Αποκλείεται να είναι γνήσιο Μιχάλη. Επίσης αν αποφασίσεις να το κρατήσεις Γαβριήλ, μονόδρομος η αντιπροσωπεία.
Και να μην είναι γνήσιο Γιώργο, σαν λύση την θεωρώ καλύτερη από την επαναβαφή από έναν μη εξειδικευμένο τεχνίτη. Το ρολόι αυτό είναι παλιό και την εποχή εκείνη, υπήρχαν και ιμιτασιόν καντράν, αξιοπρεπή
όμως, φτιαγμένα από ελβετικές εξειδικευμένες εταιρείες. Το λέω με σιγουριά, γιατί έχοντας ανταλλακτικά, έχω τέτοια καντράν. Βέβαια ψάχνοντας, μπορεί να βρει και NOS γνήσιο καντράν, που φυσικά είναι η
καλύτερη αλλά και ακριβότερη λύση, ή να βρει μεταχειρισμένο γνήσιο σε καλή κατάσταση. Εγώ πάντως θα το έψαχνα. Αν δεν έβρισκα καντράν, τότε θα το έστελνα σε κάποιον απόλυτα εξειδικευμένο τεχνίτη
του εξωτερικού. Η τελευταία λύση θα ήταν για μένα να αναθέσω την επαναβαφή σε Έλληνα. Μου έχουν αχρηστέψει πολλά καντράν σε vintage ρολογάκια. Πάντως ο φίλος έγραψε πιο πάνω, ότι το ρολόι είναι
της γιαγιάς του. Ναι μεν θέλει να το σουλουπώσει και να το κρατήσει, αλλά πόσα να πληρώσει. Ο εξωτερικός τεχνίτης με service και επαναβαφή του καντράν, του ζήτησε 400 Ευρώ. Δεν έχω καμία εμπειρία από
το επίσημο service, αλλά το service εκεί, μαζί με καινούργιο καντράν, υποψιάζομαι ότι θα περάσει το χιλιάρικο. Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να κάνει μια ερώτηση στο επίσημο service.
![Χαμόγελο :)](https://www.greekwatchforum.gr/Smileys/LightB/smiley.gif)