Αποστολέας Θέμα: αγορα diver εως 400-500Ε  (Αναγνώστηκε 1661 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • Sr. Member
  • BILLY
    • Προφίλ
Απ: αγορα diver εως 400-500Ε
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 28, 2022, 22:24:41 μμ »
δεν το έγραψα ειρωνικά πάντως.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pumba

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 29, 2022, 11:49:51 πμ »
ευχαριστω πολυ για την αποψη σου. τι ειναι homage? συγνωμη αλλα δεν ξερω απο ρολογια και πολλα. τωρα προσπαθω να μαθω, για αυτο στα ματια μου φαινονται ολα μιας κατηγοριας

Homage ειναι υποτιθεται φορος τιμης σε οτιδηποτε. Στα ρολογια, αυτο σημαινει συνηθως μια κοντινη αντιγραφη του πρωτοτυπου. Στις περιπτωσεις των σεικο, ολα τα homage ειναι παρα πολυ ανωτερα σε ποιοτητα και πολυ πολυ καλυτερα σε τιμη (βασικα, εχουν την τιμη που πρεπει να εχουν). Δεν υπαρχει τιποτα κακο η ασχημο με αυτα τα ρολογια περα απο την εξαιρετικα σπανια περιπτωση καποιος να προσπαθησει να τα πουλησει για οριτζιναλ, με τιμη οριτζιναλ, που σε αυτη την περιπτωση μιλαμε απλα για απατη.

Πολυς κοσμος βγαζει κομπλεξ προς τα χομαζ, γιατι οπως και να το κανεις, αν εχεις πληρωσει ενα υπερτιμημενο ρολοι , θες εν μερει να εχεις και λιγο το φλεξ να πεις οτι τα εσκασες, οποτε αυτα λιγο τους χαλανε τη συνταγη. Το αληθινο προβλημα ειναι πως τα ψυχολογικα στην σημερινη κοινωνια δεν αντιμετωπιζονται ακομα οπως πρεπει.

Δες εδω ενα παραδειγμα
https://www.heimdallrr.com/collections/hot-sale/products/heimdallr-skx007-jubi-mechanical-watch?variant=37885504782524
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος thanas

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 29, 2022, 12:00:20 μμ »
δεν το έγραψα ειρωνικά πάντως.
εκανα μια αναζητηση σε αυτα που εχω γραψει, εχεισ δικιο, εχω γραψει ταχογραφος...... χωρις κλεφτη ομως ε  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος thanas

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 29, 2022, 13:21:46 μμ »
επειδή αρκετά άτομα μου έχουν πει πως έχω βάλει μια μεγάλη λίστα με επιλογές που για εσάς που γνωρίζετε είναι αλλόκοτη..... θα θελα να αναφέρω πως τα πιστεύω, τα θέλω, η φιλοσοφία, η στάση ζωής κλπ πολλές φορές (αν όχι πάντα) πηγάζουν απο γεγονότα, απο εμπειρίες που πολλές φορές παγιώνουν καταστάσεις, την φιλοσοφία κ όλα όσα προ είπα, ιδίως σε θέματα που μπορεί να μην είσαι γνώστης.
εγώ λοιπόν που δεν ξέρω πολλα απο ρολογια, βλεπω πως εχω ενα citizen που το φοραω σχεδον καθε μερα και δεν μου εχει ζητησει κατι και το ειχα παρει 200-300Ε και το εχω ευχαριστηθει οπως τα g shock και απο την αλλη εχω ενα tissot t sport chronogr που καθε 2-3 χρονια το πηγαινα για μπαταρια το ειχα αγορασει 600Ε και μια φορα που ετυχε και το πηγα για αλλαγη μπαταριας σε μη εξουσιοδοτημενο χαλασε και η αντιπροσωπεια μου ειπε πως θελουν άλλαγμα σχεδον ολα.
Οποτε αυτη η πχ η εμπειρια μου με εκανε να βαλω στην λιστα ρολογια των 200Ε αλλα και ρολογια των 800Ε. Γιατι εγω που δεν ξερω σκεφτηκα πως μπορει να πειτε πως ενα ρολοι που εχει 250Ε μπορει να μην εχει δυνατοτητες οπως ενα που εχει 500-600Ε αλλα ειναι πολυ καλο και σκυλι και να το παρω.
Γιατι στο κατω κατω της γραφης ολα τα ρολογια την ωρα δειχνουν.... και εγω στην ουσια θελω ενα ρολοι που να μου αρεσει εμφανισιακος, να καθεται καλα στο χερι και οσο ειναι δυνατον να ειναι απροβληματιστο για να το χαιρομαι (και πιστευω πως οι πιο πολλοι ανεξαρτητως κοστους αυτο επιθυμουν).
Συγνωμη για το σεντονι και συγνωμη αν σας μπερδεψα με την μεγαλη μου λιστα......
κρατηστε εσεις οποια θελετε απο αυτα και συγκρινετε τα για να βγουν 2-3 μεταξυ των οποιων θα επιλεξω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 29, 2022, 13:26:22 μμ »
εγώ λοιπόν που δεν ξέρω πολλα απο ρολογια, βλεπω πως εχω ενα citizen που το φοραω σχεδον καθε μερα και δεν μου εχει ζητησει κατι και το ειχα παρει 200-300Ε και το εχω ευχαριστηθει οπως τα g shock

Την καλύτερη έχεις κάνει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • Sr. Member
  • BILLY
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 29, 2022, 14:34:14 μμ »
συμφωνώ με το προηγούμενο ποστ που γράφει ότι θα σου πει ο καθένας οποίο ρολοι θεωρεί αυτός καλύτερο.
εγώ απλά θα πω:1.οχι skx είναι παρωχημένο μοντέλο,υπερκοστολογημενο μιλάμε για 3 φορές πανω από την αρχική τιμή του γιατί έχει καταργηθεί,σε αυτα τα λεφτά υπάρχουν πολύ καλύτερες προτάσεις κ από την ίδια εταιρία αλλά κ από άλλες εταιρίες.
2.οχι 5kx περίεργες αναλογίες  κ στο χερι σου ειδικά που είναι κ μεγάλο δεν...συν ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
με το tissot ξεφεύγουμε σε χρήματα κ πάμε στην κατηγορία του 1000κου που είναι πολύ περίεργη κατηγορία.
εγώ θα πρότεινα για το χερι σου ή την χελώνα η το σαμουράι κ τα 2 ρολογαρες με ιστορία κ rock solid μηχανές.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
thanas,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος thanas

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 29, 2022, 19:15:36 μμ »
οκ ευχαριστω πολυ ολους σας για την βοηθεια, ειναισημαντικη για οσους δεν γνωριζουν ακομα πολλα απο ρολογια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions