Αποστολέας Θέμα: Προτάσεις για έως 7000Є καινούριο-όχι dress-  (Αναγνώστηκε 1772 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GeorgelightaS

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: Προτάσεις για έως 7000Є καινούριο-όχι dress-
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 05, 2022, 11:30:59 πμ »
Καλημέρα και σας ευχαριστώ όλους για τις μέχρι τώρα απαντήσεις !Πολύ ενδιαφέρουσες!
Να αναφέρω ότι,για λόγους ψυχικής ηρεμίας,θα προτιμούσα να πάρω το όποιο ρολόι σε φυσικό κατάστημα,κατά προτίμηση Αθήνα.
Δεν είναι ότι με χαλάει το Chrono24,ίσα ίσα,απλά για τέτοιο ποσό,νομίζω ότι θα ήταν πιο safe να πάω απευθείας σε κάποιο φυσικό κατάστημα σε AD,ώστε και να δοκιμάσω το ρολόι από κοντά για να έχω μια καλύτερη άποψη και για λόγους πιθανής έκπτωσης :P αλλά και για την after sales εξυπηρέτηση.Ίσως σπάσω σε δυο τρόπους και την αποπληρωμή(μετρητά και έμβασμα) όπου στο Chrono 24 δεν γίνεται.
Πιστεύετε ότι σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα θα μπορούσα να προσεγγίσω το μπάτζετ με κάποια παζάρια εάν ψαχτώ για τις προτάσεις σας; (JLC Polaris,Speedmaster 57,Speedmaster Professional Moonwatch 3861 Saphire Sandwich ή Hesalite,Cartier Santos,Zenith El Primero,το Seamaster δεν το αναφέρω γιατί είναι μέσα στα πλαίσια τιμής.)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 05, 2022, 11:37:51 πμ »
Για το JLC Polaris εκεί που έφτασε λίγο δύσκολο νομίζω αλλά δεν χάνεις κάτι να περάσεις από τους AD και να διαπραγματευτείς μαζί τους.. ;)

Υ.Γ. το ίδιο εικάζω και για το Speedmaster '57.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
GeorgelightaS,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος rpdrummer

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 05, 2022, 11:39:38 πμ »
Το chrono24 στο έβαλαν ως σημείο αναφοράς για να δεις τα ρολόγια. Να πας σε όσες μπουτίκ υπάρχουν που έχουν στοκ για να δοκιμάσεις.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Dante80,GeorgelightaS,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 05, 2022, 11:48:47 πμ »
Zenith El Primero 38 θα πρότεινα (νομίζω πως είναι κουτί και για τον καρπό σου), καλές αγορές σε κάθε περίπτωση!

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
GeorgelightaS,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος thanasisn

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 05, 2022, 12:12:21 μμ »
Θα ήταν χρήσιμο να ξέραμε αν θα είναι το πρώτο ρολόι ή υπάρχουν κ άλλα στη συλλογή του φίλου μας.... :)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
GeorgelightaS,
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 05, 2022, 12:25:42 μμ »
Θα ήταν χρήσιμο να ξέραμε αν θα είναι το πρώτο ρολόι ή υπάρχουν κ άλλα στη συλλογή του φίλου μας.... :)
Καλησπέρα!
Έχω στην κατοχή μου κάποια παλιά Swatch και Casio ,2 dress (Hamilton και Longines) και ένα Hydroconquest quartz 41.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,oikonikos,
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 05, 2022, 12:45:52 μμ »
Να θεωρήσουμε λοιπόν πως είμαστε καλυμμένοι από dress και από diver?ή οχι?μήπως ένας χρονογράφος είναι κάτι που λείπει ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 05, 2022, 13:04:00 μμ »
Να θεωρήσουμε λοιπόν πως είμαστε καλυμμένοι από dress και από diver?ή οχι?μήπως ένας χρονογράφος είναι κάτι που λείπει ?
Aπο dress σίγουρα ναι,έτσι κι αλλιώς σπάνια τα χρησιμοποιώ.Θα έλεγα ότι ψάχνω κυρίως ένα all around κομμάτι,σίγουρα σε αυτό ταιριάζει είτε ένας χρονογράφος(Speedmaster,El Primero),είτε κάτι τύπου Seamaster/Polaris/Grand Seiko.Από diver μόνο δύο μου αρέσουν αλλά χλωμό,πολύ χλωμό (Rolex Sub και GO SeaQ 39,5 )
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 05, 2022, 13:22:21 μμ »
.Από diver μόνο δύο μου αρέσουν αλλά χλωμό,πολύ χλωμό (Rolex Sub (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) και GO SeaQ 39,5 )

Βγάζουμε λοιπόν εκτός τα diver, ακόμα και τα seamaster...

https://www.glashuette-original.com/en/watches/spezialist/seaq-1-39-11-06-80-70/
Πολυ ιδιαίτερη επιλογη ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • Sr. Member
  • BILLY
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 05, 2022, 13:48:25 μμ »
αν θες κάτι για όλες τις ώρες τότε το seamaster είναι ιδανική λύση,αν πάλι θες ντε κ καλά χρονογράφο έχει κ μοντέλο seamaster chrono.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 05, 2022, 14:32:39 μμ »
Από diver μόνο δύο μου αρέσουν αλλά χλωμό,πολύ χλωμό (Rolex Sub (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) και GO SeaQ 39,5 )

