Αποστολέας Θέμα: Εκ παραδρομής ο μηχανικος εσβησε στο caseback λογοτυπο και ref. number  (Αναγνώστηκε 3430 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kupepe

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Καλησπέρα,

Πήγα το ρολόι μου σε ενα  απο τα καλα σερβις της Αθηνας και γενικα ειμαι  πολυ ευχαριστημενος απο το σερβις το ιδιο. Για μια δουλεια στην κάσα το έδωσαν σε κάποιο συνεργάτη τους ο οποίος εκ παραδρομης και φορτου εργασίας ετριψε το εξωτερικο μέρος του caseback που είχε το λογοτυπο της εταιριας και το reference number.

Επειδή δεν εχω ιδεα πως λειτουργεί ακριβώς η αγορά στην Ελλάδα ... τι προτείνετε ;

Το ρολόι ειναι ελβετικο και ήταν ευρημα μετα απο πολλους μήνες αναζήτησεις σε απίστευτη κατάσταση. Από οτι εμαθα η κασα αν παραγγελθει απο την εταιρια ειναι 1000αρικο οπότε δεν παίζει ...

Μου έγινε μια πρόταση ο ιδιος μηχανικος να μου ξαναχαράξει οτι χαθηκε αλλα το λογοτυπο ειναι περιπλοκο και δεν ξερω αν θα πετυχει την γραμματοσειρα και μπορει να φανει προχειροδουλεια οταν στα βινταζ ρολογια πρέπει να τα έχουμε οσο γίνεται στο αυθεντικο που εκδόθηκαν ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Με το νύχι ήταν χαραγμένο το case back ;

Ο συνεργάτης αφού είχε φόρτο εργασίας τότε θα έχει και ένα χιλιάρικο να αποκαταστήσει τη ζημιά που έκανε.
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Taylor 1981,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
Καλησπέρα,

Πήγα το ρολόι μου σε ενα  απο τα καλα σερβις της Αθηνας και γενικα ειμαι  πολυ ευχαριστημενος απο το σερβις το ιδιο. Για μια δουλεια στην κάσα το έδωσαν σε κάποιο συνεργάτη τους ο οποίος εκ παραδρομης και φορτου εργασίας ετριψε το εξωτερικο μέρος του caseback που είχε το λογοτυπο της εταιριας και το reference number.

Επειδή δεν εχω ιδεα πως λειτουργεί ακριβώς η αγορά στην Ελλάδα ... τι προτείνετε ;

Το ρολόι ειναι ελβετικο και ήταν ευρημα μετα απο πολλους μήνες αναζήτησεις σε απίστευτη κατάσταση. Από οτι εμαθα η κασα αν παραγγελθει απο την εταιρια ειναι 1000αρικο οπότε δεν παίζει ...

Μου έγινε μια πρόταση ο ιδιος μηχανικος να μου ξαναχαράξει οτι χαθηκε αλλα το λογοτυπο ειναι περιπλοκο και δεν ξερω αν θα πετυχει την γραμματοσειρα και μπορει να φανει προχειροδουλεια οταν στα βινταζ ρολογια πρέπει να τα έχουμε οσο γίνεται στο αυθεντικο που εκδόθηκαν ...

Πάει το ρολογακι το κατέστρεψαν. Θα πρότεινα να μην είστε καθόλου ευχαριστημένος και να πάτε να ζητήσετε αποζημίωση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alexandros00

• Master
    • Προφίλ
Καταρχάς.
Τη χάραξη ο μάστορας δεν θα στην κάνει με το χέρι του ,θα μπει το ακριβές σχέδιο σε υπολογιστή και η χάραξη θα γίνει από λέιζερ.
Κατά δεύτερον
Δεν μπορώ ΚΑΝ να φανταστώ πως ολόκληρο caseback γυαλιστηκε και χάθηκε λογότυπο και ref.
Προσωπικά η απάντηση εκ παραδρομής, δεν με καλύπτει.
Μονο κακόβουλη ενέργεια μπορώ να φανταστώ, εκτός αν ο τεχνίτης ήταν
..τυφλός.

