....σιγά - σιγά, τα μαζεύω, για να πάω να κάνω baby-sitting στο νησί.

Μαζί με όλες τις λίστες που καταγράφω, πχ ρούχα, φάρμακα, αξεσουάρ, απαραίτητα, πλέον προβληματίζομαι και πόσα και ποιά ρολόγια να πάρω μαζί.
Συνήθως, κουβάλαγα 5-6-7, αλλά, αυτήν την φορά, λέω να είμαι επιλεκτικός, και να μην πάρω πολλά μαζί μου.
Οι κύριες ασχολίες εκεί, θα είναι εμπλοκή με την θάλασσα και το περιβάλλον της, ασχολία με το μωρό, κανένα χταπόδι, σουλάτσο σε κοσμικά μέρη, και παρατήρηση ...............καλλίγραμμων κορασίδων, ψώνια, κανένα μαγείρεμα, κλπ.
Αρα, απαιτείται ένα στεγανό αντοχής σε άμμο και αλάτι, ένα πρόχειρο για χρονομετρήσεις, ένα πιο επίσημο βραδυνό, και ένα ........για το γαμώτ@.
Σκέψεις.Εννοείται Casio Duro

και σε επίσημη έκδοση

χρονομετρο

για το γαμώτ@.

Δεν μου πάει να έχω τόσα λίγα, καμμιά άλλη πρόταση ?
Δεν θα πάρω τo δώρο 2021. Δεν θα το βουτήξω, δεν θα το γδάρω.
Δεν θα πάρω το project 1. Δεν θα το βουτήξω, δεν θα το γδάρω.
Να πάρω πχ, το SEIKO Nautilus, να έχω ένα μηχανικό για τα βράδυα, να ανταγωνίζομαι το ρολόι της συμβίας και της μικρής μαμάς ?

Αυτές, θα είναι με τα Rolex, με λευκόχρυσες στεφάνες ! Που πάω εγώ ο ...........πτωχός ?

Με το SEIKO, μέσα στα ημίφωτα και στο "πλούσιο" ύφος της περιοχής, ποιός θα καταλάβει την διαφορά ? Θα λένε,
"...ο έτσι έχει Patek, και στις κυρίες ένα απλό Rolex ! "

Μικρή μαμα

Μαμά της μαμας
Απαντήσεις δεκτές μέχρι Κυριακή βράδυ, μια και Δευτέρα πρωϊ, ασφαλίζονται τα υπόλοιπα σε βαθιά σκοτεινή θέση