Εσύ είσαι δικός μου άνθρωπος  :) :) :)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
GeorgelightaS,
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 05, 2022, 15:22:38 μμ »
Σκέφτομαι να κάνω ένα μικρό δημοψήφισμα ανάμεσα στις μέχρι τώρα επιλογές που έχω σταχυολογήσει,θα είναι μπερδεμένες οι επιλογές ανάμεσα σε διάφορα είδη αλλά ένα μικρό μπούσουλα θα τον αποκτήσω από τις εμπειρίες σας.Μπορείτε φυσικά να συνεχίσετε να προτείνετε επιπλέον επιλογές, ό,τι σας έρθει υπόψιν,θα χαρώ να δω κι άλλες ιδέες.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 05, 2022, 18:31:36 μμ »
Σκέφτομαι να κάνω ένα μικρό δημοψήφισμα ανάμεσα στις μέχρι τώρα επιλογές που έχω σταχυολογήσει,θα είναι μπερδεμένες οι επιλογές ανάμεσα σε διάφορα είδη αλλά ένα μικρό μπούσουλα θα τον αποκτήσω από τις εμπειρίες σας.Μπορείτε φυσικά να συνεχίσετε να προτείνετε επιπλέον επιλογές, ό,τι σας έρθει υπόψιν,θα χαρώ να δω κι άλλες ιδέες.

Με 7000€ μπορεις να παρεις 2 ή 3 ρολογαρες οποτε γιατι να παρεις 1;

1) Longines Zulu time. Πανεμορφο, δειχνει πολυ πιο ακριβο απο οτι ειναι, παιζει εκπτωση, ισως περιμενεις λιγο αν θελησεις το πρασινο, εχει μηχαναρα και ειναι GMT.

2) Rado true square open heart. Το ειδα απο κοντα και με εντυπωσίασε πολυ, δεν ξερω απο εκπτωσεις τι παιζουν και ουτε ξερω πολλα για τη μηχανη του. Ειναι πανεμορφο παντως.

3) Baume et Mercier Riviera. Πολυ ποιοτικό ρολοι, πανεμορφο, δεν ξερω τι γινεται με εκπτωσεις, καλη μηχανη και γενικα value for money.

Αυτα ειναι που εχω ξεχωρίσει εγω. Υπαρχουν πολλα καλα ρολογια μεταξυ 3000-6000€ αν ψαξεις λιγο. Αν θελεις ενα και μοναδικο τοτε η Ω δεν εχει αντιπαλο σε αυτη την τιμη.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
GeorgelightaS,
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Νοέμβριος 05, 2022, 18:54:32 μμ »
Με 7000€ μπορεις να παρεις 2 ή 3 ρολογαρες οποτε γιατι να παρεις 1;

1) Longines Zulu time. Πανεμορφο, δειχνει πολυ πιο ακριβο απο οτι ειναι, παιζει εκπτωση, ισως περιμενεις λιγο αν θελησεις το πρασινο, εχει μηχαναρα και ειναι GMT.

2) Rado true square open heart. Το ειδα απο κοντα και με εντυπωσίασε πολυ, δεν ξερω απο εκπτωσεις τι παιζουν και ουτε ξερω πολλα για τη μηχανη του. Ειναι πανεμορφο παντως.

3) Baume et Mercier Riviera. Πολυ ποιοτικό ρολοι, πανεμορφο, δεν ξερω τι γινεται με εκπτωσεις, καλη μηχανη και γενικα value for money.

Αυτα ειναι που εχω ξεχωρίσει εγω. Υπαρχουν πολλα καλα ρολογια μεταξυ 3000-6000€ αν ψαξεις λιγο. Αν θελεις ενα και μοναδικο τοτε η Ω δεν εχει αντιπαλο σε αυτη την τιμη.

Για ένα και μοναδικό προσανατολίζομαι αλλά σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις! Το Zulu Time πολύ καλή περίπτωση και το θεωρώ και αρκετά vfm έτσι όπως έχουν πάει οι τιμές στην αγορά,το Riviera δεν το έχω τσεκάρει ακόμα αλλά φαίνεται όντως όμορφο,έχει επέλθει βέβαια μια κόπωση με το Genta style trend αλλά το όμορφο παραμένει όμορφο.3) Το Rado με μια πρώτη ματιά μοιάζει σαν ένα υβρίδιο Santos Skeleton και Glashutte Original Seventies.Όχι ότι αυτό είναι κακό,απλά το σχέδιο του είναι λίγο μπερδεμένο.Βέβαια όπως προείπες, άμα το δει κάποιος από κοντά μπορεί να φαίνεται
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοέμβριος 05, 2022, 19:05:36 μμ »
Παρακαλω φιλε! Τι ρολογαρα το Glashütte Seventies, το λιγουρεύομαι καιρο αλλα ειναι ακριβούτσικο. Κοιτα Ω απο Chrono24 τοτε γιατι θα βρεις καλυτερες τιμες απο τους ad εδω πρωτα κανε μια βολτα στο κεντρο της Αθήνας να μιλησεις μαζι τους. Και Cartier ρολογαρες αλλα στις μηχανες ειναι μπροστα αρκετα η Ω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions