Αποστολέας Θέμα: Tissot powermatic 80  (Αναγνώστηκε 17386 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
Απ: Tissot powermatic 80
« Απάντηση #165 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 22:16:35 μμ »
Γιατί ρε Γιώργο, αν το φοράει χωρίς να το βουτάει θάλασσα, μας πειράζει?

Ένα ρολόι που τρέχει ή χάνει πολύ, αποκλείεται να έρθει στα ίσια του με μια απλή ρύθμιση Γιώργο.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 22:17:38 μμ »
Ας το δει κάποιος,δε χάνει τίποτα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 22:21:33 μμ »
Ένα ρολόι που τρέχει ή χάνει πολύ, αποκλείεται να έρθει στα ίσια του με μια απλή ρύθμιση Γιώργο.  ;)
Την άλλη λύση την ξέρει ήδη και το κοστος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alexakos

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 22:23:44 μμ »
Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση, τί πιστεύεις πως θα καταφέρεις με ένα partial service, όπως το λες?
Μιλάμε για ένα ρολόι 10ετιας, ανεξάρτητα το πόσο έχει δουλέψει στην διάρκεια των δέκα αυτών χρόνων.
Πέρα από το τί έχει προκαλέσει το πρόβλημα στην χρονομετρία, ο μηχανισμός πρέπει να λυθεί, να πλυθούν όλα τα εξαρτήματα για να ελεγχθούν για φθορές (που μπορεί να φανερώσουν και την πηγή του προβλήματος), να γίνει σωστή λίπανση και να συναρμολογηθεί ξανά.

Ακόμα και να βρεις κάποιον ανεξάρτητο τεχνίτη, που σε ένα ρολόι με πρόβλημα χρονομετριας κάνει μόνο ρύθμιση και αλλαγή φλάντζας, συγγνώμη αλλά αυτός δεν είναι τεχνίτης, σκιτζής είναι!

Χωρίς παρεξήγηση πάντα, το τι θα καταφέρω αν τελικά βρω θα το δείξει η πορεία δεν μπορώ να σου πω ειλικρινά, πιθανόν να δώσω λεφτά και τελικά να θέλει και ολικό μετά και να χρειαστεί να πληρώσω και τα 190€
Μένει να το δούμε, μπορεί όμως τελικά να ήταν από μαγνητισμός πως το λένε και με μια ρύθμιση να κρατήσει αλλά ( δεν ξέρω ποσά χρόνια ) ακόμα.

Για μια ΕΤΑ 2824 με όλα αυτά που αναφέρεις και βγάλε εκτός τα ανταλλακτικά, πες ότι τελικά δεν χρειάζεται κάτι αλλαγή, ποσά χρήματα θεωρείς ότι είναι νορμαλ? 190€?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 22:25:53 μμ »
100 σε κάποιο καλό και πας αλλά 10 χρόνια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #170 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 22:51:14 μμ »
Χωρίς παρεξήγηση πάντα, το τι θα καταφέρω αν τελικά βρω θα το δείξει η πορεία δεν μπορώ να σου πω ειλικρινά, πιθανόν να δώσω λεφτά και τελικά να θέλει και ολικό μετά και να χρειαστεί να πληρώσω και τα 190€
Μένει να το δούμε, μπορεί όμως τελικά να ήταν από μαγνητισμός πως το λένε και με μια ρύθμιση να κρατήσει αλλά ( δεν ξέρω ποσά χρόνια ) ακόμα.

Για μια ΕΤΑ 2824 με όλα αυτά που αναφέρεις και βγάλε εκτός τα ανταλλακτικά, πες ότι τελικά δεν χρειάζεται κάτι αλλαγή, ποσά χρήματα θεωρείς ότι είναι νορμαλ? 190€?

Αν υποπτεύεσαι πως το ρολόι είναι μαγνητισμενο, μπορείς να το επιβεβαιώσεις και μόνος σου χωρίς να το πας κάπου. Μια πυξίδα χρειάζεσαι ή ένα application για κινητό.

Και πάλι όμως...θα αφήσεις ένα ρολόι δεκαετίας με τα ξεραμένα λάδια και τα γρεζια στον μηχανισμό?

??? ??? ???
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Revilles,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alexakos

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 22:54:59 μμ »
100 σε κάποιο καλό και πας αλλά 10 χρόνια

Ε μια χαρά ρε παιδια, άμα βρω τεχνικό ας το δει και χαλάλι άμα χρειαστεί να τα κάνει όλα αυτά 100€ όχι το νταβατζιλίκι της Tissot
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Φεβρουάριος 15, 2023, 00:02:55 πμ »

Τα ρολόγια που έχουν μαγνητιστεί, τρέχουν μπροστά πολλά λεπτά την ημέρα, όχι δευτερόλεπτα μόνον.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος Revilles

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
    • https://www.facebook.com/watch.services.mavridis
« Απάντηση #173 στις: Φεβρουάριος 15, 2023, 01:30:43 πμ »
Να ενημερωσω οτι τα λαδια εχουν ημερομηνια ληξης,αυτος ειναι ενας βασικος λογος να γινει full service.τωρα για το partial service
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Dante80,Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Φεβρουάριος 15, 2023, 02:01:12 πμ »
Να ενημερωσω οτι τα λαδια εχουν ημερομηνια ληξης,αυτος ειναι ενας βασικος λογος να γινει full service.τωρα για το partial service (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Πέρα από το αν έχουν λήξει τα λάδια (δηλαδή έχουν χάσει τις ιδιότητές τους και δεν πληρούν πλέον τις προδιαγραφές τους), μετά από μερικά χρόνια (δέκα για το ρολόι που συζητάμε), έχει λήξει και η παρουσία τους. Δηλαδή έχουν στεγνώσει. Δεν υπάρχουν πια λάδια μετά από δέκα χρόνια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Φεβρουάριος 15, 2023, 07:49:31 πμ »
Μαγκες μου εγω δεν ξερω τι λετε αλλα εχω στην κατοχή μου 2 SEIKARES τριαντακονταετίας και δεν εχουν ανοιχτεί ποτε!!!!!!!!!!!!!! Και ειναι στο +10-15 νομιζω….
Τωρα δεν ξερω αν εχουν λήξει τα λαδια και διαφορα αλλα, αλλα ξερω οτι σε καποια πραγματα υπερβάλουμε, ΟΧΙ ως προς την πληρωμή του τεχνίτη, που την θεωρω απόλυτα λογική τα 190€ διότι απαιτεί ποοολυυυ χρονο και επιδεξιότητα και αυτη ΠΡΕΠΕΙ να πληρώνετε, αλλα ως προς τον χρονο που χρειάζεται να μεσολαβήσει για την αν λογο διαδικασια. Εγω ταπεινά θεωρω οτο 15 Χρονια ειναι ειναι για τα τους ελβετικούς σουγιάδες, για τα Ιαπωνικά σπαθιά 30 και βλεπουμε…

Seiko Rules
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #176 στις: Φεβρουάριος 15, 2023, 09:11:45 πμ »
Μαγκες μου εγω δεν ξερω τι λετε αλλα εχω στην κατοχή μου 2 SEIKARES τριαντακονταετίας και δεν εχουν ανοιχτεί ποτε!!!!!!!!!!!!!! Και ειναι στο +10-15 νομιζω….
Τωρα δεν ξερω αν εχουν λήξει τα λαδια και διαφορα αλλα, αλλα ξερω οτι σε καποια πραγματα υπερβάλουμε, ΟΧΙ ως προς την πληρωμή του τεχνίτη, που την θεωρω απόλυτα λογική τα 190€ διότι απαιτεί ποοολυυυ χρονο και επιδεξιότητα και αυτη ΠΡΕΠΕΙ να πληρώνετε, αλλα ως προς τον χρονο που χρειάζεται να μεσολαβήσει για την αν λογο διαδικασια. Εγω ταπεινά θεωρω οτο 15 Χρονια ειναι ειναι για τα τους ελβετικούς σουγιάδες, για τα Ιαπωνικά σπαθιά 30 και βλεπουμε…

Seiko Rules

Τα παλιά Seiko  δεν υπακούουν στους κανόνες των σέρβις!!!

😄😄😄😄😄😄
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alexakos

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Φεβρουάριος 15, 2023, 09:39:02 πμ »

Τα ρολόγια που έχουν μαγνητιστεί, τρέχουν μπροστά πολλά λεπτά την ημέρα, όχι δευτερόλεπτα μόνον.

Τρέχει 6-7 λεπτά μπροστά και για αυτό επιμένω ότι μάλλον θέλει απλά από μαγνητισμό και ρύθμιση, όχι ότι τα γνωρίζω αυτά αλλά έτσι μου είπε ένα πουλάκι και σαν κλασικός Έλληνας το ακούω  ::)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alexakos

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Φεβρουάριος 15, 2023, 09:44:27 πμ »

Seiko Rules

Σαν τα παλιά town mate κτλπ ο άλλος το είχε 20-30 χρόνια χωρίς να κάνει ποτέ service!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Φεβρουάριος 15, 2023, 09:55:01 πμ »
Τα παλιά Seiko  δεν υπακούουν στους κανόνες των σέρβις!!!

😄😄😄😄😄😄
Για αυτό είχαν επιτυχία  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions