Με αφορμή μια δημοσίευση σε άλλo thread, ξεκινάω αυτό το θέμα ώστε να διαπιστώσουμε πόσοι υπάρχουν ανάμεσα μας που έχουν κολλήσει κατά καιρούς
και με αυτό το άκρως
εθιστικό σπορ.
Από παιδική ηλικία(στα 80's) μου είχαν εντυπωθεί κάποια αρώματα των 'μεγαλύτερων'(Αzzaro,Kouros,Jovan,Old Spice,Brut,Guerlain Vetiver,Dior Fahrenheit), αλλά χαρακτηριστικά θυμάμαι αυτόν εδώ τον δυναμίτη για τα απαίδευτα μου ρουθούνια που φορούσε ένας ταξιδεμένος θείος και κάποιες δεκαετίες μετά το αγόρασα:
Caron Yatagan,ένα τραχύ άρωμα σταθμός, ένα άρωμα για πόλεμο, αξεπέραστος συνδυασμός μυρωδιάς πεύκου με κουνάβι
Στα τελευταία μου φοιτητικά χρόνια χωρίς να πολυασχολούμαι με φρου-φρου κι αρώματα, μια αποφράδα βραδιά, κανονίζουμε με κάτι φίλους να περάσει να μας πάρει ο ένας εξ'ημών απ΄το κέντρο με αμάξι για να γαμπρίσουμε προς Αστέρα Γλυφάδας στο τότε Αkanthus.
Μπαίνω στο αμάξι και με το που κάθομαι πίσω κάθισμα αμέσως κάνω σνιφ σνιφ...ρε σεις λέω τι μυρίζει έτσι ωραία!!.Γυρνάει ο οδηγός και λέει, πήγε η μάνα μου Λονδίνο και μου κράταγε αυτήν την κολώνια δώρο αλλά δε κρατάει πολύ ρε γμτ και την κουβαλάω στο ντουλαπάκι του αμαξιού για να ψεκάζομαι.Τη βγάζει απ' το ντουλαπάκι να την δείξει,κάνω ένα-δύο ψιτ και...ήταν η πιο ωραία αλμυρή-θαλασσινή μυρωδιά που είχα μυρίσει μέχρι τότε σε άρωμα, η
Creed Millessime Imperial Από τότε μπήκε κι επίσημα το μικρόβιο, έχουν περάσει κοντά 2 δεκαετίες, αμέτρητες δοκιμές με samples και γύρω στα 100 αγορασμένα αρώματα όλων των κατηγοριών και βαλαντίων.