0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως σας έδωσα μια διεύθυνση επαγγελματία αλλά την διέγραψαν.Ο συγκεκριμένος που είχα αναφέρει φτιάχνει από το μηδέν τα πάντα.Όπως ακριβώς έκανε και ο αείμνηστος George Daniel.
O Daniel, κακοκαιρία δεν ήταν ?
Προσφοτα, μου έδωσαν και εμένα έναν ρολογα,αλλά δεν το έγραψα δημόσια
Σε αυτόν εδώ έχω δει να καθαρίζει και καντράν. Να φτιάχνει μπρασελέ με λέιζερ και να τα γυαλίζει σαν εργοστασιακά. https://youtube.com/@siyuanhorologe7399?si=WaHo0jmRnP0579rYΔεν τον δείχνω για να τον διαφημίσω, μιας κι εγώ όλα τα ρολόγια τα στέλνω στον Χρήστο. Τον βάζω για να δείξω απλά ότι σχεδόν όλα επιδιορθώνονται. Sent from my iPhone using Tapatalk
Διάβασε τι εστί daniel στην ορολογοποιια στην Αγγλία.
Tolis δεν κατάλαβες το αστείο. Ο Γιώργος προφανώς ξέρει τον George Daniels. Για αυτό και ρώτησε για τον Daniel αν ήταν κακοκαιρία.
Υπάρχει και ένα βίντεο στο Γιουτουμπ με τίτλοA man of a time ,είναι του 1976.Εκεί είναι ο daniels....
Ωραίο βίντεο δεν το είχα δει..
Αυτήν η ιδιοφυία τόνιζε ότι τα ρολόγια του θέλουν service μια φορά ανά 20 χρόνια !Επάξια είναι και δημιουργός και μηχανικός και εφευρέτης.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.