Βάζω & 1 ακόμα στο πλάνο, είναι συνδιασμός αυτών των 2:
Μιλάω για το Orient Defender που είχα, αλλά σε μπεζ.
Οικονομικό, όμορφο (για τα γούστα μου), πολύ ευανάγνωστο, αλλά οριακά μεγάλο (το μόνο στο club) & με mineral.
Δυστυχώς όμως (όπως ανέφερα), το Defender το ξαναείχα & για να το έδωσα, κάποιος λόγος (σωστός ή λάθος) υπήρχε.
Το Defender & ο πιλότος της Seiko, είναι οι πρώτες μου προτιμήσεις, όσον αφορά την εμφάνιση.
& τα 2 τα σκεφτόμουν από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν.
Όμως έχουν το κακό ότι είναι tool watches, αλλά χωρίς ζαφείρι.
Δλδ φόρεσε τα σε όσες δραστηριότητες θέλεις, αλλά αν γεμίσει σημάδια το κρύσταλλο, τι να κάνουμε, έπαιξες & έχασες.
Επίσης τα θεωρώ τα πιο δύσκολα στη μεταπώληση.
Πρέπει να αρχίσω να το σκέφτομαι & αυτό, πολύ σοβαρά πλέον.
Πάμε στους 2
όμορφους της υπόθεσης, το Kamasu & το dress-kx.
Το Kamasu σαν dress/diver που θεωρώ ότι είναι, παίρνει αποστάσεις από τα άλλα 2 καταδυτικά που έχω.
Έχει & ζαφείρι & βιδωτή κορώνα, είναι πιο
όλα σε ένα.
Είναι η πιο safe επιλογή & θα το είχα ήδη πάρει, αν δεν μου έβγαζε κάτι σε ουδέτερο & χωρίς χαρακτήρα.
Δεν ξέρω πώς να το αναλύσω περισσότερο, θα πω μόνο ότι σε σύγκριση με το Fugu, που μοιράζονται το ίδιο μέγεθος & παρόμοια εικόνα, δεν το πλησιάζει σε εμφάνιση ούτε κατά προσέγγιση.
Από όλα τα υποψήφια λοιπόν, είμαι πιο κοντά στο dress-kx, αλλά με χαλαρή διάθεση.
Είναι (κατά τη γνώμη μου) πιο eye-catching από τα υπόλοιπα.
Δυστυχώς & αυτό με mineral.
Σε αυτό το κομμάτι το σώζει ότι είναι περισσότερο dress από τα υπόλοιπα.
& αφήνω στο τέλος το ρολόι που δεν ανέφερα καθόλου.
Οποίο & αν επιλέξω, στο τέλος θα κονταροχτυπηθεί με το Addies.
Προσωπικά το θεωρώ το απόλυτο beater αυτόματο.
& το να μπορεί να φορεθεί σχεδόν παντού, είναι το α & το ω για μένα.
Το ρολόι όμως είναι homage, ουσιαστικά unbranded & το ξαναείχα (όπως το Defender).
Τα 2 Seiko & το Kamasu, έρχονται στα €230-240 από Ιαπωνία, το Defender έχει €130 από τον Ισπανό, & το Addies στα €90 (λογικά στις 11/11 μπορεί & να πέσει αρκετά χαμηλότερα).