Αποστολέας Θέμα: Aξονας στηρηξης τροχου ανισταθμισης .  (Αναγνώστηκε 5982 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Aξονας στηρηξης τροχου ανισταθμισης .
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 12, 2022, 22:12:29 μμ »
Μπράβο, χαίρομαι να σε διαβάζω.

Απορία πρώτη. Τι είναι το κανονικό σου επάγγελμα ? Ρωτώ, όχι για κοτσομπολιό, αλλά, τέτοιες εργασίες απαιτούν υπομονή και συγκεντρωση, χωρίς νευρα, θεωρητικά μικρά δάκτυλα, σταθερό χέρι, και ......................κλειστά τηλέφωνα, μακρυά από παιδιά, κλπ.

Ει δυνατόν, κλεινεις και τα παράθυρα ( περιβάλλον Καζίνου  ;D ), δεν ξερεις αν είναι ημέρα η νύκτα, απλώς, αφοσιώνεσαι μεχρι την επιτυχία. Το όδιο κανουν και στα ΙΚΕΑ, αν μπείς, ξεχνάς την ώρα.  :-[

Σχετικά με τις πληροφορίες, θετικο ειναι, μια και ενημερώνει και για τα κοστη.

Παράδειγμα. Εγώ, επισκευάζω ένα αυτοκίνητο, και ένα ανταλλακτικο, αξίας 2,90 Ε ( φλατζα δεξαμενής καυσιμου ), χρεώνεται μεταφορικά 27 Ε. Και από Γερμανια, και από Γαλλία. Δεν το κατανοώ. Μας βάζουν στην 3η ζώνη Ευρώπης.

Συνέχισε την παράθεση των εργασιών, προσωπικά το απολαμβάνω, μια και έχω την γνωση, και μπορώ να εκτιμησω τον κόπο και την προσπάθεια που απαιτείται.

Εύγε.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
teomad,micraSport,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος teomad

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 12, 2022, 23:11:50 μμ »
Μπράβο, χαίρομαι να σε διαβάζω.

Απορία πρώτη. Τι είναι το κανονικό σου επάγγελμα ? Ρωτώ, όχι για κοτσομπολιό, αλλά, τέτοιες εργασίες απαιτούν υπομονή και συγκεντρωση, χωρίς νευρα, θεωρητικά μικρά δάκτυλα, σταθερό χέρι, και ......................κλειστά τηλέφωνα, μακρυά από παιδιά, κλπ.

Ει δυνατόν, κλεινεις και τα παράθυρα ( περιβάλλον Καζίνου  ;D ), δεν ξερεις αν είναι ημέρα η νύκτα, απλώς, αφοσιώνεσαι μεχρι την επιτυχία. Το όδιο κανουν και στα ΙΚΕΑ, αν μπείς, ξεχνάς την ώρα.  :-[

Σχετικά με τις πληροφορίες, θετικο ειναι, μια και ενημερώνει και για τα κοστη.

Παράδειγμα. Εγώ, επισκευάζω ένα αυτοκίνητο, και ένα ανταλλακτικο, αξίας 2,90 Ε ( φλατζα δεξαμενής καυσιμου ), χρεώνεται μεταφορικά 27 Ε. Και από Γερμανια, και από Γαλλία. Δεν το κατανοώ. Μας βάζουν στην 3η ζώνη Ευρώπης.

Συνέχισε την παράθεση των εργασιών, προσωπικά το απολαμβάνω, μια και έχω την γνωση, και μπορώ να εκτιμησω τον κόπο και την προσπάθεια που απαιτείται.

Εύγε.

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια σε διαβαζω  ανελλιπώς μου αρεσει ο τροπος που γραφεις καθως  και οι γνωσεις σου . Αυτο ειναι  ενα hobby για εμενα  .Η εργασια μου δεν εχει σχεση με αυτο .  Γενικα ειναι τεχνικη αλλα καμια σχεση με αυτο..Εχω αγορασει ενα μεγαλο τραπεζι και ολα γινονται εκει. Τις εργασιες τις εχω χωρησει σε δυο κατηγοριες . Τις βρωμικες και τις καθαρες !!  :D Αυτα τα ρολογια που ασχολουμαι αμα δεις και τις πανω φωτογραφιες ο αλλος τα ειχε για πεταμα!! Μεσα εχουν σκουριες λειπουν πραγματα κτλπ θα( ανεβασω φωτογραφιες εσωτερικες ). Οταν εχω ενα ρολοι σε τοσο κακη κατασταση εκει λυνεις και προσπαθεις να μη χασεις κανενα κομματι. τΙ σκονη να παει περισσοτερο απο οτι εχουν χαχαχα. Θελω να πω δηλαδη δεν ειναι το ρολοι ενος φιλου για παραδειγμα ενα ωραιο και καθαρο seiko που θα το παει στον επαγγελματια στον χωρο εργασια του!! Οι καθαρες δουλεις τωρα !!
1) Καθαριζεται ολο το δωματιο τα παντα με κορύφωση το σημειο εργασιας
2) Δεν μπαινει κανεις μεσα χαχαχα (κλειδωμα) ουτε παιδια ουτε ανηψια τιποτα (εκτος αν καποιος υελει να παρακολουθησει απο τα μικρα παιδια)
3) Εαν θελω να διακοψω ολα ειναι τοποθετημένα μεσα σε κουτακια αναλογα που εχω φτασει δεν ξερει κανεναν που ειναι
4)Μολις δωσω το οκ μπορούν ολοι να μπουν  :D :D :D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Heimdallr watches Associated Partner

