0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποτε είχα αγοράσει θήκες,στο τέλος κατάλαβα ότι το καλύτερο μέρος να έχεις το ρολόι σου, είναι το κουτί του
κουρδιστήρι με 80 ευρώ το πιο πιθανό να κάνει ζημιά...ούτως ή άλλως άμα δεν έχεις κάνα annual calendar κτλ δεν βλέπω τον λόγο για κουρδιστήρι...
Γιατί να κάνει ζημιά το κουρδιστήρι??? Το Ω όταν δεν είναι στο καρπό μου είναι πάνω στο κουρδιστηρι, 5 συναπτά έτη, δεν έχει πάθει το παραμικρό... άσε που κρατά και γ@μω τις χρονομετρίες!!!
1.δουλευει συνεχώς το ρολόι,συνεπώς χρειάζεται σέρβις πιο γρήγορα,βέβαια είναι καλύτερο να δουλεύει συνέχεια πάρα μια φορά στα 2 χρόνια,προσωπικά αν δεν φοράω κάτι κάθε μήνα το κουρδίζω να δουλέψει λίγο.2.The inner mechanism of watch winders uses an electric motor and a magnet. When these two components operate together, they can create a small magnetic field. Although magnetization could happen, quality watch winders come with a protective anti-magnetic shield to prevent it.
Τι να σου πω.. εγώ το δουλεύω με μπαταρίες και όχι με το ηλεκτρικό ρεύμα, όποτε δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής προβλήματα μαγνητισμού. Επίσης, πέρυσι που έκλεισε τα 5 χρόνια το πήγα στην Ω, με ρώτησαν πως πάει από χρονομετρία.. τους είπα ότι δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα και μου είπαν να τους το πάω όταν αρχίζει να χάνει, μέχρι τότε δεν έχω κάποιο πρόβλημα.