Αποστολέας Θέμα: Rolex Daytona Oysterflex rose gold + Sky-Dweller SS Green dial vs Rolex Day-Date rose gold olive dia  (Αναγνώστηκε 3594 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Chameleon

• Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Rolex Daytona Oysterflex rose gold + Sky-Dweller SS Green dial vs Rolex Day-Date rose gold olive
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 11, 2023, 10:19:59 πμ »
Λοιπόν Παναγιώτη, να σου πω πρώτα για την oysterflex… Το θεωρω ένα πανέμορφο ρολόι και σίγουρα την προτιμάω από οποιαδήποτε ατσάλινη η TT Daytona. Ναι είναι λίγο μικρό ρολόι αλλά όχι σε βαθμό όπως το 36αρι dj που είχες… Άσε που επειδή υπάρχει και το 41 (39 στην πράξη) σου φαινόταν πολύ μικρό όπως κι εμένα. Η Daytona όμως είναι αυτή και με το rubber το οποίο μου αρέσει πολύ σε συνδυασμό με το πολύτιμο μέταλλο, δίνει ένα sport νεανικό ύφος κάτι που κρίνοντας από το στυλ σου, σου ταιριάζει απόλυτα! Αν και λάτρης του ροζ χρυσού όλως παραδόξως για κάποιο λόγο μου αρέσει περισσότερο σε κίτρινο χρυσό η συγκεκριμένη αλλά αυτά είναι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!

Το skydweller είναι ένα ρολόι που δεν ασχοληθεί ιδιαιτέρα μαζί του γιατί μου αρέσει κυρίως το μπλε και το μπλε κοστίζει τόσο -αν θέλεις να το βρεις- που δε με πάει ταμείο… Λίγο το μέγεθος του, λίγο το πάχος του με βγάζει κάπως από τη φιλοσοφία του datejust που όπως έχω ξαναπεί είναι το τέλειο ρολόι για εμένα! Δεν παύει να είναι ένα πολύ αξιόλογο κι εμφανίσιμο ρολόι!

Εφόσον λοιπόν το datejust είναι το τέλειο, το DD δε θα μπορούσε να ήταν κάτι λιγότερο άρα το συμπέρασμα είναι πως το DD είναι ότι πιο ωραίο υπάρχει σε ΡΟΛΕΞ και «το συγκεκριμένο» με το olive dial και το ροζ χρυσό είναι το απόλυτο!!! Επίσης η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο! Ότι είναι, είναι θέμα στυλ… Να το υποστηρίζεις! Αν εξαιρέσουμε τους κινδυνους για εμένα είναι οτι πιο τοπ κυκλοφορεί. Δε με ενδιαφέρουν τα complications, δε με τρελαίνουν τα ap η τα pp! Αν έπαιρνα ρολοι σε αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα αυτο το DD!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλημέρα....

Σχετικα με την yellow gold daytona....θα σκεφτομουν μονο την paul newman σε oysterflex....ειναι λιγο πιο δυσκολος ο κιτρινος χρυσος ειναι η αληθεια...αλλα το συγκεκριμενο dial ειναι τρομερο....(το εχω δοκιμασει σε full gold)
To sky ειναι θεωρω πως αξιζει μονο σε SS και μονο σε μπλε ή το καινουριο green dial.... που και παλι το μπλε , σε συνθηκες με χαμηλο φωτισμό , φερνει αρκετα σε μαυρο
Η εμπειρία μου με το oysterflex ηταν θετικη....απλα πρόκειται για ενα αντιεμπορικό ρολοι και με υψηλή τιμή....το καινουριο rose gold με blue/green dial μου το προτειναν retail στα 52Κ!!!
τεραστιο ποσο για Sky

Κατανοω την αγαπη σου για το datejust...δεν με ενθουσίασε ομως ποτέ...
Η προοπτικη του DD ειχε να κανει με το ποσο συλλεκτικο μπορει να ειναι ενα τετοιο ρολοι (αν και ευκολα το βρήκα τελικα..και μάλιστα με ανταλλαγη με daytona)

Κατα πάσα πιθανότητα , θα ζητήσω το καινούριο sky με green dial....

Η daytona μένει προς το παρον... :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Rolex Daytona Oysterflex rose gold + Sky-Dweller SS Green dial vs Rolex Day-Date rose gold olive
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 11, 2023, 10:21:52 πμ »
Στα σοβαρά τώρα, κρατά τη Daytona και πάρε και τα δύο που είπες, το olive κ το πράσινο sky. Έτσι κι αλλιώς όσο περισσότερα Rolex έχεις, τόσα περισσότερα χρήματα θα βγάλεις στο μέλλον.

ναι μωρε ...ΟΚ...

μισο να βγαλω 42+16 = 58Κ και κατι ψιλά απο την τσέπη μου και επιστρέφω..

μουρλάθηκες χριστιανέ μου;;;  :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

maestro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 11, 2023, 10:29:50 πμ »
ναι μωρε ...ΟΚ...

μισο να βγαλω 42+16 = 58Κ και κατι ψιλά απο την τσέπη μου και επιστρέφω..

μουρλάθηκες χριστιανέ μου;;;  :D :D
Καλύτερα να τα έχεις σε ρολεξ παρά στην τράπεζα.
Καθόλου δεν μουρλαθηκα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 11, 2023, 11:09:38 πμ »
Καλημέρα....

Σχετικα με την yellow gold daytona....θα σκεφτομουν μονο την paul newman σε oysterflex....
Εντωμεταξύ γιατί την αποκαλείς/ουνε <<Paul Newman>> δεν έχω καταλάβει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 11, 2023, 11:22:34 πμ »
Εντωμεταξύ γιατί την αποκαλείς/ουνε <<Paul Newman>> δεν έχω καταλάβει.

καλη ερώτηση....καπου το είχα διαβάσει , αλλα δεν θυμάμαι ακριβώς
πάντως έχει επικρατήσει σαν "κωδικός"

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 11, 2023, 12:03:05 μμ »
καλη ερώτηση....καπου το είχα διαβάσει , αλλα δεν θυμάμαι ακριβώς
πάντως έχει επικρατήσει σαν "κωδικός"
Λανθασμενα.Δεν είναι Paul Newman αυτά τα dial.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Chameleon,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 11, 2023, 12:22:39 μμ »
Καλημέρα....

Σχετικα με την yellow gold daytona....θα σκεφτομουν μονο την paul newman σε oysterflex....ειναι λιγο πιο δυσκολος ο κιτρινος χρυσος ειναι η αληθεια...αλλα το συγκεκριμενο dial ειναι τρομερο....(το εχω δοκιμασει σε full gold)
To sky ειναι θεωρω πως αξιζει μονο σε SS και μονο σε μπλε ή το καινουριο green dial.... που και παλι το μπλε , σε συνθηκες με χαμηλο φωτισμό , φερνει αρκετα σε μαυρο
Η εμπειρία μου με το oysterflex ηταν θετικη....απλα πρόκειται για ενα αντιεμπορικό ρολοι και με υψηλή τιμή....το καινουριο rose gold με blue/green dial μου το προτειναν retail στα 52Κ!!!
τεραστιο ποσο για Sky

Κατανοω την αγαπη σου για το datejust...δεν με ενθουσίασε ομως ποτέ...
Η προοπτικη του DD ειχε να κανει με το ποσο συλλεκτικο μπορει να ειναι ενα τετοιο ρολοι (αν και ευκολα το βρήκα τελικα..και μάλιστα με ανταλλαγη με daytona)

Κατα πάσα πιθανότητα , θα ζητήσω το καινούριο sky με green dial....

Η daytona μένει προς το παρον... :)

Αυτό το dial λέω εγώ… Η Paul Newman η όπως αλλιώς λέγεται δε μου αρέσει αλλά όπως είπαμε γούστα είναι αυτά!

Για το sky στα 52k έχεις ένα δίκιο αλλά είναι φανταστικό το rose gold με blue/olive dial…

Πήγαινε για ατσάλινο πράσινο sky και είσαι οκ! Να μη χρειαστεί να δώσεις τη Daytona! Εφόσον σου αρέσει κιόλας…

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος Nick

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 11, 2023, 16:40:13 μμ »
Φίλε Chameleon.
Καταρχήν καλή τύχη σε ότι αποφασίσεις.
Επειδή δεν σε ξέρω δεν μπορώ να σου πω τι είναι καλύτερο για σένα απλώς θα μοιραστώ
μερικές σκέψεις.
Το DD εγώ ΔΕΝ θα το έπαιρνα. Ναι μου αρέσει πολύ, ναι πιθανόν να είναι και καλή επένδυση
για όποιον το ψάχνει αυτό σε μία αγορά αλλά... είναι too much...
Θεωρητικά κάποιος με ένα ετήσιο εισόδημα γύρω στα 100 χιλιάρικα μπορεί άνετα να το αντέξει,
χωρίς να του λείψουν άλλες ανέσεις αλλά πρακτικά (και φυσικά αυτή είναι καθαρά προσωπική άποψη)
είναι ένα ρολόι που αν βγάζεις ενδεικτικά λιγότερο από εκατομμύριο με ότι συνεπάγεται αυτό στον τρόπο ζωής σου,
τότε δεν σου ανήκει αυτό. Εσύ θα του ανήκεις. Για να μην παρεξηγούμε, τα προηγούμενα ποσά είναι
ενδεικτικά και δεν έχει να κάνει τόσο με τα νούμερα όσο με το lifestyle. Όπως και να το δει κανείς ψώνια
στον Μασούτη με DD στον καρπό και δεν κολλάει και είναι και επικίνδυνο. Αν κάτι τέτοια τα αναλαμβάνει
η οικιακή βοηθός τότε προχώρα άφοβα.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
rpdrummer,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος Alexandros00

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 11, 2023, 17:25:58 μμ »
Λανθασμενα.Δεν είναι Paul Newman αυτά τα dial.
Εννοείται δεν ειναι αυτά τα dial Paul Newman  .  Ο μόνος λόγος που τα λένε έτσι είναι να προσπαθήσουν να " κλέψουν " λίγο από τη φήμη μήπως ανεβάσουν τη τιμή ή ακόμα και να δικαιολογησουν την υπάρχων τιμή.

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 11, 2023, 18:37:08 μμ »
Εννοείται δεν ειναι αυτά τα dial Paul Newman  .  Ο μόνος λόγος που τα λένε έτσι είναι να προσπαθήσουν να " κλέψουν " λίγο από τη φήμη μήπως ανεβάσουν τη τιμή ή ακόμα και να δικαιολογησουν την υπάρχων τιμή.

Έτσι. Έχουν ονομάσει,δεν ξέρω ποιοι,τη χρυσή με το κόκκινο minute tracker,Paul Newman,επειδή είχαν και οι original Paul Newman το κόκκινο minute tracker.Αλλά αυτές το είχαν στις ατσάλινες και όχι στις χρυσές… 
Βεβαια το χαρακτηριστικό που είχαν οι Paul Newman Daytona είναι το contrasting chapter ring στο χρώμα των sub dial.Αυτό τις καθόριζε,όποτε καμία σχέση η μοντέρνα που τη λενε για κάποιο λόγο,Paul Newman.
Γενικά εμένα αυτή η μανία να τους δίνουν σε όλα nick name μου κάνει κάπως,Πχ δεν έχω χειρότερο όποτε ακούω το explorer II ως χιονάτη.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

maestro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 11, 2023, 20:07:20 μμ »

Ναι ανάγκη έχουν να του βγάλουν όνομα για να ανέβει η τιμή
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alexandros00

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 11, 2023, 20:08:50 μμ »
Ναι ανάγκη έχουν να του βγάλουν όνομα για να ανέβει η τιμή
Φίλε μου,το ρολόι δεν έχει καμμια ανάγκη.
Ο έμπορος έχει ανάγκη να το πουλήσει και "εκμεταλλευεται " ψιλοκαταστασεις.
Τίποτα το ασυνήθιστο στο κόσμο του εμπορίου.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

maestro

• Επισκέπτης
Rolex Daytona Oysterflex rose gold + Sky-Dweller SS Green dial vs Rolex Day-Date rose gold olive dia
« Απάντηση #29 στις: Απρίλιος 11, 2023, 20:23:36 μμ »
Φίλε μου,το ρολόι δεν έχει καμμια ανάγκη.
Ο έμπορος έχει ανάγκη να το πουλήσει και "εκμεταλλευεται " ψιλοκαταστασεις.
Τίποτα το ασυνήθιστο στο κόσμο του εμπορίου.

Τη λένε Πωλ Νιούμαν για να την ξεχωρίζουν από τις πλάκες με τους μη μασιφ χρονογράφους. Οι μασιφ μαύροι χρονογράφοι έχουν επικρατήσει ως Πωλ Νιουμαν και οι μασιφ χρυσοι σε μαύρη πλάκα ως reverse Paul Newman. Μασιφ εννοώ χρωματικά, ίσως είναι λάθος όρος αλλά καταλαβαίνουμε τι θέλω να πω. Η τιμή θα ήταν στον Θεό και χωρίς το όνομα, όπως συμβαίνει με όλα τα ρολεξ και ειδικά με τα Daytona.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions