Αποστολέας Θέμα: Καλώς σας βρήκα:  (Αναγνώστηκε 5102 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
Απ: Καλώς σας βρήκα:
« Απάντηση #45 στις: Δεκέμβριος 23, 2022, 18:19:01 μμ »
Κ γω ασπάζομαι αυτήν την άποψη αλλά πιστεύω ότι όπως κ γω έτσι κ οι περισσότεροι δεν την τηρούμε 100%
αλλιώς θα είχαμε πλυντήρια ,στεγνωτήρια,κουζίνες κτλ από miele πχ κ όχι lg κ samsung.
το ίδιο ισχύει κ για τηλεοράσεις κ κλιματιστικά κ πολλά άλλα ήδη.

Ατυχής η σύγκριση, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα Κορεατικά μεγαθήρια (Samsung ,LG).... (Αν αναλογιστούμε πως οι συγκεκριμένες είναι κολοσσοί που φτιάχνουν τα πάντα και τα τμήματα R&D τους δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα αντίστοιχα "δυτικών" εταιρειών).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • Sr. Member
  • BILLY
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δεκέμβριος 23, 2022, 19:12:23 μμ »
Ατυχής η σύγκριση, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα Κορεατικά μεγαθήρια (Samsung ,LG).... (Αν αναλογιστούμε πως οι συγκεκριμένες είναι κολοσσοί που φτιάχνουν τα πάντα και τα τμήματα R&D τους δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα αντίστοιχα "δυτικών" εταιρειών).
αλλού θέλω να καταλήξω,αλλά αν θες άλλο παράδειγμα κάποιος χρησιμοποιεί generic ξυράφια κ μηχανές κ άλλος φαλτσετα κ μηχανή Wahl.
άλλος έχει ήχοσύστημα χ μαρκα κ άλλος παίζει με ενισχυτή λαμπατο
αυτό που θέλω να πω ειναι:δεν έχουν όλοι το ίδιο ενδιαφέρον για όλα τα πράγματα.
στα πράγματα που τους ενδιαφέρει κ αγαπούν θα χρησιμοποιήσουν κάτι πολύ καλο η ακόμα κ κάτι που τους καλυπτει μεν μια ανάγκη αλλά κ  κάτι παραπάνω ...
Κ στα υπόλοιπα που δεν τους ενδιαφέρει δεν δίνουν τόσο μεγάλη σημασία,ένας θέλει ένα ρολόι απλά να βλέπει την ωρα τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο κ κάποιος άλλος για τον ίδιο λόγο αλλά κ κάτι παραπάνω...
εγώ 2 ξέρω με πλυντήριο miele δεν έχουν αγοράσει άλλο ακόμα κ το είχαν από τότε που παντρεύτηκαν...
Ο ένας έχει κ εγγόνια...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δεκέμβριος 23, 2022, 19:32:32 μμ »
..............
εγώ 2 ξέρω με πλυντήριο miele δεν έχουν αγοράσει άλλο ακόμα κ το είχαν από τότε που παντρεύτηκαν...
Ο ένας έχει κ εγγόνια...

Εξαρτάται από την χρήση. Και οικονομοτεχνικά, άλλο ένα 30 ετών, και άλλο ενα 5 ετών. Από άποψη απόδοσης - κατανάλωσης ΔΕΗ - ΕΥΔΑΠ κλπ.

Και άμα το μιέλε κάνει 1000, και αποκτάς 3 σε αυτήν την τιμή, συμφέρει να ανανεώνεις. Να πω για προγράμματα ? Για ρυθμίσεις ? Για χρονοδιακόπτες ?

Εμείς, έχουμε ένα, που δουλεύει 3 φορές την ημέρα, και όταν χρειάστηκε αλλαγή το λάστιχο της πόρτας, ( 20 λεπτά εργασία σε ένα ΠΙΤΣΟΣ ), έλυσα υποχρεωτικά το μισό, λόγω ΚΑΚΟΥ σχεδιασμού. Υπάρχει σχετικό νήμα. ;)

Σύνοψις. Οικονομοτεχνικά, υπολογίζεις το ολικό κόστος χρήσης, αγορά+λειτουργικό κόστος+συντήρηση / ανταλλακτικά. Και τα πιο μοντέρνα, είναι τσιγγούνικα στο νερό και το ρεύμα, που με μία χρήση σαν την δικιά μας, σου αγοράζει άλλο ένα στην 5-ετία.

Ο modular σχεδιασμός, είναι το βασικότερο, η ποιότητα του κάδου αδιαπραγμάτευτη, η δε ηλεκτρομηχανική ρύθμιση / 'ελεγχος, χωρίς πολλά-πολλά ηλεκτρονικά, προϋπόθεση.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δεκέμβριος 23, 2022, 19:33:18 μμ »
υπάρχουν και fashion brands που,βγάζουν ρολογαρες.
Ενα παράδειγμα που μου,έρχεται αυτομάτως στο μυαλό και τάραξε αρκετά τα νερά από την LV το Tambour.
Οπου παρεμπιπτόντως ,επικεφαλής του τμήματος ρολογιών είναι πρώην μαθητευομενος του θρύλου Genta και,εκ των κορυφαίων master horologer  του πλανήτη.
Ζητω συγγνώμη  δεν θυμάμαι το όνομα του.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τιμή ? Για λέγε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Alexandros00

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Δεκέμβριος 23, 2022, 19:34:54 μμ »
Τιμή ? Για λέγε
Αναλογα την έκδοση, γύρω στα 4000 ευρώ.

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Δεκέμβριος 23, 2022, 19:52:27 μμ »
Κ γω ασπάζομαι αυτήν την άποψη αλλά πιστεύω ότι όπως κ γω έτσι κ οι περισσότεροι δεν την τηρούμε 100%
αλλιώς θα είχαμε πλυντήρια ,στεγνωτήρια,κουζίνες κτλ από miele πχ κ όχι lg κ samsung.
το ίδιο ισχύει κ για τηλεοράσεις κ κλιματιστικά κ πολλά άλλα ήδη.

...αυτοί οι "μεγάλοι", προμηθεύονται από τους .........μικρούς lg κ samsung.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δεκέμβριος 23, 2022, 19:54:10 μμ »
Η miele? ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δεκέμβριος 23, 2022, 19:58:28 μμ »
Samsung,LG μικροί?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δεκέμβριος 23, 2022, 23:31:04 μμ »
Εντωμεταξύ η κοπέλα για ρολόι ζήτησε άποψη και στο τέλος θα κατευθυνθεί σε …πλυντήρια, στεγνωτήρια κτλ

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
2
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Ευρυάναξ,pugman,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δεκέμβριος 23, 2022, 23:34:07 μμ »
 :D
Καλό
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δεκέμβριος 23, 2022, 23:58:12 μμ »
Εντωμεταξύ η κοπέλα για ρολόι ζήτησε άποψη και στο τέλος θα κατευθυνθεί σε …πλυντήρια, στεγνωτήρια κτλ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ακου να μαθαίνεις, επειδή είσαι μικρός και .........άπειρος.  ;D

Η κοπέλα, θέλει να πάρει ένα δώρο για τον ............κοπέλο.  ;)

Με τις δικές μας συμβουλές, θα του πάρει το καλύτερο δυνατό, και ο κοπέλος θα το εκτιμήσει.......δεόντως. Θα πεί
-Τι κορίτσι διαμάντι είναι αυτό ! Με το μικρότερο δυνατό κόστος πήρε ότι καλύτερο μπορούσε, δηλαδή vfm.
Εννοείται ότι θα εκτιμήσει την κίνηση, την αξία, το αποτέλεσμα, και είναι φυσιολογικό, να δώσει λιιιιγη παραπάνω προσοχή, τόσο ενδιαφέρον του έδειξε. Και το δώρο είναι συμβολικό, του δείχνει την βαρύτητα του χρόνου, την οργάνωσή του, τον έλεγχο, τον προγραμματισμό του αύριο, του μεθαύριο, κοκ.

Από εκεί και πέρα, με ένα τέτοιο δώρο και την υποδομή που αυτό κρύβει, είναι απολύτως φυσικό ο κοπέλος να νοιώσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη στις επιλογές και στην διαχείρισή της. Τι καλύτερο να βρεί ?

Οπότε, είναι θέμα χρόνου να προχωρήσει το θέμα, και τα ψυγεία και οι κουζίνες να είναι το επόμενο ........θέμα αγορών !  ;D

Αλλά εμείς, τσακάλια, το είδαμε, και το φροντίσαμε.

