Πάντα υπάρχει κάποιος έξυπνος! Καλός ήρθες λοιπόν. Προφανώς δεν ξέρω πιο μοντέλο είναι γιαυτό ρωτάω κιόλας..Αν κάνει κάποιος αναζήτηση στο Google "ZENITH GOLD WATCH" βρίσκει διαφορά ρολόγια κανένα ίδιο μεταξύ του,γιαυτό ρωτάω ώστε να μάθω πιο ακριβώς μοντέλο είναι.
Πάντα υπάρχει κάποιος έξυπνος, που ταυτόχρονα είναι και θρασύς. Που θα τον δείς αν πας στον καθρέπτη.
Ο
@jiorg , έχει ισως την μεγαλύτερη εμπειρία και γνώση της αγοράς, και μπήκε στον κόπο να σε ενημέρώσει, ίσως λίγο δηκτικά, μια και παρουσιάζεσαι με άποψη
Καλησπέρα φίλε μου! Έχω δει 3 και 6 και 10 χιλιάρικα στο eBay "zenith gold watch". Το θέμα είναι πως βλέπεις πιο μοντέλο είναι!
Έχει κάνει το service του γυάλισμα και κάτι εσωτερικά.
Αλλά, δεν συνυπολόγισες ότι κάποια μοντέλα είναι απλώς επίσχρυσα, και έστω και αν είναι χρυσό, 9 -12-14-18 Κ, υπολογίζεις
H zenith εβγαζε και επιχρυσα ρολογια.
Αν ισχυει το παραπανω τοτε οι τιμη ειναι 150 - 200 ευρω.
Αν ειναι απο ατοφιο χρυσο η κασα το γραφει εσωτερικα στο καπακι με hallmarks.
Tοτε σου το αγοραζουν τιμη γραμμαριου (αναλογως καρατιων) επι το καθαρο βαρος σε χρυσο και τιποτα παραπανω.
αν είναι σπάνιο μοντέλο, ειδικής παραγωγής, κλπ, αλλά ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση, ή ενδιαφέρει κάποιον συλλέκτη, τότε ίσως δείς παραπάνω.
Αλλά, υπολόγισε ότι ΔΕΝ είσαι κατάστημα, οπότε, πάλι θα είσαι από την αδύναμη πλευρά των διαπραγματεύσεων.
Και για να κλέισω. Ηρθες ζητώντας πληροφορίες. Μια ευγενική προσέγγιση, θα ήταν ενδεδειγμένη.
Η γνώμη, απαιτεί γνώση. Που εμείς, και ειδικά ο
@jiorg την έχει. Σεβάσου το.
Σε ευχαριστούμε.