Λοιπόν Παναγιώτη, να σου πω πρώτα για την oysterflex… Το θεωρω ένα πανέμορφο ρολόι και σίγουρα την προτιμάω από οποιαδήποτε ατσάλινη η TT Daytona. Ναι είναι λίγο μικρό ρολόι αλλά όχι σε βαθμό όπως το 36αρι dj που είχες… Άσε που επειδή υπάρχει και το 41 (39 στην πράξη) σου φαινόταν πολύ μικρό όπως κι εμένα. Η Daytona όμως είναι αυτή και με το rubber το οποίο μου αρέσει πολύ σε συνδυασμό με το πολύτιμο μέταλλο, δίνει ένα sport νεανικό ύφος κάτι που κρίνοντας από το στυλ σου, σου ταιριάζει απόλυτα! Αν και λάτρης του ροζ χρυσού όλως παραδόξως για κάποιο λόγο μου αρέσει περισσότερο σε κίτρινο χρυσό η συγκεκριμένη αλλά αυτά είναι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!
Το skydweller είναι ένα ρολόι που δεν ασχοληθεί ιδιαιτέρα μαζί του γιατί μου αρέσει κυρίως το μπλε και το μπλε κοστίζει τόσο -αν θέλεις να το βρεις- που δε με πάει ταμείο… Λίγο το μέγεθος του, λίγο το πάχος του με βγάζει κάπως από τη φιλοσοφία του datejust που όπως έχω ξαναπεί είναι το τέλειο ρολόι για εμένα! Δεν παύει να είναι ένα πολύ αξιόλογο κι εμφανίσιμο ρολόι!
Εφόσον λοιπόν το datejust είναι το τέλειο, το DD δε θα μπορούσε να ήταν κάτι λιγότερο άρα το συμπέρασμα είναι πως το DD είναι ότι πιο ωραίο υπάρχει σε ΡΟΛΕΞ και «το συγκεκριμένο» με το olive dial και το ροζ χρυσό είναι το απόλυτο!!! Επίσης η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο! Ότι είναι, είναι θέμα στυλ… Να το υποστηρίζεις! Αν εξαιρέσουμε τους κινδυνους για εμένα είναι οτι πιο τοπ κυκλοφορεί. Δε με ενδιαφέρουν τα complications, δε με τρελαίνουν τα ap η τα pp! Αν έπαιρνα ρολοι σε αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα αυτο το DD!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα....
Σχετικα με την yellow gold daytona....θα σκεφτομουν μονο την paul newman σε oysterflex....ειναι λιγο πιο δυσκολος ο κιτρινος χρυσος ειναι η αληθεια...αλλα το συγκεκριμενο dial ειναι τρομερο....(το εχω δοκιμασει σε full gold)
To sky ειναι θεωρω πως αξιζει μονο σε SS και μονο σε μπλε ή το καινουριο green dial.... που και παλι το μπλε , σε συνθηκες με χαμηλο φωτισμό , φερνει αρκετα σε μαυρο
Η εμπειρία μου με το oysterflex ηταν θετικη....απλα πρόκειται για ενα αντιεμπορικό ρολοι και με υψηλή τιμή....το καινουριο rose gold με blue/green dial μου το προτειναν retail στα 52Κ!!!
τεραστιο ποσο για Sky
Κατανοω την αγαπη σου για το datejust...δεν με ενθουσίασε ομως ποτέ...
Η προοπτικη του DD ειχε να κανει με το ποσο συλλεκτικο μπορει να ειναι ενα τετοιο ρολοι (αν και ευκολα το βρήκα τελικα..και μάλιστα με ανταλλαγη με daytona)
Κατα πάσα πιθανότητα , θα ζητήσω το καινούριο sky με green dial....
Η daytona μένει προς το παρον...