Το διοικείν εστί προβλέπειν

Η ανωτέρω αφήγηση είναι προϊόν φαντασίας. Πάσα ομοιότης με υπαρκτά πρόσωπα ή γεγονότα, είναι απλή.........σύμπτωση.   ::)

@MariaMich , όπως βλέπεις, το διασκεδάζουμε, αλλά σε συμβουλεύουμε κιόλας.
friendly
1
funny
2
like
0
wow
0
Members reacted friendly:
pugman,
Members reacted funny:
PK73,pugman,
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δεκέμβριος 24, 2022, 00:19:31 πμ »
Μαρία, μην πάρεις στον καλό σου κάποιο fashion ρολόι. Πάρε ένα ρολόι κατασκευασμένο από εταιρεία που φτιάχνει ρολόγια και όχι ρούχα ή παπούτσια. Εννοείται πως ότι κι αν του πάρεις θα το φορέσει αλλά εάν κάποτε ασχοληθεί έστω και λίγο με τα ρολόγια, θα σταματήσει να το φοράει.
Η καλή μου, τα πολύ παλιά χρόνια, μου έκανε δώρο ένα quartz Ellesse, δώρο αρραβώνα. Δεν ήξερε αλλά δεν ρώτησε κιόλας όπως πολύ καλά κάνεις εσύ. Παρότι μου πήρε τέτοιο ρολόι, εγώ την παντρεύτηκα, ως μεγαλόψυχος και αντισνομπ τύπος. Λάθος μου, γιατί μετά μου πήρε κι ένα quartz Gucci. Αυτή η κατάσταση δεν γινόταν να συνεχιστεί και της ζήτησα να μου ξαναπάρει ρολόι μόνο όταν θα μπορεί να πληρώσει ένα Rolex. Δεν μου ξαναπήρε ρολόι.
Εννοείται πως δεν τα φοράω τα ρολόγια που μου έκανε δώρο πάρα μόνο σε κάποιες επετείους, για το καλό.

Έχεις απευθυνθεί στους κατάλληλους ανθρώπους για συμβουλές περί ρολογιών…κι ένα Tissot ας πούμε, θα το φοράει ο καλός σου είτε ασχοληθεί ποτέ με τα ρολόγια, είτε όχι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δεκέμβριος 24, 2022, 02:04:04 πμ »
Ο ορθός ο δρόμος είναι η κοπέλα να αγοράσει ρολόι από εταιρεία που κατασκευάζει αποκλειστικά ρολόγια και με μακριά διαδρομή στον χώρο. Πάντως δεν είναι όλες οι fashion εταιρείες το ίδιο και δεν μπαίνουν όλες στο ίδιο τσουβάλι. Κάποιες έχουν ποιοτικά ρολόγια. Η προσωπική μου εμπειρία από fashion, είναι από ένα GUCCI γυναικείο που δώρισα το 1997. Δεν έχει υποστεί την παραμικρή βλάβη η ETA μηχανή του και ούτε την ελάχιστη φθορά αποχρωματισμό, η επιχρύσωσή του. Μόνον αλλαγές μπαταριών και δουλεύει χωρίς σταματημό από τότε, δηλαδή 26 χρόνια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δεκέμβριος 24, 2022, 12:51:22 μμ »
Fashion πάρε του...  μια χαρά είναι...!
Οταν θα θέλει το πρώτο του "καλό ρολόι" να μας επισκεφτείτε πάλι. Αν και λογικά το έχεις παραγγείλει είδη αφού το μόνο που ήθελες να μάθεις είναι το κατά πόσο είναι αξιόπιστο το μαγαζί εγώ σου προτείνω αυτό..
https://www.kalogirou.com/el/455034368.0-philipp-plein-mws0023-pxv037n-0071.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=rmt-PrdVie&fbclid=IwAR34otzSicgqbJY5WikCJ0dKrryFesOJepX7y16xFDHPzgVIvjJRgUNH338
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • Sr. Member
  • BILLY
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δεκέμβριος 24, 2022, 13:52:04 μμ »
Fashion πάρε του...  μια χαρά είναι...!
Οταν θα θέλει το πρώτο του "καλό ρολόι" να μας επισκεφτείτε πάλι. Αν και λογικά το έχεις παραγγείλει είδη αφού το μόνο που ήθελες να μάθεις είναι το κατά πόσο είναι αξιόπιστο το μαγαζί.. εγώ σου προτείνω αυτό..
https://www.kalogirou.com/el/455034368.0-philipp-plein-mws0023-pxv037n-0071.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=rmt-PrdVie&fbclid=IwAR34otzSicgqbJY5WikCJ0dKrryFesOJepX7y16xFDHPzgVIvjJRgUNH338
βλέπω καλά?στα pushers γράφει money power?
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 24, 2022, 14:29:57 μμ από Wolf- »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions