...ήμουν ο τυχερός του δώρου 2021.
Το ρολόι, έχει μια κάποια αξία. Αναλογικά υψηλή.
Δικαιούμαι ( δικό μου δεν είναι ? Κληρώθηκε ενώπιον 25 μελών, σαν τις εκλογές που νομιμοποιούν ) να βγώ αύριο, με αλλαγμένη την πόρπη, ( επειδή λέει GWF ) ή με ένα καλό λουράκι ( έχουμε εδώ πολύ καλά απο φίλους ), και με μια καλύτερη τιμή από άλλο που πωλείται, να του φάω τον πελάτη ? Μεροκάματο σίγουρο, και ........καλό. 700-800 Ευρά στα σίγουρα.
Ειναι νόμιμο ? Προφανώς είναι.
Ειναι ηθικό ? Για εμένα, για την δική μου ψυχοσύνθεση, όχι.
Εγω έχω μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.
Ας πούμε ότι έχω 2,3 μόνιμους που παίρνω και δίνω ρολόγια, που έχω.
Αυτοί οι 2,3 μόνιμοι άνθρωποι όπου έχουμε αναπτύξει σχέσεις στο πέρασμα των χρόνων, μου δίνουν ρολόγια σε τρομερές τιμές, για τα δεδομένα της εκάστοτε εποχής.
Ξέρω,γιατί τιποτα δεν είναι κρυφό στη τελική, ότι από το κάθε ρολόι που μου δίνουν βγάζουν ένα μικρό ποσό, ένα ποσό,δεν με νοιάζει τι.
Αντί να κάτσω να ευγνωμονώ τα γενιά μού, για το τι παίρνω κάθομαι και γκρινιάζω σε οοοοοοοολα τα φόρουμ για το τι έβγαλε ο άλλος. Ελληναρες...
Όσο αφορά Γιώργο το παράδειγμα σού.
Μπορεί εσύ να το θες το ρολόι, που το θες και να το αγαπάς. Δεν είναι για όλους έτσι.
Κάποιος μπορεί να το κέρδιζε και να μην του αρέσει, να μην του κάνει,να να να.
Που είναι το μεμπτό στο να αγοράσεις ένα ρολόι που κανει 1000 ,στα 700;;;
Μήπως θα αλλάξει κανενός η ζωή με τα 700 ευρώ; θα γίνει ξαφνικά κάποιος ο πιο πετυχημένος...εμποράκος όλων των εποχών;
Ισα ίσα που το πιο πιθανό είναι να το πάρει κάποιο άτομο που δεν έχει την άνεση να το παρει 1000 ευρώ.
Τον ρώτησε κάνεις αυτόν τον υποτιθέμενο αγοραστή αν τον νοιάζει από που προέκυψε το ποσό των 700 ευρώ;
Όταν υπάρχουν λεφτά στη μέση, οφείλουμε όλοι μας να είμαστε λίγο πιο ανοιχτομυαλοι, λίγο πιο έξυπνοι και να ξέρουμε και τις 2 πλευρές μιας ιστορίας, εφόσον θέλουμε να κρίνουμε.
Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk