Διάβασα και ξαναδιάβασα τα αναφερθέντα, και ειδικά τις αναφορές μου και στον φωτεινούλη και στο ραντεβού για καφέ.
Προσπάθησα να δω, που είναι η ειρωνία και η προσβολή, αλλά δεν τα κατάφερα.
Με τον Μιχάλη είχαμε και προσωπική επικοινωνία και είπαμε αρκετά. Ένας εύθυμος και ντόμπρος τύπος, που ειλικρινά χάρηκα που γνωριστήκαμε πέρα από τις απλές αναφορές.
Όταν ανέφερα αν φέγγει το βράδυ, φυσικά ήταν χιούμορ και πιστεύω απόλυτα κατανοητό γιατί ειπώθηκε.
Η ακύρωση του ραντεβού, που δεν είναι εύκολο μια και κατοικεί 500 χιλιόμετρα μακρυά, ήταν επίσης χιουμοριστική αναφορά, μην κολλήσω και εγώ φωτεινότητα και με βρίσκει η γυναίκα το βράδυ.
Πιθανόν το χιούμορ μου, να μην γίνεται κατανοητό, αλλά είναι πανδηλα γνωστό ότι ΠΟΤΈ δεν ειρωνευομαι κανέναν. Όταν διαμορφώνω άποψη για κάτι, ΠΆΝΤΑ γράφω στα ίσια την άποψη μου και αναλαμβάνω πλήρως και τις συνέπειες.
Και να ήταν μόνον η δική μου αναφορά που παρανοηθηκε, θα έλεγα ότι κάτι έκανα στραβά και δεν το καταλαβαίνω. Όμως, και η ανάρτηση του άλλου φιλου ngavoun , παρανοηθηκε. Του οποίου πριν λίγες ημέρες του είχα χιουμοριστικά σχολιάσει κάτι και το χάρηκε. Ενώ έλεγα ωχ θα θυμώσει. Και εκείνη η. Αναφορά ήταν δηκτική.
Προφανώς, δεν γίνονται όλα πάντα κατανοητά.
Ευχαρίστως να απολογηθω στον Μιχάλη, αλλα ας μου διευκρινίσει το σημείο της ειρωνίας. Αυτό που τον έκανε να θιγεί.
Όπως έχω αναφέρει πολλάκις, εδώ είμαστε για να περνάμε ΚΑΛΑ. Διαξιφισμοί και τζαρτζαρισματα επί προσωπικού, αποφεύγονται και όταν εμφανιστούν κατ επανάληψη, τα .......κόβουμε, για να διατηρείται το κλίμα φιλικό.
Μιχάλη, θα ήθελα να ακούσω την άποψη σου και θα απολογηθω.
Σε ευχαριστώ