Ακολούθησε κατεβατό:
Σας εξηγώ την κατάσταση, απλά η UPS σας ζητά να πληρώσετε τα έξοδα ασφάλισης του courier τα οποία ανέρχονται στα 100 ευρώ για την εξασφάλιση του courier κατά την αποστολή. Λόγος που σου έβαλα 100 ευρώ παραπάνω στο αρχικό ποσό για να μη χάσεις ούτε δεκάρα στο τέλος. Έχω ήδη πληρώσει τα έξοδα αποστολής στην UPS. Το μήνυμα έχει ήδη σταλεί από την UPS Απλώς πρέπει να πληρώσετε τα τέλη που ζητούνται από την UPS για να το λάβετε. Διαφορετικά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν ακυρώσω την αποστολή, η UPS δεν θα μου επιστρέψει τυχόν χρεώσεις που έχω ήδη πληρώσει. Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και παρακαλώ να με ενημερώνετε. Όμως, να ξέρετε ότι τα 100 ευρώ κόστους που σας ζητά η UPS δεν θα χαθούν. Αν το έχετε προσέξει, πρόσθεσα 100 ευρώ επιπλέον στο courier. Οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Τώρα είμαι εγώ που πρέπει να ανησυχώ. Γιατί θα χάσω χρήματα αν δεν πληρώσεις τα ζητούμενα τέλη, γι' αυτό πρόσθεσα 100 ευρώ και λαμβάνεις το ποσό των 1100 ευρώ αντί για 1000 ευρώ.Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά.100 ευρώ ότι θα πληρώσετε τα έξοδα ασφάλισης θα γίνει δωρεά μιας και σας έχω κάνει ήδη την προσθήκη για να μην τιμωρήσω τη συναλλαγή, που σημαίνει ότι θα έχετε στο φάκελο σας το συνολικό ποσό των 1100,00 ευρώ.
Οκ ήθελα να δω που θα καταλήξει όλο αυτό και που είναι το σημείο που πληρώνω. Τελικά η τιμή είναι για ένα άρθρο μάλλον δεν ήθελε περισσότερα.
Θα τον αφήσω κάποιες ώρες να ψηθεί λιγο ακόμα όσο περιμένει την πληρωμή