0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιστήμονες της απάτης Έπρεπε να της στείλεις και εσυ ένα παραποιημένο αποδεικτικό από κούριερ ότι το ρολόι το ταχυδρόμησες για να πεσει γελιο.
Καλησπέρα σε όλη την παρέαΉθελα να ενημερώσω για μία πολύ καλοστημένη απάτη που μου έτυχε τελευταία και δεν την είχα ξανασυναντήσει μέχρι τώρα.(Έψαξα - πρόχειρα- στις σελίδες εδώ, δεν βρήκα κάτι ανάλογο, συνεπώς περιγράφω τι έγινε)Να ξεκαθαρίσω πως ο στόχος της εν προκειμένω απάτης είναι να σε πείσει να στείλεις το αντικείμενο που έχεις προς πώληση, οπότε και το χάνεις για πάντα.Μου απαντά λοιπόν σε μία αγγελία για ρολόι (στο insomnia ή ΧΕ). Η απάντηση ήταν από "αγγλίδα" αλλά στα ελληνικά και μάλιστα σχετικά καλά ελληνικά (έχουν ασχοληθεί δηλαδή με τη βελτίωση της γλώσσας).Μου λέει την ιστορία ότι ο φίλος της είναι έλληνας και ότι θέλει να του κάνει δώρο κλπ.Το πολύ ενδιαφέρον είναι πως κατόπιν μου ανακοινώνει ότι έκανε την πληρωμή και ότι θα έρθει σχετικό email από paypal.co.ukΠράγματι λοιπόν φαίνεται ένα email υποτίθεται από το paypal με λογότυπα, σύνταξη "οσμή" γενικά γνήσιου email !!! (πάρα πολύ λεπτομερής δουλειά).Φυσικά με ένα reply to sender φαίνεται ότι η διεύθυνση είναι μουσαντένια, αλλά παραταύτα παραλίγο να την πατήσω για τον εξής λόγο:Ισχυριζόταν το μήνυμα πως, το paypal έχει λάβει το ποσό , όμως θα το απελευθερώσει , εφόσον απαντήσω με το tracking number της αποστολήςΦυσικά κάτι τέτοιο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ paypal.(Επειδή σάστισα, προφανώς μπήκα στο account μου όπου φυσικά ΔΕΝ υπήρχει καμμία ένδειξη τέτοιας συναλλαγής, σε εκκρεμότητα)Αρα, ποτέ μα ποτέ δεν στέλνουμε οτιδήποτε πριν μπει το αντίτιμο και το δούμε live στον λογαριασμό μαςΔείτε το email είναι ενδιαφέρον
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.