Αποσυνδεδεμένος teomad

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 12, 2022, 23:37:18 μμ »

To 27 euro φανταζομαι ειναι γρηγορη αποστολη courier . Εγω γενικα αν προσπαυω να βρω κατι δεν το φερνω γρηγορα το φτηνότερο τροπο ψαχνω !! δεν βιάζομαι ι ετσι κι αλλιώς οποτε ερθει   :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 12, 2022, 23:45:13 μμ »
To 27 euro φανταζομαι ειναι γρηγορη αποστολη courier . Εγω γενικα αν προσπαυω να βρω κατι δεν το φερνω γρηγορα το φτηνότερο τροπο ψαχνω !! δεν βιάζομαι ι ετσι κι αλλιώς οποτε ερθει   :)

...μπορείνα έχεις δίκηο. Αλλά, δεν το διευκρινίζουν, ούτε από ότι ειδα, δίνουν εναλλακτικη.Θα το ξαναω, αν και ζήτησα ήδη να μου βρούν λάστιχο αντοχής σε βενζίνες/ ορυκτελαια, μα "κόψω" μία εγώ.

Συνέχισε, είναι μια εξαιρετική απασχόληση.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
teomad,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Thodorisklm

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 13, 2022, 01:08:59 πμ »
Μπράβο για την προσπάθεια σου και τον κόπο σου να την μεταφέρεις σε εμάς με ωραίες λεπτομέρειες . Θελουμε κι άλλο!

Sent from my iPad using Tapatalk
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
Members reacted friendly:
teomad,
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος teomad

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 13, 2022, 13:12:43 μμ »
Μπράβο για την προσπάθεια σου και τον κόπο σου να την μεταφέρεις σε εμάς με ωραίες λεπτομέρειες . Θελουμε κι άλλο!

.  Χαίρομαι που βρίσκεις το θέμα ενδιαφέρον στα κενα μου έχω πολλά να γράψω 🙂
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
micraSport,Thodorisklm,oikonikos,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος teomad

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 14, 2022, 16:16:09 μμ »
Συνεχεια νηματος..

Η προσπαθεια ευρεσης ενός νεου αξονα ξεκινα.
Αποφασισα να μην παραγγείλω από τον ιδιο έμπορο κάνοντας την σκεψη ότι δεν εχει κανει μετρησεις και εχει κανει λάθος. Ουτε που τον ενοχλησα . Μπορει να πουν αρκετοι γιατι. Ο λογος είναι συγκεκριμενος .Επειδη αυτά τα ανταλακτικα είναι παρα πολύ δυσκολο να βρεθουν αν ξεκινησουν ο ενας ο άλλος με παράπονα η δεν ξερω και εγω ,στο τελος θα το κλεισει το καταστημα του και όχι δεν θα μπορουμε να βρουμε τιποτα γενικα θα γινουν όλα δυσκολα .Φυσικα δεν είναι ο μοναδικος!
Με μεγαλη χαρα διαπιστωσα ότι ενας Τσεχος εμπορος διαθέτει τον κωδικο που χρειαζομαι. Το πουλαγε 15 εuro με τα μεταφορικα .
Εχουμε και λεμε (  17 € + 15 € =32 €  ) αυτά είναι τα εξοδα μας μεχρι στιγμης χωρις να εχω υπολογισει ας πουμε την αγορα ενός παλιου ρολογιού
Να πουμε ότι τα ανταλακτικα για ένα αρκετα ακριβο ρολοι διάσημο (omega ,rolex , Patec )  δεν εχουν τις παραπανω τιμες είναι εντελώς διαφορετικες!!

Φωτογραφια  με την εσωτηρικη κατάσταση παλαιου ωρολόγιοu Ελβετικης προελευσης

Συνεχιζεται ....
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
jo.sa,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jo.sa

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 14, 2022, 16:42:57 μμ »
Εξαιρετικά ενδιαφέρον αν και χόμπυ όπως λές. Περιμένω την συνέχεια .....
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
teomad,
No reactions
Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάιος 14, 2022, 16:51:49 μμ »
Εξαιρετικά ενδιαφέρον αν και χόμπυ όπως λές. Περιμένω την συνέχεια .....

