0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω ενα quartz βικτορινοξ του αδερφου μου δεν το εκανα για 300-400€ που το πηρε..Δεν ξετρελαθηκα με την ποιοτητα στα λεφτα αυτα..Τα θεωρω ακριβα..Victorinox δεν θα επαιρνα αλλα steinhart μπορει..
Εαν εβγαζε η Steinhart ενα τετοιο νομιζω δεν θα ειχε γινει τοσο κουβεντα και θα ηταν ολοι θετικοι στην αγορα του(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.skroutz.gr/s/6548489/Victorinox-Men-s-Stainless-Steel-Bracelet-241697.htmlΝαι ειναι ομορφο και μου αρεσει αρκετα εως πολυ αλλα αν ημουν αχετος απο ρολογια ισως και να το επαιρνα...Πλεον με αυτα τα τεχνικα χαρακτηριστικα και σ´αυτη την τιμη διολου με προδιαθετει καν να μπω σε σκεψη, οχι σκεψεις...Θα προτιμουσα steinhart ή αν δεν ηθελα να μοιαζει με ρολεξ θα επαιρνα με 150€ το bulova 98b203, hommage του tudor bb και θα ημουν αρχοντας
Παράθεση από: harolagoha στις Σεπτέμβριος 15, 2016, 09:18:03 πμhttp://www.skroutz.gr/s/6548489/Victorinox-Men-s-Stainless-Steel-Bracelet-241697.htmlΝαι ειναι ομορφο και μου αρεσει αρκετα εως πολυ αλλα αν ημουν αχετος απο ρολογια ισως και να το επαιρνα...Πλεον με αυτα τα τεχνικα χαρακτηριστικα και σ´αυτη την τιμη διολου με προδιαθετει καν να μπω σε σκεψη, οχι σκεψεις...Θα προτιμουσα steinhart ή αν δεν ηθελα να μοιαζει με ρολεξ θα επαιρνα με 150€ το bulova 98b203, hommage του tudor bb και θα ημουν αρχοντας Κι αλλη μια εναλλακτικη......(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
It's all about Rolex. Δεν το εχεις καταλαβει;Διαβασες πουθενα στο φορουμ να θελει να παρει καποιος πιλοτο της steinhart και να του λενε οι υπολοιποι "οχι, μην το παρεις γιατι ειναι ρεπλικα και φθηνο αντιγραφο της iwc;;;"Ποτε!!!Κοινως, ας μοιαζει οπου θελει το ρολοι αρκει να μην ρολεξοφερνει.Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ισχύει και για τους πιλότους.Μπορεί κάποιος να παρει λακο ,δεν είναι αναγκη να παει σε iwc.
Ασε που η λακο ειναι τραγικη στα φθηνα μοντελα της. Χιλιες φορες steinhart.Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.