Αποστολέας Θέμα: Εταιρείες για Ανδρικά αρώματα(Εμπειρίες και συλλογές μας)  (Αναγνώστηκε 8045 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ef.orange

• Member
  • **
    • Προφίλ
Mε αφορμή τον κ@λόκαιρο των ημερών, να μια πρόταση με 17,75 ευρώ τα 240ml.
Old school splash μπαρμπέρικο(από το 1975 παρακαλώ) με άρωμα λιβάδι.

Καλησπέρα, αγαπητέ @Georgefosk !
Τι όμορφη σκέψη, συμφωνώ απόλυτα. Βέβαια, πιστεύω πως όλα του τα πλεονεκτήματα (αίσθηση φρεσκάδας, καθαρότητας, εξαιρετική τιμή, τεράστια ποσότητα, γλυκιά ανάμνηση κλασικού μπαρμπέρικου κ.ο.κ.) δεν αρκούν, πιθανολογώ, για έναν νεότερο άνδρα, μάλλον θα σνομπάρει και θα προσπεράσει, (κρίμα για μένα). Αυτή η αίσθηση, πούδρας μπαρμπέρικου και ευγένειας είναι όλη του η μαγεία.  :)

friendly
0
funny
0
like
1
wow
1
No reactions
No reactions
Members reacted like:
criss6,
Members reacted wow:
criss6,

Αποσυνδεδεμένος criss6

• Sr. Member
  • ¯\_(シ)_/¯
    • Προφίλ
Για πείτε ιδέες για fougere. Δεν έχω κάποιο. Αν έπρεπε να προτείνετε ή να κρατούσατε  1-2 κλασσικά ποια θα διαλέγατε;

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Georgefosk

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Για πείτε ιδέες για fougere. Δεν έχω κάποιο. Αν έπρεπε να προτείνετε ή να κρατούσατε  1-2 κλασσικά ποια θα διαλέγατε;

Εάν μου λεγανε να διαλέξω ένα απο όσα έχω δοκιμάσει θα έλεγα αυτό: MDCI Parfums Invasion Barbare. Είναι ακριβό και δεν υπάρχει Ελλάδα να το δοκιμάσεις πρώτα.
Παίζεις άλλη μπάλα με αυτό.Έαν το πάρεις blind buy και δεν σου αρέσει, στο αγοράζω εγώ

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • Sr. Member
  • BILLY
    • Προφίλ
Εάν μου λεγανε να διαλέξω ένα απο όσα έχω δοκιμάσει θα έλεγα αυτό: MDCI Parfums Invasion Barbare. Είναι ακριβό και δεν υπάρχει Ελλάδα να το δοκιμάσεις πρώτα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παίζεις άλλη μπάλα με αυτό.Έαν το πάρεις blind buy και δεν σου αρέσει, στο αγοράζω εγώ

Έχω κλάψει με το όνομα... :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος criss6

• Sr. Member
  • ¯\_(シ)_/¯
    • Προφίλ
Blind buy με εγγύηση επιστροφής χρημάτων  :D
Και με πας απο τα 18€ στα 300  :D
Θα πάρω μια Μυρτώ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Blind buy με εγγύηση επιστροφής χρημάτων  :D
Και με πας απο τα 18€ στα 300  :D
Θα πάρω μια Μυρτώ
Τόσο την πιστεύω την Barbara! Δυνατή η Μυρτώ  όμως δεν έχω αντίλογο!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Έχω κλάψει με το όνομα... :D
Καλά στο μαρκετινγκ με τις κολώνιες, ειδικά τις niche,πουλάνε πολλα φύκια έιναι δυνατοί παίκτες.Που να δεις κατι αλλα ονοματα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Καλησπέρα, αγαπητέ @Georgefosk !
Τι όμορφη σκέψη, συμφωνώ απόλυτα. Βέβαια, πιστεύω πως όλα του τα πλεονεκτήματα (αίσθηση φρεσκάδας, καθαρότητας, εξαιρετική τιμή, τεράστια ποσότητα, γλυκιά ανάμνηση κλασικού μπαρμπέρικου κ.ο.κ.) δεν αρκούν, πιθανολογώ, για έναν νεότερο άνδρα, μάλλον θα σνομπάρει και θα προσπεράσει, (κρίμα για μένα). Αυτή η αίσθηση, πούδρας μπαρμπέρικου και ευγένειας είναι όλη του η μαγεία.  :)