+1000
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
teomad,
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος teomad

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάιος 15, 2022, 05:35:53 πμ »
Σας ευχαριστω ολους γα τα καλα σας σχολια, μου δινετε δυναμη να εκφραστω οπως αισθανομαι ,διπλα σε ανθρωπους που αγαπανε το ρολοι .
Τιμη μου που γνωριζω ανθρωπους σαν εσας εδω στο forum!! Επισης αρκετοι φιλοι κανουν like με τα εικονιδια σας ευχαριστω επισης . :) Ενα απλο εξαρτημα μπορει να φτασει τις χιλιες σελιδες!! Οτι εχει γραφτεί μεχρι στιγμης ειναι για ενα και μονο κομματι του μηχανισμου.

friendly
1
funny
0
like
1
wow
0
Thodorisklm,
No reactions
Members reacted like:
Thodorisklm,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάιος 15, 2022, 12:56:07 μμ »
Καλημερα φιλε Τεο.
Μπραβο!
Σε ευχαριστουμε για ολα οσα μας δειχνεις και μας εξηγεις
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
teomad,
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος teomad

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάιος 15, 2022, 22:55:57 μμ »
Συνεχεια….
Η παραλαβή από Τσεχία δεν αργησε και πολύ ! Ο Tσεχος έμπορος μου έστειλε το κομμάτι αρκετά γρήγορα. Τα γνωστά Σαββατο , μια καθαριότητα της επιφάνειας εργασίας και το συνηθισμένο φραπεδακι απαραίτητο. 😊
Η συσκευασία ένα φάκελος με ωραια γραμματόσημα
Ξεκίνησα να τον ανοιξω ετοιμος για την νεα αποστολή μου!! Εσωτερικά μεσα ένα μικρο πακετακι με ειδικο χαρτι περιτυλίγματος . Διαβαζοντας από εδώ και από εκει είναι το λεγομενο watch paper (ειδικο χαρτι που χρησιμοποιείται στην ωρολογοποιία) .
Το χαρτί αυτό το εχω δει αρκετες φορες νομιζω εχει ιδιαιτερες δυνατοτητες ,δειωχνει την υγρασια από κατι που θελουμε να διατηρήσουμε δεν το γνωρίζω όμως οποτε μην το λαβουμε για το τι βοηθαει!( αν γνωριζει κανεις ας το γραψει)
Ανοιγοντας το προς εκπληξη διαπίστωσα ότι ότι ενώ η παραγγελία μου ηταν ένα τεμαχιο αντίκρισα περισσότερα!!

Συνεχιζεται…..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος teomad

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάιος 17, 2022, 17:46:44 μμ »
Συνεχεια….
Περισσοτεροι αξονες χμμ γιατι ; Μηπως o εμπορος  θελει να με καλοπιάσει μηπως κανω και άλλες αγορές στο μέλλον!! Μήπως είναι το νουμερο μπερδεμένο από το παρελθόν με περιεργες μετρήσεις και δεν βγαινει ακρη γενικα ¨! (Σαν το θεμα που αντιμετώπισα ) Αρκετά πέρασαν από το μυαλό μου!!
Κοιτάζοντας ετσι λιγο από μακριά  τα κομματακια και πινοντας το καφεδακι και πριν ξεκινησω τις κλασικες μετρησεις  ,  σαν να είδα ετσι θαμπά σε ένα κομματάκι ένα σκούρο σημειο !! Τι είναι αυτό ειπα? Εβαλα ένα φακό που διαθέτω με λιγο περισσότερη δυναμη να δω τι είναι!! 
Με μεγαλη εκπληξη διαπιστωσα την εικονα στην κατω φωτογραφια. Διάβρωση, σκουρια τι είναι αυτο !!! Ωχ μπλέξαμε ειπα !!!. 
Δεν είναι και περιεργο είναι τοσο παλια αυτά τα εξαρηματα που μπορει να συμβει ,εμεις τι κανουμε τωρα ειπα !!

Καταλαβα αμεσως γιατι ηρθαν περισσοτερα τεμαχια. Ο εμπορος ειχε εντοπίσει  και ο ιδιος το προβλημα δεν μου ανεφερε κατι ,πιθανον τα ειχε χρόνια και δεν ειχε καταλαβει σε τι κατασταση είναι. Ε σου λεει ας διαλεξει το καλυτερο και ας του στείλω περισσοτερα . Νεες περιπετειες για εμανα φυσικα  κυριε εμπορε δε μας τα λες καλα χε χε!!
Προσπαθησα να ειμαι για άλλη μια φορα ηρεμος και να δω τι μπορω να κανω .Aν και ειναι αρκετα τα τεμαχια ελπιζω να μην ειναι ολα !

Συνεχιζεται ..
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
oikonikos,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάιος 17, 2022, 17:50:07 μμ »
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
teomad,
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος zikos

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάιος 17, 2022, 19:41:41 μμ »
Μπράβο ρε φίλε
Πάντα ζήλευα τους ανθρώπους που έχουν υπομονή και τους πιάνουν τα χέρια
Περιμένουμε την συνέχεια  8)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0