λεφτά μου σε αυτούς.
Στάλθηκε από το 2109119DG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
....οι πωλητές / πωλήτριες των κοσμηματοπωλείων που έχουν και ρολόγια, έχουν πάντα μια λιιιιιγο παράξενη συμπεριφορά.
Αυτό που σου είπαν οι υπόλοιποι κύριοι εδώ, το να σε ξέρουν στο κατάστημα, "παίζει" πολύ.
Υπάρχουν κάποιοι, που απλώς περνάνε και λένε καλημέρα, μια φορά τον μήνα, βλέπουν, δοκιμάζουν, και μετά θεωρούνται του καταστήματος.
Από την άλλη, αν έχεις γνωστό στο κύκλωμα ( ....χρυσοχόο, κοσμηματοπώλη, κλπ ), του λές το μοντέλο, και το παίρνει εκείνος με .........επαγγελματική έκπτωση.
Οταν "ξέρεις" τους υπαλλήλους, βγάζεις το "χαρτί", μετράς 4.000, και άλλα 200 χώρια, και λες "Για εσας για μελομακάρονα"
Εκεί να δείς πως γίνεται η έκπτωση ( στα όρια που τους αφήνει το αφεντικό ), για να πάρουν και αυτοί .................μελομακάρονα.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι, αν είσαι της πιάτσας, τους ξέρεις.
Και πάμε μέσα με αέρα, αρχοντιά, χαμόγελο, τους ρωτάμε όλους πως είναι η υγεια τους, αν θα πάρουν άδεια, κλπ. Χάρη τους κάνουμε, χρήμα ακουμπάμε. Ο έχων το χρήμα, αποφασίζει τις ρυθμίσεις. Και όταν είναι και ............Αρχοντας, δεν αρνούνται.
Μην γίνω κακός και περιγραψω το το βλέπουν κάθε μέρα. Φυικό είναι να είναι αρνητικοί. Σκέψου πόσοι μπαίνουν, και πόσο τους τα πρήζουν, και ............φεύγουν.
Με τα λεφτά στο χέρι λες χαμογελώντας "Ηρθα να το πάρω. Να κάνουμε μια επιλογή ? Και κοιτάς ΟΛΑ τα άλλα εκτός από αυτό που σε ενδιαφέρει, ΔΕΝ παζαρεύεις ( καρμίρης ), και όταν σταθμίσεις, την ρίχνεις.
"Αυτό, πόσο θα μου το δίνατε ?"
Κανένας δεν θέλει να σε χάσει από πελάτη, να στα πάρει θέλει. Και πρέπει να τον ............διευκολύνεις, ξεκαθαρίζοντας ότι "αυτό είναι το όριό μου, και έχω και κάτι για σένα ".
Προπονήσου σπίτι, και από Δευτέρα, ..........πάμε πάλι.