Λυπηρό. Γιατί την επόμενη φορά, δεν θα επανέλθουν.Και θα τους στηρίξουμε εμείς στο επόμενο βήμα.
Εκείνο το διάστημα που έγιναν αυτά είχα ξεκόψει λίγο από όλα και ποτέ δεν κατάλαβα τι έγινε. Ακόμα και σήμερα δεν ξέρω τι έχει γίνει ούτε μεταξύ ποιων, γιατί όταν μπήκα να το ψάξω δεν βρήκα και πολλά να διαβάσω. Απλά κατάλαβα ότι κάτι χοντρό έχει γίνει και τα παιδιά αποχώρησαν.
Συγνώμη Γιώργο που απομόνωσα αυτά από το ποστ σου αλλά επειδή σε εκτιμάω πολύ και το ξέρεις, πιστεύω ότι όταν πρέπει να στηρίξεις κάποιον το κάνεις σαν να μην υπάρχει άλλη φορά. Το κάνεις στον χρόνο που πρέπει.
Και υπό αυτή την έννοια νομίζω τα παιδιά δεν ένιωσαν την στήριξη που θα έπρεπε (αν έπρεπε) από τα μέλη του φόρουμ. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο καταλαβαίνω εγώ από αυτά που έχω δει γιατί όπως προείπα δεν έχω καταλάβει τι έγινε ούτε διάβασα κάτι σχετικό. Αν σφάλλω συγνώμη αλλά δεν έχω αντιληφθεί κάτι άλλο. Πολύ ευχαρίστως να μου το επισημάνετε.
Τώρα για την συνεισφορά τους στο φόρουμ νομίζω ότι είναι αστείο και να την επισημάνουμε. Για πολλούς όπως και για εμένα, τα παιδιά αυτά, μεταξύ άλλων βέβαια παρόντων και μη, για να μην είμαστε μηδενιστές ούτε άδικοι, είναι ο λόγος που το φόρουμ έγινε αυτό που έγινε.
Τα φόρουμ δεν είναι αποστειρωμενη γνώση. Αν θες κάτι τέτοιο αγόρασε βιβλία και παρακολούθησε τεχνικα άρθρα έξω από εδώ.
Τα φόρουμ είναι η παρέα ανθρώπων με μια κοινή αγάπη ή ενδιαφέρον.
Και για αυτό με στεναχωρεί αυτό που είπε ο Αλέξανδρος ότι δεν θα ξαναβρεθεί σε συναντήσεις του φόρουμ αν και δεν μπορώ να πω ότι δεν τον καταλαβαίνω.
Υ/Γ
@Ευρυάναξ αλήτη μου πότε θα φάμε πάλι τίποτα?