Αποστολέας Θέμα: Service για Rolex  (Αναγνώστηκε 5679 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Service για Rolex
« Απάντηση #90 στις: Ιανουάριος 20, 2025, 17:30:31 μμ »
Δεν ξέρω μέχρι πόσα θες να δώσεις,αλλά ψαξου για τεχνίτη στο εξωτερικό
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιανουάριος 20, 2025, 17:41:11 μμ »
Θύμησέ μου, ποιος είναι ο λόγος που δεν το αφήνεις στο επίσημο σέρβις για αλλαγή καντράν;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Γαβριηλ Μακρυδάκης

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιανουάριος 20, 2025, 17:41:49 μμ »
Το ρολόι θα το κρατήσω είναι της γιαγιάς και θέλω να το επισκευάσω για να μείνει . θα στείλω σύντομα αναλυτικές φωτογραφίες μπας και εύχομαι να βρω  να πάρω ένα DIAL σε καλύτερη κατάσταση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Γαβριηλ Μακρυδάκης

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Ιανουάριος 20, 2025, 17:44:28 μμ »
Το ρολόι θα το κρατήσω είναι της γιαγιάς και θέλω να το επισκευάσω για να μείνει . θα στείλω σύντομα αναλυτικές φωτογραφίες μπας και εύχομαι να βρω  να πάρω ένα DIAL σε καλύτερη κατάσταση.
Δεν το έχω αφήσει στο επίσημο σέρβις γιατί ήθελα να βρω την καλύτερη οικονομική λύση αλλά σε περίπτωση που δεν υπάρχει ,εκεί θα πάει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jb

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιανουάριος 20, 2025, 18:43:36 μμ »
Θύμησέ μου, ποιος είναι ο λόγος που δεν το αφήνεις στο επίσημο σέρβις για αλλαγή καντράν;

αυτό
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sea_dweller

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Ιανουάριος 20, 2025, 20:47:57 μμ »
Αν ήμουν εγώ στην θέση σου, θα πήγαινα στον τεχνικό και θα του έλεγα ότι θα το αναλάβει αυτός το service, όμως θα ήθελα να ψάξω για λίγο στο net, μήπως έβρισκα ένα καινούργιο καντράν, ή ένα

μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση. Θα του έλεγα λοιπόν να μου δώσει δυο επιπλέον στοιχεία για το ρολόι. Το νούμερο της καλίμπρας (μηχανής) που φοράει το ρολόι, καθώς και την διάμετρο του καντράν.

Υπάρχουν και ευκαιρίες και μπορεί να βρεις κάτι καλό, που θα ήταν σίγουρα καλύτερη λύση από την επανεγγραφή. Π.Χ. δες εδώ ένα καντράν που πουλάει ένας για κάποιο μοντέλο - δεν ξέρω φυσικά αν θα έκανε

στο δικό σου - στα £69.69 δηλαδή 82,40 Ευρώ. Το συγκεκριμένο είναι σε πολύ καλή τιμή και δεν ξέρω αν είναι είναι γνήσιο, αλλά ακόμα κι αν δεν είναι, αν έβρισκες κάτι ανάλογο, θα είναι φτιαγμένο από κάποια

εξειδικευμένη εταιρεία που φτιάχνει καντράν και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο από την επανεγγραφή ενός τεχνικού στην Ελλάδα.

https://www.ebay.co.uk/itm/205231725392?_trkparms=amclksrc%3DITM%26aid%3D1110006%26algo%3DHOMESPLICE.SIM%26ao%3D1%26asc%3D279311%26meid%3Dbfd933bf0f3745228144916ea3108263%26pid%3D101506%26rk%3D10%26rkt%3D10%26sd%3D256587680919%26itm%3D205231725392%26pmt%3D0%26noa%3D1%26pg%3D4481478%26algv%3DDefaultOrganicWebWithV11WebTrimmedV3VisualRankerWithKnnV3AndUltBRecall%26brand%3DRolex&_trksid=p4481478.c101506.m1851
Αποκλείεται να είναι γνήσιο Μιχάλη. Επίσης αν αποφασίσεις να το κρατήσεις Γαβριήλ, μονόδρομος η αντιπροσωπεία.
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
Members reacted friendly:
Γαβριηλ Μακρυδάκης,
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιανουάριος 20, 2025, 21:05:42 μμ »
Αποκλείεται να είναι γνήσιο Μιχάλη. Επίσης αν αποφασίσεις να το κρατήσεις Γαβριήλ, μονόδρομος η αντιπροσωπεία.

Και να μην είναι γνήσιο Γιώργο, σαν λύση την θεωρώ καλύτερη από την επαναβαφή από έναν μη εξειδικευμένο τεχνίτη. Το ρολόι αυτό είναι παλιό και την εποχή εκείνη, υπήρχαν και ιμιτασιόν καντράν, αξιοπρεπή

όμως, φτιαγμένα από ελβετικές εξειδικευμένες εταιρείες. Το λέω με σιγουριά, γιατί έχοντας ανταλλακτικά, έχω τέτοια καντράν. Βέβαια ψάχνοντας, μπορεί να βρει και NOS γνήσιο καντράν, που φυσικά είναι η

καλύτερη αλλά και ακριβότερη λύση, ή να βρει μεταχειρισμένο γνήσιο σε καλή κατάσταση. Εγώ πάντως θα το έψαχνα. Αν δεν έβρισκα καντράν, τότε θα το έστελνα σε κάποιον απόλυτα εξειδικευμένο τεχνίτη

του εξωτερικού. Η τελευταία λύση θα ήταν για μένα να αναθέσω την επαναβαφή σε Έλληνα. Μου έχουν αχρηστέψει πολλά καντράν σε vintage ρολογάκια. Πάντως ο φίλος έγραψε πιο πάνω, ότι το ρολόι είναι

της γιαγιάς του. Ναι μεν θέλει να το σουλουπώσει και να το κρατήσει, αλλά πόσα να πληρώσει. Ο εξωτερικός τεχνίτης με service και επαναβαφή του καντράν, του ζήτησε 400 Ευρώ. Δεν έχω καμία εμπειρία από

το επίσημο service, αλλά το service εκεί, μαζί με καινούργιο καντράν, υποψιάζομαι ότι θα περάσει το χιλιάρικο. Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να κάνει μια ερώτηση στο επίσημο service.  :)
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,sea_dweller,
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Ιανουάριος 20, 2025, 21:46:06 μμ »
Και να μην είναι γνήσιο Γιώργο, σαν λύση την θεωρώ καλύτερη από την επαναβαφή από έναν μη εξειδικευμένο τεχνίτη. Το ρολόι αυτό είναι παλιό και την εποχή εκείνη, υπήρχαν και ιμιτασιόν καντράν, αξιοπρεπή

όμως, φτιαγμένα από ελβετικές εξειδικευμένες εταιρείες. Το λέω με σιγουριά, γιατί έχοντας ανταλλακτικά, έχω τέτοια καντράν. Βέβαια ψάχνοντας, μπορεί να βρει και NOS γνήσιο καντράν, που φυσικά είναι η

καλύτερη αλλά και ακριβότερη λύση, ή να βρει μεταχειρισμένο γνήσιο σε καλή κατάσταση. Εγώ πάντως θα το έψαχνα. Αν δεν έβρισκα καντράν, τότε θα το έστελνα σε κάποιον απόλυτα εξειδικευμένο τεχνίτη

του εξωτερικού. Η τελευταία λύση θα ήταν για μένα να αναθέσω την επαναβαφή σε Έλληνα. Μου έχουν αχρηστέψει πολλά καντράν σε vintage ρολογάκια. Πάντως ο φίλος έγραψε πιο πάνω, ότι το ρολόι είναι

της γιαγιάς του. Ναι μεν θέλει να το σουλουπώσει και να το κρατήσει, αλλά πόσα να πληρώσει. Ο εξωτερικός τεχνίτης με service και επαναβαφή του καντράν, του ζήτησε 400 Ευρώ. Δεν έχω καμία εμπειρία από

το επίσημο service, αλλά το service εκεί, μαζί με καινούργιο καντράν, υποψιάζομαι ότι θα περάσει το χιλιάρικο. Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να κάνει μια ερώτηση στο επίσημο service.  :)

Βασικά, το επίσημο, δεν ξέρω αν το αναλαμβάνει. Ρολόγια κάποιας ηλικίας, δεν τα αναλαμβάνουν, οπότε ο ανεξάρτητος ( Ελλάδα ) ίσως είναι μονόδρομος.

Ζήτησα το μοντέλο και το S/N, ( από τα ράμφη ) γιατί είναι εμφανές ότι είναι ρολόι πάνω από 40-50 χρονών, αν όχι παραπάνω. Και αν χρειαστεί ανταλλακτικά, που σίγουρα κάτι θα χρειαστεί, από κρύσταλο μέχρι ελατήρια, αν δεν έχει ΚΑΙ σκουριασμένη μηχανή, οι ανεξάρτητοι ίσως δεν έχουν πρόσβαση.

Η φωτό είναι κακή, αλλά οι δείκτες δείχνουν μαύροι. Εινσι η εποχή που ακόμα δεν είναι από λευκόχρυσο, οπότε, ..........σκουριάζουν.

Μετά, ερωτάται γιατί δεν πάει στον επίσημο, όταν έχουν αναφερθει εδώ τα πλειστα ανομήματα του επισήμου. Τι να απαντήσει ο άνθρωπος ?

Ακόμα και το απλό σέρβις σε ένα τέτοιο ρολόι, θέλει πολύυυυυ έμπειροο τεχνίτη, γιατι ανοίγοντας μπορεί να βρει και ατασθαλίες προηγούμενων τεχνιτών που θα πρέπει να διορθώσει.

Ειλικρινά περιμενω να δω την εξέλιξη.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
ngavoun,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Ιανουάριος 20, 2025, 21:48:25 μμ »
Και να μην είναι γνήσιο Γιώργο, σαν λύση την θεωρώ καλύτερη από την επαναβαφή από έναν μη εξειδικευμένο τεχνίτη.

Βασικά, θα ξέρει ο τεχνίτης τι αναγραφόταν στο καντράν αυτού του μοντέλου ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Ιανουάριος 20, 2025, 21:52:04 μμ »
Βασικά, θα ξέρει ο τεχνίτης τι αναγραφόταν στο καντράν αυτού του μοντέλου ?

θα έχει κάποιες μήτρες και θα διαλέξει κάτι.  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Ιανουάριος 20, 2025, 21:52:41 μμ »
Κοίτα να δεις σύμπτωση! Τώρα πέρασε από μπροστά μου στο fb  η παρακάτω σελίδα. Αλλά τι λέω τώρα; Ποια σύμπτωση;; Το γαμημ... το fb, βάζει cookies που παρακολουθούν την δραστηριότητα του χρήστη και

σε άλλες σελίδες. Είδε λοιπόν ότι κοίταζα dials για ROLEX στο ebay και μου πέρασε την εταιρία αυτή.  ;D

https://www.vsonidials.com/
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Ιανουάριος 20, 2025, 21:53:03 μμ »
θα έχει κάποιες μήτρες και θα διαλέξει κάτι.  :)

...λες ? Το εύχομαι !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Ιανουάριος 20, 2025, 21:55:01 μμ »
Κοίτα να δεις σύμπτωση! Τώρα πέρασε από μπροστά μου στο fb  η παρακάτω σελίδα. Αλλά τι λέω τώρα; Ποια σύμπτωση;; Το γαμημ... το fb, βάζει cookies που παρακολουθούν την δραστηριότητα του χρήστη και

σε άλλες σελίδες. Είδε λοιπόν ότι κοίταζα dials για ROLEX στο ebay και μου πέρασε την εταιρία αυτή.  ;D

https://www.vsonidials.com/

Εγώ, όλο ψάχνω για δωρεάν υπηρεσιες από .....νέες και όμορφες "νοσοκόμες", όπως και τα νούμερα που κερδίζουν το Joker, και ΠΟΤΕ δεν μου δείχνει τίποτα !  :(
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
sea_dweller,
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Ιανουάριος 20, 2025, 22:01:30 μμ »
Εγώ, όλο ψάχνω για δωρεάν υπηρεσλιες από .....νέες και όμορφες "νοσοκόμες", όπως και τα νούμερα που κερδίζουν το Joker, και ΠΟΤΕ δεν μου δείχνει τίποτα !  :(

Χα,χα! Αν έχεις smartphone και δεν έχεις κάνει τις κατάλληλες ενέργειες, τότε ακόμα και να μιλάς για κάποιο προϊόν με το κινητό κοντά σου, σε ακούει το κινητό και θα σου δείξει μετά διαφήμιση για το προϊόν αυτό.   :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Ιανουάριος 20, 2025, 22:07:46 μμ »
Χα,χα! Αν έχεις smartphone και δεν έχεις κάνει τις κατάλληλες ενέργειες, τότε ακόμα και να μιλάς για κάποιο προϊόν με το κινητό κοντά σου, σε ακούει το κινητό και θα σου δείξει μετά διαφήμιση για το προϊόν αυτό.   :D

Μιχάλη, το ισχυρίζονται πολλοί αυτό. Εγώ, 'ενα απλό Gakaxy A14 έχω. Δεν ξέρω αν είναι smart , πάντως πιο οέξυπνο από εμένα ........είναι

Πάντως, όταν βρίζομαι με την κυρία, δεν μου δίνει στοιχεία .........δικηγόρων  :D :D :D :D :D :D :D
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
mic,
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.