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Ισχύει. Πάντως δεν πρεπει να υπαρχει κατι πιο vfm σε άρωμα,πραγματικά.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
Αν σου αρέσει είναι vfm. Εμένα μου θυμίζει bref.
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Georgefosk,
No reactions
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Αν σου αρέσει είναι vfm. Εμένα μου θυμίζει bref.
Kαι σαν Bref, σαν αποσμητικό τουαλέτας να το χρησιμοποιείς, πάλι vfm είναι  :D Το ένα μπλοκάκι bref κάνει κανα δίευρο και σου βγάζει με το ζόρι  15μέρες... με το Grey Flannel θα βγάλεις κανα χρόνο με τουαλέτα όνειρο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Adeto

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Ώρα για ξεσκόνισμα σιγά σιγά στις καλοκαιρινές.

Είχα την oud wood, γιατί μου θύμιζε το YSL M7 που φορούσε ο πατέρας μου και ξέκλεβα και εγώ στα early 00s.
Τρομερό άρωμα που μετά από 45' η παρουσία του απάνω μου ήταν ανύπαρκτη, κάτι που με τέτοιο κόστος είναι απογοητευτικό  :(.

Αυτή τα πάει καλύτερα;
Πλέον έχω καταλήξει στη Bleu de Chanel (EdP) που φοριέται άνετα όλο το χρόνο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Χρόνος ο πάντων πρόγονος.

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Είχα την oud wood, γιατί μου θύμιζε το YSL M7 που φορούσε ο πατέρας μου και ξέκλεβα και εγώ στα early 00s.
Τρομερό άρωμα που μετά από 45' η παρουσία του απάνω μου ήταν ανύπαρκτη, κάτι που με τέτοιο κόστος είναι απογοητευτικό  :(.

Αυτή τα πάει καλύτερα;
Ναι είναι αρκετά πιο έντονο σε σχέση με το Oud wood, άλλο πράγμα αυτό εδώ βέβαια, 'ωκεάνιο oud'...φύκια και τέτοια. Νομίζω ότι είναι discontinued πλέον. To Ysl M7 ήταν όντως τόσο καλό όσο λένε; Δεν το πρόλαβα..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ

Αυτή τα πάει καλύτερα;
Επίσης μια ωραία πατέντα εάν δεν μένει πάνω σου το Oud wood τόσο, που την είχα εφαρμόσει και εγώ, είναι να πάρεις και το Oud Wood Body Spray και να ρίχνεις από αυτό πρώτα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
Ναι είναι αρκετά πιο έντονο σε σχέση με το Oud wood, άλλο πράγμα αυτό εδώ βέβαια, 'ωκεάνιο oud'...φύκια και τέτοια. Νομίζω ότι είναι discontinued πλέον. To Ysl M7 ήταν όντως τόσο καλό όσο λένε; Δεν το πρόλαβα..

Τι μου θυμίσατε τώρα βρε «παλιόπαιδα».. :) Στα 43 μου πια, την φορούσα γύρω στα 24-25 θυμάμαι, σαν φοιτητής! Τότε που το clubbing ευδοκιμούσε για τα καλά και ένα καλό άρωμα ήταν απαραίτητο.. ;) Βέβαια, το τέλος του ήταν λίγο άδοξο, μιας και μπούκαραν τότε σπίτι μου κάτι καλόπαιδα και το ξαφρίσανε μαζί με κάτι άλλα, καθώς και το τότε στερεοφωνικό μου, ένα Pionner θυμάμαι. Στη συνέχεια πάντως την αντικατέστησα με ένα άλλο κορυφαίο άρωμα τότε, που δυστυχώς πλέον έχει σταματήσει.. την θρυλική Casran από Chopard!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ

Αυτή τα πάει καλύτερα;

Το Oud wood ούτε εμένα μου κάθεται, το δοκίμασα και δεν… ούτε διάρκεια, ούτε τίποτα! Τελικά κατέληξα στην Tuscan leather από την ίδια prive σειρά του Tom Ford και τώρα σκέφτομαι να πάω στο άλλο άκρο από το πέτσινο άρωμα της Tuscan, στην γλυκιά μεθυστική καπνίλα, της Vanilla & tobacco.. ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions