Φίλε teomad γεια σου! Εύχομαι να είσαι καλά!
Ας ξεκαθαρίσουμε την παρεξήγηση. Συγγνώμη αλλά θα είμαι αναλυτικός για να διευκολύνω στην λύση του θέματος.
Έγραψες λοιπόν:
Κατα την γνωμη μου οχι διαφημησεις σε ατομα που δεν βοηθανε στο forum στα τεχνικα θεματα με το ονομα τους και την επιχείρηση τους .
Φίλε μου δεν διαφήμισα κανέναν! Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω, αλλά επειδή πέρασε από μπροστά μου, η διαφήμισή του στο φατσοβιβλίο, έγραψα:
Παιδιά αυτός εδώ ( https://watcheck.gr/?fbclid=IwAR1m2aYFCWilGPGnkaFKHiaWrlxY5RAwIWOd_GXgP597bB5s_P0FMKf6l4s ), που μου βγαίνει συνεχώς διαφήμιση στο φατσοβιβλίο, είναι καλός, ξέρουμε κάτι; Το γράφω επειδή βλέπω ότι διαφημίζει ειδίκευση στα ROLEX, αναφέροντας 19 χρόνια προϋπηρεσίας εκεί. Φίλε @george_, αν δεν έκανα καλά που τον ανέφερα, φυσικά σβήσε την ανάρτηση.
Δεν τον διαφημίζω όπως βλέπεις, απλά ρωτάω αν τον ξέρει κάποιος από εμάς, γιατί οπωσδήποτε το γεγονός μιας 19χρονης προϋπηρεσίας στην εταιρεία αυτή, αν είναι αλήθεια, είναι κάτι σημαντικό. Και γι αυτό
και ρωτάω μήπως έχει εμπειρία κάποιος από εμάς. Επίσης παρότρυνα τον george_, αν δεν επιτρέπεται αυτή μου η αναφορά, τότε να σβήσει την ανάρτηση. Φαντάζομαι λοιπόν να το λύσαμε αυτό, ότι δεν
διαφήμισα κανέναν.
Ας πάμε παρακάτω. Αν τελικά επιτρέπονται από το forum, οι αναφορές σε τεχνίτες, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αναφέρονται μόνον αυτοί που μπαίνουν στο forum, στα τεχνικά θέματα και να αποκλείονται
όλοι οι άλλοι. Ένας καλός τεχνικός με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας και εμπειρίας στην πλάτη του, μπορεί να είναι κάποιας ηλικίας και να μην ξέρει καν να χρησιμοποιεί το internet, ή ακόμη και αν ξέρει, να είναι
τόσος μεγάλος ο φόρτος εργασίας του, λόγω ακριβώς του γεγονότος ότι είναι καλός στην τέχνη του, ώστε όταν επιστρέφει σπίτι του, να είναι κατάκοπος και το μόνο που θα θέλει, να είναι λίγες στιγμές με την
οικογένειά του και όχι να καρφωθεί μπροστά σε μια οθόνη, κουράζοντας τα ήδη κουρασμένα και πολύτιμα για την τέχνη αυτή, μάτια του. Δεν συμφωνώ λοιπόν μ' αυτό που είπες. Αν τελικά επιτρέπονται από το
forum οι αναφορές σε τεχνικούς, τότε συμφωνώ η θετική εμπειρία που είχε κάποιος από εμάς με οποιοδήποτε τεχνικό, να αναφέρεται και στους υπόλοιπους. Αυτά. Με χαμόγελο πάντα!