Αποστολέας Θέμα: Αγορά λάπτοπ  (Αναγνώστηκε 3043 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Αγορά λάπτοπ
« Απάντηση #15 στις: Ιούνιος 27, 2022, 07:55:26 πμ »
Στο dell,μου κάηκε η μητρική με μέτρια χρήση
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος papatheo

• Jr. Member
  • *
  • Жизнь - фальшивая сказка!
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούνιος 27, 2022, 08:49:03 πμ »
Τα καινούργια dell έχουν χαμηλότερη ποιότητα υλικών ισχύει …

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Βсем Привет!

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούνιος 27, 2022, 09:05:00 πμ »
Γιατί δεν κοιτας σε apple αφού σκοπεύεις να δώσεις ένα τόσο σεβαστο πόσο?
Η χρήση που θες ναι μεν θεωρείται απλή αλλά δε παύει να είναι καθημερινή/επαγγελματική
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,Thodorisklm,
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούνιος 27, 2022, 10:21:49 πμ »
Η χρήση που θες ναι μεν θεωρείται απλή αλλά δε παύει να είναι καθημερινή/επαγγελματική

Και τώρα που βγήκε το νέο MacBook air με τον Μ2, παίρνεις το προηγούμενο με Μ1 σε ακόμα χαμηλότερη τιμή... και μια σύγκριση με τα αλλά, από άλλο πλανήτη το μηχάνημα!!!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Thodorisklm,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Thodorisklm

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιούνιος 27, 2022, 10:54:00 πμ »
Το έχω σκεφτεί. Αν και κάτοχος πολλών iphone και ipad  δεν έχω ιδέα από Mac. Δεν ξέρω για συμβατοτητες προγραμμάτων κλπ  . Με εμποδίζει το ξεβολεμα με λίγα λόγια. Και νομίζω ότι ξεφεύγω και σε τιμή. Πάμε πάνω από 1000 ...

Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
« Απάντηση #20 στις: Ιούνιος 27, 2022, 13:18:24 μμ »

Με 800€ από την Apple παίρνεις μόνο ταμπλετ....
 :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούνιος 27, 2022, 13:29:02 μμ »
 :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούνιος 27, 2022, 14:32:30 μμ »
Το έχω σκεφτεί. Αν και κάτοχος πολλών iphone και ipad  δεν έχω ιδέα από Mac. Δεν ξέρω για συμβατοτητες προγραμμάτων κλπ  . Με εμποδίζει το ξεβολεμα με λίγα λόγια. Και νομίζω ότι ξεφεύγω και σε τιμή. Πάμε πάνω από 1000 ...

Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είσαι αυτή την στιγμή που μιλάμε στα 450 ευρώ πάνω, από αυτά  που θες να διαθέσεις. Όμως θεωρώ με την έλευση του νέου θα πέσει αρκετά, πάνω από 1000αρικο, αλλά εκεί κοντά!!! Θεωρώ ότι τα 200 ευρώ παραπάνω τα αξίζει για αυτά που προσφέρει. Η μετάβαση είναι πολύ απλή, έχω iMac και έγραφα τα βιβλία μου εκεί, με word, σαν να ειχα οποιοδηποτε αλλο pc με λειτουργικο windows. Το 2019 και αφου βγηκε το πρωτο μου βιβλιο, αποφασισα να παρω και ενα laptop για να μπορω να γραφω οπου θελω. Αποφασισα να παρω ενα laptop με λειτουργικο windows, να ξεφυγω λιγο απο το OS, μιας και ολες οι αλλες συσκευες κινητα, tablet κλπ ανηκαν εκει. Μπηκα μεσα στο καταστημα αποφασισμενος να παρω το οτιδηποτε σε windows, εκτος απο Apple, το μονο που καταφερα ηταν να φυγω με ενα MacBook Air..;) Πλεον, γραφω μονο στο MacBook τα κειμενα μου, εννοειται παντα word και εχω το iMac για να σερφαρω και γραφω στο αγαπημενο μου φορουμ, δλδ εδω!!!  ;D ::) :D :P

Η επιλογή δική σου..;)

Y.γ. Δεν συζητάω για το πόσα θα πιάσεις σε περίπτωση μεταπώλησης. Η διαφορά ανάμεσα σε οποιοδήποτε laptop και Mac είναι χαώδης...
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Thodorisklm,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 27, 2022, 14:47:43 μμ »
Εμένα πάντως μου έχουν κάψει μητρική πλακέτα δυο λάπτοπ και μάλιστα ακριβά. Της κόρης μου αρκετά φθηνότερο, άντεξε γιατί από την πρώτη στιγμή αγόρασα μαζί και μια βάση με ένα μεγάλο ανεμιστήρα, πάνω στην οποία το έχει πάντα και το δουλεύει. Νομίζω αυξάνει την ζωή του λάπτοπ κατά πολύ.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Thodorisklm,
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 27, 2022, 14:52:25 μμ »
Ναι,αλλά αν έχεις και καλό σέρβις,θα πάρει παράταση ο υπολογιστής, στη dell ήταν σαν να μου έκαναν χάρη, μπορεί να έτυχε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούνιος 27, 2022, 14:55:38 μμ »
Είσαι αυτή την στιγμή που μιλάμε στα 450 ευρώ πάνω, από αυτά  που θες να διαθέσεις. Όμως θεωρώ με την έλευση του νέου θα πέσει αρκετά, πάνω από 1000αρικο, αλλά εκεί κοντά!!! Θεωρώ ότι τα 200 ευρώ παραπάνω τα αξίζει για αυτά που προσφέρει. Η μετάβαση είναι πολύ απλή, έχω iMac και έγραφα τα βιβλία μου εκεί, με word, σαν να ειχα οποιοδηποτε αλλο pc με λειτουργικο windows. Το 2019 και αφου βγηκε το πρωτο μου βιβλιο, αποφασισα να παρω και ενα laptop για να μπορω να γραφω οπου θελω. Αποφασισα να παρω ενα laptop με λειτουργικο windows, να ξεφυγω λιγο απο το OS, μιας και ολες οι αλλες συσκευες κινητα, tablet κλπ ανηκαν εκει. Μπηκα μεσα στο καταστημα αποφασισμενος να παρω το οτιδηποτε σε windows, εκτος απο Apple, το μονο που καταφερα ηταν να φυγω με ενα MacBook Air..;) Πλεον, γραφω μονο στο MacBook τα κειμενα μου, εννοειται παντα word και εχω το iMac για να σερφαρω και γραφω στο αγαπημενο μου φορουμ, δλδ εδω!!!  ;D ::) :D :P

Η επιλογή δική σου..;)

Y.γ. Δεν συζητάω για το πόσα θα πιάσεις σε περίπτωση μεταπώλησης. Η διαφορά ανάμεσα σε οποιοδήποτε laptop και Mac είναι χαώδης...
Μπορεί να είναι έτσι,αλλά προσωπικά θα αλλάξεις πιο συχνα,ένα εκεί στα 500 ευρώ περιπου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος criss6

• Sr. Member
  • ¯\_(シ)_/¯
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούνιος 27, 2022, 15:29:14 μμ »
M1 ή Μ2 προτείνω και εγώ. Η απόδοση του είναι απίστευτη.
Αν έχεις κάποια εξωτερικη καρτα ηχου απλα δες συμβατοτητα και συνδεσιμοτητα με usb c, thunderbolt κτλ.
Τα μακ είναι πανέυκολα στη χρήση τους, ειναι λες και είναι φτιαγμενα για "χαζούς" χρήστες.
Είναι ένα σοκ η μεταβαση, αλλά είναι εύκολη και δε θα το μετανιώσεις.
Στην περιπτωση που θες οπωσδηποτε καποιο προγραμμα που δεν βρισκεις εναλλακτική, αγοράζεις το parallels με 90€ περίπου και τρέχεις windows παράλληλα, ή ακόμα καλύτερα το έχεις dual boot με windows
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Thodorisklm,
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούνιος 27, 2022, 15:45:57 μμ »
Μπορεί να είναι έτσι,αλλά προσωπικά θα αλλάξεις πιο συχνα,ένα εκεί στα 500 ευρώ περιπου

Αυτό είναι το άλλο με τα Mac, δεν τα αλλάζεις εύκολα.. τα κρατάς για πολλά χρόνια!!! Τι θέλω να πω, το iMac που έχω είναι του 2015 και φέτος δεν θα πάρει αναβάθμιση. Μέχρι τώρα δλδ, κάθε χρόνο, οποίο λειτουργικό έβγαινε το έπαιρνε κανονικά, όποτε είχε ότι καινούργιο κυκλοφορούσε σε MacOS. Φέτος, δεν θα παρει.. αλλα δεν με ενδιαφέρει γιατί το pc με αυτά που έχει από την τελευταίο λειτουργικό (Monterey), απλά φυσάει. Με αυτό το λειτουργικό θα πάω άνετα αλλά 3 χρόνια, γιατί στα 10 σκέφτομαι να το αλλάξω. Μπήκα και είδα ενδεικτικά στο insomnia, ποσο πουλούνται τα iMac του 2012 (δεκαετίας δλδ)... είναι γύρω στα 600 ευρω ο μέσος όρος. Οπότε, πες το δικό μου το πουλησω σε 3 χρονια, ενα 500αρικο (το είχαμε πάρει αν θυμάμαι καλα, 1300 - 1400), θα εχω δλδ "χάσιμο" σε βάθος 10 χρόνων και με φουλ χρήση 800-900!!! Και ρωτώ τώρα, υπάρχει άλλη εταιρία που να το προσφέρει αυτό... ξεκάθαρα ΟΧΙ!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Member
  • **
    • Προφίλ
Αγορά λάπτοπ
« Απάντηση #28 στις: Ιούνιος 27, 2022, 15:54:24 μμ »
Η προσωπική μου εμπειρία: πριν περίπου 8 χρόνια, αφού είχε κρασάρει για 2η φορά ένα άθλιο laptop που είχα πάρει απ´ το πλαίσιο, βγήκα στην αναζήτηση για καινούργιο laptop.
Όντας fan της Apple, κατέληξα σε ένα MacBook Pro, 13-άρι. Τότε ένα πολύ καλό windows compatible laptop έκανε κανένα 800-άρι και το MacBook το πήρα 1,400€. Τεράστια διαφορά τιμής.
Από τότε το χρησιμοποιώ non-stop, έκανα μόνο μία μικρή αναβάθμιση της τάξεως των 150€ και συνεχίζει ακάθεκτος. Η κατάσταση του (οθόνη, πληκτρολόγιο κλπ.) είναι σαν να τον έχω 2-3 χρόνια.
Δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή. Αμφιβάλω για το εάν ένα άλλο laptop των (τότε) 800€ θα είχε επιβιώσει μέχρι σήμερα και αν θα παρέμενε σε τέτοια κατάσταση.
Η χρήση που του κάνω είναι αμιγώς «οικιακή». Τουτέστιν browsing στο internet, κανένα κείμενο ή κανένα excel που και που (στη σουίτα της Microsoft εννοείται) αποθήκευση και μικρή επεξεργασία φωτογραφιών. Δεν είμαι gamer, ούτε έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις σε γραφικά/ήχους  κλπ. Βέβαια η οθόνη του ήταν & παραμένει εξαιρετική…
Τέλος συγχρονίζει/συνεργάζεται άψογα με όλα τα i-phones που έχουν περάσει απ´ τα χέρια μου.
Μόνο για apple θα το άλλαζα…

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions