Η προσωπική μου εμπειρία: πριν περίπου 8 χρόνια, αφού είχε κρασάρει για 2η φορά ένα άθλιο laptop που είχα πάρει απ´ το πλαίσιο, βγήκα στην αναζήτηση για καινούργιο laptop.
Όντας fan της Apple, κατέληξα σε ένα MacBook Pro, 13-άρι. Τότε ένα πολύ καλό windows compatible laptop έκανε κανένα 800-άρι και το MacBook το πήρα 1,400€. Τεράστια διαφορά τιμής.
Από τότε το χρησιμοποιώ non-stop, έκανα μόνο μία μικρή αναβάθμιση της τάξεως των 150€ και συνεχίζει ακάθεκτος. Η κατάσταση του (οθόνη, πληκτρολόγιο κλπ.) είναι σαν να τον έχω 2-3 χρόνια.
Δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή. Αμφιβάλω για το εάν ένα άλλο laptop των (τότε) 800€ θα είχε επιβιώσει μέχρι σήμερα και αν θα παρέμενε σε τέτοια κατάσταση.
Η χρήση που του κάνω είναι αμιγώς «οικιακή». Τουτέστιν browsing στο internet, κανένα κείμενο ή κανένα excel που και που (στη σουίτα της Microsoft εννοείται) αποθήκευση και μικρή επεξεργασία φωτογραφιών. Δεν είμαι gamer, ούτε έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις σε γραφικά/ήχους κλπ. Βέβαια η οθόνη του ήταν & παραμένει εξαιρετική…
Τέλος συγχρονίζει/συνεργάζεται άψογα με όλα τα i-phones που έχουν περάσει απ´ τα χέρια μου.
Μόνο για apple θα το άλλαζα…
Sent from my iPhone using Tapatalk