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alexandros00

• Master
    • Προφίλ
Θα συμφωνήσω με τον maestro, πως πρόκειται για ,σχεδόν,καταστροφή.
Η μόνη λύση που θα συμβιβαζομουν,είναι να μου το φτιάξει η μαμά εταιρία και να με καλύψουν πλήρως οικονομικά.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Kupepe

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Με το νύχι ήταν χαραγμένο το case back ;

Ο συνεργάτης αφού είχε φόρτο εργασίας τότε θα έχει και ένα χιλιάρικο να αποκαταστήσει τη ζημιά που έκανε.

Νύχι ;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Καταρχάς.
Τη χάραξη ο μάστορας δεν θα στην κάνει με το χέρι του ,θα μπει το ακριβές σχέδιο σε υπολογιστή και η χάραξη θα γίνει από λέιζερ.
Κατά δεύτερον
Δεν μπορώ ΚΑΝ να φανταστώ πως ολόκληρο caseback γυαλιστηκε και χάθηκε λογότυπο και ref.
..τυφλός.

Μήπως λόγω φόρτου εργασίας δεν προλάβει να το κάνει με το lazer και πει να το κάνει στο χέρι. Και μήπως λόγω φόρτου εργασίας αντί να γράψει τα ψώνια σε ένα χαρτί τα γράψει στο case back.

Τι είναι φίλε κουπεπε το γυάλισμα του case back;
Στο χέρι γίνεται. Γυαλίζω λίγο, κοιτάω, ξανά, ξανά, ξανά...

friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Taylor 1981,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Kupepe

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Καταρχάς.
Κατά δεύτερον
..τυφλός.

οι οδηγίες του ηταν να ασχοληθεί με μια διαγωνια επιφάνεια του caseback. Προφανως λογω φορτου εργασιας.... το παρεδωσε μια μερα μετα ... πηγε να φάει κατι πολυ μικρα σημαδιακια απο corrosion στο βασικο caseback.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Έχεις φωτογραφίες του πριν και του μετά;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
οι οδηγίες του ηταν να ασχοληθεί με μια διαγωνια επιφάνεια του caseback. Προφανως λογω φορτου εργασιας.... το παρεδωσε μια μερα μετα ... πηγε να φάει κατι πολυ μικρα σημαδιακια απο corrosion στο βασικο caseback.

Τι είναι το "βασικό" case back;
Υπάρχει και άλλο;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Καλησπέρα,

Να μην είσαι ευχαριστημενος.

Αν τα στοιχεία αποτελούν και ταυτότητα του ρολογιού, εχει χάσει όλη την αξία του.

Το "καλό" σέρβις, θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη, να επικοινωνήσει με την μαμά εταιρία, και να σου αποκαταστήσει την βλάβη. Και την αξία του ρολογιού σου.

Αν αναφέρεις και τον τύπο ( αν θες ), γοα να καταλάβουμε την αξία / μέγεθος ζημιάς.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Kupepe

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Παιδια ... τωρα τι ειναι και τι δεν ειναι γυαλισμα το θεμα ειναι οτι πίσω εξαφανίστηκε ολο το λογοτυπο και το ref. αχνοφαινεται μονο με την λουπα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Με την βούρτσα και την αλοιφή, θέλει 24 ώρες να το ......εξαφανίσει. Με τροχό το έκανε ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Kupepe

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Τι να πω ... ευχαριστω για τις πληροφορίες ... θα περιμενω να μου πουν αυριο την πρόταση τους και βλεπω τι κανω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Kupepe

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Έχεις φωτογραφίες του πριν και του μετά;

εχω φωτογραφια του πριν απο το site που το αγορασα. Το μετα οχι γιατι ειναι στο σερβις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions